Word ik óók zo empathieloos?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Door de hetze en keiharde leugens van de globalistische overheden werden (en worden nóg elke dag) mensen wereldwijd tegen elkaar opgezet. Deze overheden worden aangestuurd door de globalistische één-wereld-regering. Ofwel: de New Word Order zoals zij zichzelf noemt. Die één-wereld-regering bestaat uit de criminele VS-overheid, de VN, de WHO, de NAVO en de EU en hun gehersenspoelde WEF-infiltranten die over de hele wereld regeringen en overheden zijn binnen gesluisd en gepland overal chaos en ellende creëren. De hetzes en leugens bestaan uit het al jarenlange demoniseren en haat zaaien (HATE SPEECH!) tegen Rusland (en de Russen), tegen de zogenaamde wappies, tegen ongevaccineerden en tegen ú.

Deze HATE SPEECHES (!) worden door henzelf echter heel gewoon gevonden. Openlijke OPRUIING heet dat in onze oude taal en gebruiken! Het vreemde is echter dat ZIJ (!) zich klaarblijkelijk overal onbestraft aan schuldig kúnnen en mógen maken, maar als ú kritisch bent op HÚN ronduit psychopathische beleid kunt ú worden opgepakt voor ‘hate speech’ en opruiing… U bent dan naar vermeend ineens een gevaar voor de volksgezondheid en/of een terroristische persoon/organisatie. Maar ú bent geen gevaar voor uw medemens, ú bent een gevaar voor HÉN, voor het globalisme! Voor de vierde industriële revolutie! Voor deze wereldwijd georganiseerde geestesgestoorde psychopaten! Wat in úw geval uiteraard in schril contrast staat met alle islamitische IS- en oorlogsmisdadigers (waar zijn ze wérkelijk voor gevlucht?) die men zonder enig grondig onderzoek (bewust?) binnen laat. Ter referentie: onlangs hoorde ik dat een medewerkster van de IND (Immigratie en Naturalisatie Dienst van het Ministerie van ‘Justitie’ en ‘Veiligheid’) uit hoofde van haar werkgever velen vermeende ‘vluchtelingen’ binnenlaat, terwijl haar minderjarige zoon onlangs nog is neergestoken, omdat hij zich in criminele kringen begeeft. Dan vraagt u zich toch werkelijk af welk gebrek aan opvoeding en morele waarden hier vermengd worden met belangrijke bevoegdheden ‘uit naam van het Ministerie van ‘Justitie’ en ‘Veiligheid’…!? Tenminste, IK wél!

Dat de domste figuren sowieso zonder ook maar érgens over na te denken overal mee meelopen én omdat zij alsmaar naar de staats-hersenspoel-omroep-zenders als de NOS66, NPO66, RTL66 en SBS66 blijven kijken, zijn zij zeer beïnvloedbaar voor programma’s als VI, Op1, Khalid & Sophie, Eva Engnek en HLF8 (voor de échte debielen onder ons). Op al deze zenders wordt namelijk doelbewust (!) en geheel moedwillig (!) HAAT gezaaid, TWEEDRACHT gezaaid, GEDEMONISEERD en derhalve blind en hersenloos MEEGELOPEN (!) met wat de globalisten/D66/GroenLinks en de door KlauSSchwab gehersenspoelde en/of van zichzelf al compleet gestoorde ‘politici’ (Paternotte, Klaver, Sjoerdsma) van hen verlangen. Het gezonde verstand is bij deze zenders helaas niet alleen ‘ver te zoeken’, maar compleet verdwenen! De kijkers van deze programma’s lieten (en laten zich nóg elke dag) door leugens en verdraaiingen van de feiten opzetten tegen Rusland, net zoals ze dat hebben laten doen tegen ongevaccineerden. Agressief en haatvol naar ú reagerend, daartoe aangezet door daarvoor betaalde ‘mensen’ als bijvoorbeeld Eva Engnek en Johan Derksen. Deze ‘volgers’ deden ten aanzien van ongevaccineerden bijvoorbeeld uitspraken als “we gaan naar ze toe en we vaccineren ze zelf” of * “laat de natuur z’n werk dan maar doen” ofwel: als je je niet wilt laten ‘vaccineren’ dan sterf maar…

Logisch toch?

