Schandalige bombardementen! . . .

Schandalig! De Russische bombardementen op Kiev afgelopen nacht. Oh nee, dit was de NAVO die Bagdad bombardeerde destijds in 2003. De NAVO (Oekraïense leger deed mee) vermoordde uiteindelijk 1 miljoen Irakezen.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Patrick Savalle)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Schandalige bombardementen! . . .

 1. duinsnip zegt:

  Wat de USA van Rusland niet pikte in Cuba, pikt Poetin niet van de USA in de Oekraïne. Geen raketten in je achtertuin. En dus zijn de rapen gaar. Dat kan zelfs een kind bedenken. Nu nog hopen dat er ergens iemand zijn hersens weer laat werken voordat er werkelijk een rode knop wordt ingedrukt.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Jah en wat lees Ik dan in de Televaag.

  Ingelaste virtuele top van G7 over Oekraïne
  De G7 houdt dinsdag een ingelaste top via videoverbindingen over de jongste bombardementen op Oekraïne. De Duitse regering heeft dit bekendgemaakt en president Volodimir Zelenski van Oekraïne neemt er aan deel. Het gesprek begint om 14.00 uur. Aanleiding is een door Kiev gemelde Russische massale aanval met raketten op Oekraïense infrastructuur voor essentiële voorzieningen zoals energie en drinkwater. In tal van plaatsen is de stroom uitgevallen.
  Bondskanselier Olaf Scholz heeft beklemtoond dat Duitsland en de andere landen van de G7 solidair met Oekraïne zijn. De Franse president Emmanuel Macron telefoneerde met Zelenski en zei uiterst bezorgd te zijn en meer wapens te willen leveren. De buitenlandcoördinator van de Europese Unie, Josep Borrell, is geschokt door de aanvallen. De Poolse regering heeft ze misdaden tegen de menselijkheid genoemd. Premier Mark Rutte sprak van “afschuwelijke” raketaanvallen door Rusland op Oekraïne.

  De G7 is een op economische vraagstukken gerichte overleggroep van Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Japan en de VS. De EU, voorheen de Europese Economische Gemeenschap, schuift sinds 1977 ook aan. Het was aan het begin in 1975 een samenkomst in een kasteel bij Parijs waar de eerste leden informeel over wereldproblemen spraken. Maar de G7 heeft steeds meer gewicht gekregen als een westerse topconferentie die zich ook met politieke kwesties bezighoudt.

  Hetmoeteigenlijkwelheerlijkzijn voor de kritiekloze slapers om zo iets te lezen.
  Maar even de nodige vragen bij dit artikel.
  Waar was Scholz toen de Donbass gebombardeerd werk met het gevolg dat er 14.000 + slachtoffers vielen onder de burgerbevolking??
  Wel geinig dat even vermeldt wordt dat het onderkruipseltje uit Parijs toch wel meer wapens wil leveren aan Oekraine, zonder erbij te vermelden dat ook Frankrijk economisch zwaar te lijden heeft van het boomerang effect vande sancties tegen Rusland en dus het prijskaartje op het bord van de burgers terecht komt.
  En de Poolse regering vindt dus dat deze bombardementen een misdaad tegen de menselijkheid zou zijn, maar ook voor het gemak maar even vergeten dat de misdaden tegen de menselijkheid al jaren schering en inslag zijn bij de Oekrainse nazi’s, want ja je moet wel in de pas blijven lopen van het westerse narratief nietwaar.
  Dat de G7 feitelijk een orgaan is dat gaat over econimische vraagstukken is ook een flagrante leugen want die bemoeien zich al jaar en dag met politieke problemen in de wereld.
  Maar hiep hiep hoera de kritiekloze lezer heeft zijn dagelijkse lijst met leugens weer binnen gelepeld gekregen.

  Mijn vaststaande mening even toevoegen.
  Ook de media evenzogoed als de regeringen zijn de vijanden van het volk.

  Like

 3. Andre zegt:

  Die NAVO is een pest………forget Amerika en we moeten naar Rusland…… Aldus Willem Oltmans vanaf 1,36 West en Oost Europa met Rusland is een blok. Toch al en paar jaartjes terug.

  Geliked door 1 persoon

 4. Htskday zegt:

  Ja maar dat mag je niet vergelijken, want in Irak kwamen de bevrijders democratie brengen… toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s