Duizenden mensen demonstreren in Parijs voor uittreding van Frankrijk uit de NAVO

(Vertaling: E.J. Bron)

Onder het motto “Nationale bijeenkomst van het verzet” organiseerde de NAVO- en EU-kritische partij “Les Patriotes” zaterdag een manifestatie in Parijs. De oproep werd gevolgd door duizenden Fransen, die vreedzaam en bij stralende zonneschijn demonstreerden.

In Parijs gingen zaterdag weer duizenden mensen de straat op. De NAVO- en EU-kritische partij “Les Patriotes” had tot de demonstratie opgeroepen. De demonstranten eisten o.a. het vertrek van Frankrijk uit de NAVO, en ook uit de Europese Unie.

Als reden voor de bijeenkomst noemde de plaatselijke afdeling van “Les Patriotes” op Twitter o.a. het verzet tegen de “ophitsing tot oorlog” van de NAVO, de “sabotage van de economie” door de uitvoerende macht en de “beperkingen op het gebied van energie en gezondheid”.

Op de foto´s en video´s die Florian Philippot, de oprichter van de partij “Les Patriotes”, online publiceerde, waren ook meerdere Franse mediapersoonlijkheden te zien, die zich aansloten bij de demonstratie. Onder hen de media-advocaat Patrice Di Vizio, die tijdens de corona-crisis vooral bekend geworden was door zijn vaccinatie-kritische uitlatingen. Ook de rechts-conservatieve Europarlementariër Gilbert Collard nam aan de demonstratie deel.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Duizenden mensen demonstreren in Parijs voor uittreding van Frankrijk uit de NAVO

 1. Julia zegt:

  Hoogste tijd dat duizenden in Nederland de oogkleppen eens laten vallen in plaats van lokjes afknippen en zich te bemoeien met buitenlandse aangelegenheden. Men dunkt dat het hier in Nederland een enorme chaos is, het leven onbetaalbaar wordt en dat alles voor de oorlog van Rutte. Het is niet onze oorlog het is door de NAVO en de EU een bewust in stand gehouden oorlog om de great reset te realiseren. De NAVO steunt een oorlog dat onnodig veel burger slachtoffers kost door het blijven leveren van moordwapens. Fijne club die zogenoemde NAVO .

  Geliked door 4 people

 2. Hovawart zegt:

  Het is een interessante casus voor onderzoekers, want hoever kan de politiek gaan voordat de bevolking de straat opgaat,…….en nóg interessanter is de vraag; hoever gaat de politiek om de opstand de kop in te drukken…….
  Het geschil in de Oekraïne is marginaal vergeleken naar wat ons in Europa te wachten staat, hoeveel slachtoffers zal het vergen met de politionele actie door de Brusselse dictators.

  Geliked door 1 persoon

  • Chris Dirick zegt:

   U stelt hier een zeer interessante vraag: hoever gaat de politiek om de opstand de kop in te drukken…
   Stel dat je de Nederlander inderdaad zo ver krijgt om in opstand te komen, de rieken boven te halen en de guillotine weer publiek tentoon te stellen, wat zou de regering dan doen? Het leger inschakelen? Een leger dat compleet ontmanteld is, waarvan al het nog resterende materiaal naar Oekraïne gestuurd is. Een leger dat pief, paf, poef moet roepen bij oefeningen. Wel een geluk dat dit soort munitie onuitputtelijk zal blijken te zijn.
   Resteert dan nog de politie en de marechaussee. Die kampen met hetzelfde euvel. Want waar komen de grondstoffen voor wapens, munitie en explosieven vandaan? Grotendeels uit Rusland maar die grondstoffen mag je niet aankopen. Resteert dan enkel nog de wapenstok. Wat denkt u dat agenten doen wanneer ze dan geconfronteerd worden met een meute gewapend met stokken, spiesen en messen? Zullen die bereid zijn om gewond te raken of zelfs gedood te worden voor Rutte of Kaag?
   Gelukkig hoeft de regering zich daar voorlopig geen zorgen over te maken. De ijzeren mannen zijn reeds lang uitgestorven. Wat hier nog rondloopt zijn een bende watjes. Dus diezelfde regering doet rustig verder in het besef dat zij geen gevaar lopen.
   Maar….wat als straks de winkels leeg raken en er geen eten meer te koop is, en die dag is dichterbij dan we zouden denken. Wat als de doorsnee Nederlander geen brood meer op de plank heeft omdat hij het niet meer kan betalen of het er gewoon niet meer is? Dan zou het zo maar kunnen gebeuren dat de mensen de straat op gaan en gaan rellen. Als dat massaal gebeurt houdt geen leger of politie ze meer tegen. Dat heeft de geschiedenis meermaals bewezen. De revolutie is altijd slechts een aantal maaltijden weg.

   Wel jammer dat revoluties altijd gekaapt worden door partijen die oude wijn in nieuwe zakken verkopen.

   Geliked door 1 persoon

 3. antiislamnu zegt:

  Overal de zelfde destructieve verschijnselen in Europa Canada V.S Australië enz enz zou dat dan toch te maken hebben met het volgen van Wef agenda het volk wil deze route niet maar het gaat maar door .

  Geliked door 3 people

 4. Skarsgärd zegt:

  Hoe langer het doorgaat hoe heftiger de reactie zal zijn, een wereldwijd verknoopte elite die bestaat uit narcistische, hoogmoedige lui is bezig een kuil voor het plebs te graven, maar we kennen het spreekwoord: wie een kuil graaft voor een ander…. maar dat is het kenmerk van hoogmoed, men denkt altijd dat dat jóu níet zal gebeuren. Dit stuk geeft ook een mooi diepergaand inzicht:
  https://www.civismundi.nl/index.php?p=artikel&aid=7241

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s