– Hoera! De Oekraïne is aan het winnen van Rusland… tenminste als u dergelijke programma’s van de mainstream media zou moeten geloven. Dat is dezelfde onzin als dat Nederland de oorlog tegen de Verenigde Staten zou gaan winnen. In het geval van het Nederlandse leger door ‘angstaanjagend’ pang-angst te roepen dan, want het Nederlandse leger is inmiddels nog slechts een (door een ‘strijdbare’/compleet gestoorde-D66-‘hersenloos lichaam met vrouwelijk geslachtsorgaan maar met tòch een teveel aan testosteron’ ‘aangevoerde’) hoog bejaarde, tandeloze troetelpoedel.

– Merkel wordt nog een keer extra bejubeld en geëerd voor haar destructieve rol voor zowel Duitsland als heel Europa vanwege haar vreemdelingen/‘vluchtelingen’/gelukzoekers-‘beleid’…

– “We” zijn tegen de verplichte hoofddoek, maar als ze die niet omdoen, staan daar vanuit de islamitische ‘cultuur’ lijfstraffen en doodstraffen op…

Rusland investeert miljarden voor een aanvoer-pijplijn voor gas en blaast die dan ‘zelf’ op in plaats van eenvoudig de kraan dicht te draaien…

Ze willen u zogenaamd ‘redden’ van een verkoudheidsvirus, maar sturen nu aan op een nucleaire oorlog die heel Europa zal vernietigen… (Meneer Poetin, gewoon even een belangstellende vraag: mocht u nog wat raketten over hebben: heeft u gedacht aan het Witte Huis in de VS, de hoofdkwartieren van de VN, de WHO, de NAVO, de EU-gebouwen in Brussel en Straatsburg, het WEF in Davos, de Reichstag in Berlijn en de verblijven van Biden, Harris, Merkel, Scholz, De Croo, Macron, Rutte, Ollongren, Kaag, Schwab, Harari etc. etc.?)

De meest gehate politici zijn volgens de mainstream media ‘de meest geliefde’ politici…

Waarom willen zij ons iets heel anders laten geloven dan de waarheid? Waarom wordt alles zwart gelakt? Wat moet er verhuld blijven? Waarom moeten die mensen beschermd blijven worden? Waarom wordt er grof geweld ingezet tegen weerloze burgers? Waarom moeten de voedselvoorzieners plaats maken voor uitvreters? Sinds wanneer is liegen en bedriegen politiek ‘correct’? Neem al deze mensen goed in u op die elke dag deze (deug)leugens verspreiden en reken er straks kei-en keihard mee af als alles voorbij is.

* Overigens, moet ik nu óók gaan roepen “laat de prikjes (ten aanzien van de ‘gevaccineerden’ (die het overigens prachtig vonden dat ú overal werd buitengesloten en bijvoorbeeld “Djokovic werd opgesloten en vervolgens uitgezet omdat ‘er wel regels’ waren”)) hun werk dan maar doen…? Neen, zo zit ik niet in elkaar, maar zij hebben zich helemaal zelf laten dwingen tot iets wat onomkeerbaar is en dan ook nog eens door ‘mensen’ die moord en brand schreeuwden, u hebben bedreigd en gevangen gezet, maar zelf GÉÉN ‘vaccinatie’ hebben laten zetten…
Naar mijn beleving is de ‘onschuldige’ werking van de prikjes, ondanks dat alles rondom de vaccinatie-dwang en het Corona ‘beleid’ in zwartgelakte duisternis en leugen/mistflarden verhuld moet blijven, namelijk in volle gang. Ik heb tenminste in korte tijd nog nooit zóveel gevallen van overlijdens, onverklaarbaar-snel-groeiende tumoren en ontstekingen-in-het-hele-lichaam in mijn directe omgeving meegemaakt. