DUIDELIJK (173) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op DUIDELIJK (173) . . .

 1. bobzelf zegt:

  U ZIET ALS U OOIT OG EEN NORMAAL NEDERLAND WILT ZIEN

  WAT U NIET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOET STEMMEN .

  MAAR U GAAT HET UITERAARD NOG 4 JAARTJES EXTRA UITZINGEN

  WANT ZE HEBBEN ZULKE GOEDE PLANNEN ??

  ER IS GODVERDOMME NOG NIET GENOEG NAAR GOD GEHOLPNE TOCH

  FUCKING BRAINLESS IDIOTS

  UW GELIEFDE OOM BOBBERTTTT WHAHAHAHA

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Heel duidelijk zo zien we dus dat dat gifhol de Tweede Kamer vol idioten zitten die geen enkel besef hebben wat de desastreuze gevolgen zijn voor de algehele Nederlandse samenleving van dit enorme wanbeleid. Er kan nog meer bij miljarden kosten die binnengehaalde kansparels ben benieuwd hoelang dat nog is vol te houden. Dat zooitje daar in Den Haag dat bewust ons land naar de gallemiezen helpt wordt ook nog eens betaalt door de belastingbetalers. Dan hebben we nog met een koning te maken die denkt de popie jopie uit te hangen in Zweden https://www.telegraaf.nl/nieuws/258687606/zweeds-alcoholbeleid-speelt-koninklijke-borrel-tijdens-staatsbezoek-parten Het klootjesvolk wordt vegan door de strot geduwd maar het gezelschap in Zweden heeft heerlijk kunnen genieten van o.a. kaviaar, tarbot en hert op het menu met de nodige alcoholische versnaperingen. Die zorgen wel dat het buikje goed wordt gevuld en er inmiddels talloze reisjes op het programma staan. Wat worden de onderdanige schaapjes in Nederland toch flink in de maling genomen hoe triest is het gesteld met Jan en Ingrid de Hollander. Dat WEF tuig geniet in volle teugen en lachen zich rot. Ik weet zeker dat er nog plek genoeg is om kansparels op te vangen namelijk de paleizen en buitenverblijven van de oranje uitnemers.

  Geliked door 2 people

 3. boorzalf zegt:

  Wat is dat voor achterlijk iets, 20 soorten partijen. Die BBB valt vies tegen. Die had ik toch hoger ingeschat.

  Geliked door 1 persoon

 4. Oliedom zegt:

  Had men wat anders verwacht van deze bastaarden???
  Ik niet, en geloof ook niet, dat er maar één enkele Marokkaan (arabier/afrikaan) het land uitgezet wordt met dit compleet gestoord rampenkabinet en hun meelopers van die zgn. oppositie.

  Geliked door 1 persoon

 5. Niet alleen de kartelparijen hebben het meer dan slechtg met ons voor maar ook de meeste oppositiepartijen willen asielzoekerts niet uitzetten. Nou, daar zijn we dan mooi klaar mee. Als het te gek wordt moet het volk zelf maar de handen uit de mouwen steken om deze klus te klaren. Dat mondt uit in een burgeroorlog en opstand tegen het gezag (of wat daarvoor doorgaat)

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederländer zegt:

  De partijen die hier dus tegen stemden hebben totaal geen eneflikker met de Nederlanders.
  Deze profiteurs zitten op kosten van de hardwerkende Nederlander dus werkelijk de profiteur uit te hangen, maar de linkse kliek vindt dat wel best zo.
  Dat van der plas dus gewoon een kartelled is was me al een tijd duidelijk maar dat ze hier dus tegen stemt maakt ook gelijk duidelijk dat ze geen flikker voor welke burger dan ook betekend.
  Boer Burger beweging klinkt voor mij net zoals Partij van de Arbeid.
  Gewoon een kreet maar hebben verder niks met hun achterban.

  Geliked door 2 people

 7. Cornelis Boom zegt:

  Onverstandige motie. Beter was het om te vragen een onderzoek in te stellen
  Fraude aan te tonen. De wet op uitkering te veranderen. Woningrecht te ontnemen. Vrijwillig ontslag strafbaar te stellen door gevangenisstraf op te leggen. Radicaliteit kan of mag niet worden beloond.

  Like

 8. Hans M zegt:

  Landverraders ! Tribunaal? Brandstapel? Vuurpeloton?

  Geliked door 1 persoon

 9. saddy zegt:

  Wauw.

  Goed van Markuszower dat hij deze kansloze motie op tafel legt.
  Weet je weer waar je aan toe bent.
  (Al is asielprofiteur in theorie op elk kleurtje van toepassing). Stel je voor, je wordt wakker en half nederland is vertrokken. Je krijgt 9 ton van de belastingdienst terug, de prijzen in de winkel zijn met 76 % gedaald en op TV is zowaar na 35 jaar een eerlijke discussie te volgen. Je hebt zelfs tijd om naar die discussie te kijken want je hoeft niet meer 3,5 dag per week voor een ander te werken. En de specialist belt dat je direct kunt komen omdat hele families die “”toevallig”” op bezoek waren nu niet meer gratis behandeld moeten worden. En goede gezondheid is belangrijk want je kunt nu al op je 45-ste met pensioen.

  Geliked door 3 people

 10. Saddy, wat een geweldig vooruitzichj maar de landverradersclub in de 2e kamer houden dit met alle corrupte machtsmiddelen tegen.

  Like

 11. Frits zegt:

  Maak een AZC van het Binnenhof. Het heeft alles in huis ter verwenning en verwarming voor de gelukzoeker. Itt de NL-er. Te weinig plaats? Dan zijn er nog enige paleizen en beschikbaar.

  Like

 12. koosv8 zegt:

  Weinig keus, zo hete onze biljart vereniging.
  Maar het is ook wel fijn dat er in de politiek niet veel overblijft. Dus FVD of PVV, dan moet er toch heel wat kunnen veranderen in de GOEDE RICHTING, lijkt mij..
  MAAR DAT IS TE MAKKELIJK ZULLEN DE IDIOTEN BRIGADE ZEGGEN. WIJ GAAN LIEVER LIEGENDE HET RAVIJN IN, EN WIJ SLEUREN ALLES MEE. DAT IS VREDE VOOR IEDEREEN. WE DOEN HET SAMEN. TOCH??

  Like

 13. J.v.d.Heijden zegt:

  Ze moeten en ze zullen dit land naar de kloten helpen.
  Waarom hebben die plucheplakkers nou nog niet in de gaten
  dat al die infiltranten bezig zijn ons zorgvuldig opgebouwde sociale
  verzekeringsstelsel uit te hollen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s