LANDVERRADER! (2)

Mark Rutte, de meeste Nederlanders steunen die nazi-terroristen uit Oekraïne niet en weet je dat een land meetrekken in een oorlog landverrad is!? Zelensky heeft 14.000 onschuldige mannen, vrouwen en kinderen laten vermoorden. Zijn scherpschutters schoten de kinderen op de kinderspeelplaatsen dood. Daarna kwam de inval van de Russen. Zelensky was slechts een toneelspelende clown, die d.m.v. corruptie een vermogende oligarch is geworden. Hij bezit op de duurste locaties in Londen een tiental panden en hij heeft meerdere bedrijven in eigendom. Sigrid  Kaag (D66) zal er wel jaloers op zijn! En mag ik Mark Rutte er ook even op wijzen dat Kaag met Nederlands belastinggeld Palestijnse terroristen sponsorde en we nu weten dat met dat geld zeker één meisje is vermoord! De oorlog in Oekraïne is zeker niet “onze oorlog”, zoals Rutte zegt om zijn ondoordachte beleidskeuzes te verdedigen.

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op LANDVERRADER! (2)

 1. saddy zegt:

  Op hetzelfde niveau: macron.

  Macron FAKED Vax French Politician Of 20 Years Announces Vax

  Ik kan me zijn uitspraken nog herinneren over het zuurmaken van de levens van lui die geen proefprik wilden. Dus als dit waar is.

  Het zou een goede zaak zijn als alle betrokkenen in nederland ook getest zouden worden of ze wel de proefprikken gehad hebben. Middels lichaamsonderzoek.

  Like

 2. J.v.d.Heijden zegt:

  Zelensky die kinderen zou hebben laten vermoorden.???
  Ben veel leugens, propaganda en desinformatie tegengekomen,
  maar de bovenstaande is wel een van de ergste.
  Maw: waar is het bewijs?
  Of zullen we zeggen dat Zelensky op 24-2-2022 de Russische
  Federatie binnenviel en Putin besloot om zijn land
  te verdedigen?

  Like

  • Als Oekraïense nazi’s opzettelijk scholen beschieten en kinderen doden met sluipschutters, dan is dat de schuld van hun commandant Zelensky.Toch?Of denk je dat nazi-psychopaten lieverdjes zijn?

   Geliked door 2 people

  • Chris Dirick zegt:

   Waarom vindt u onbegrijpelijk dat in een conflict tussen groepen mensen kinderen vermoord worden? In Amerika gebeurde dat met de Indianen ook, onder het motto “neten worden luizen”. Ik geloof dat die uitspraak van Generaal Custer was maar ik kan het mis hebben.
   En denk maar niet dat Custer de eerste was die zo dacht, dit gebeurt al duizenden jaren.
   U vraagt naar het bewijs? Als hele russisch sprekende families in de Donbas sinds 2014 in kelders moeten wonen omdat hun huizen en flats kapot gebombardeerd zijn, de kinderen niet meer buiten mogen spelen want veel te gevaarlijk, zou dat dan komen omdat er niets aan de hand is? Nee, dan komt dat omdat de moeders met eigen ogen gezien hebben wat er met andere kinderen gebeurd is.
   Ik geloof grif dat u dit niet zou doen, het zou zelfs niet bij u opkomen denk ik. Maar u bent niet de anderen. U bekijkt de wereld door een christelijke utopische bril. Die bril wordt echter alleen in de westerse wereld gefabriceerd. Driekwart van de mensen op aarde bezit zo’n bril niet.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   J.v.d.Heijden.Waarom ga jij niet meevechten met de oekrainse nazi,s tegen de russen.

   Geliked door 2 people

  • johannes zegt:

   iets niet willen vinden kan er toe leiden dat je in een leugen leeft

   Like

 3. BosscheBol zegt:

  SATIRE!
  De huidige straatgrap in Rusland is: Godzijdank zaten we in maart reeds zonder raketten, dus niemand zal het ons kwalijk nemen dat we Oekraïne hebben aangevallen. Kennelijk zijn er vele airconditioners ontploft in de Oekraïne en heeft Oekraïne zichzelf vandaag gebombardeerd. Wat kan ik zeggen – als Rusland zichzelf 8 jaar lang kan bombarderen in de Donbass, in overeenstemming met de Oekraïense en westerse propaganda, dan heeft u het zelf gezien – de machtige Oekraïense strijdkrachten zijn ook heel goed in het opblazen van de kritieke infrastructuur van Oekraïne en Rusland heeft daar niets mee te maken (knipoog, knipoog). Als Oekraïne zal proberen door te gaan met haar terrorisme in Rusland, zal Rusland nog vaker niets te maken hebben met Oekraïne die zichzelf bombardeert, en dit niets te maken hebben zal nog meer… niets zijn.

  Uit Frtontnieuws
  https://www.frontnieuws.com/zijn-ze-echt-zo-dom/

  Geliked door 1 persoon

 4. Groene Leeuw zegt:

  Een goed geplaatste schot tussen de ogen van de Amerikaanse president en de Westerse landverraders is de redding van de mensheid.

  Like

 5. Alphons Mantel zegt:

  De recente aanval op de gasleidingen van Rusland naar Europa
  is uitgevoerd door Amerika. President Biden beloofde dit immers te gaan doen op 7 febr. jl. bij een ontmoeting met de Duitse bondskanselier Scholtz. Amerika deed dit om Rusland en Europa te plagen en om hierdoor duur LNG-gas aan Europa te kunnen verkopen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Olie bol zegt:

  Nederlanders hebben ruim 600 miljoen euro aan vastgoed in Dubai’
  De yuppen verlaten Nederland 🇳🇱

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s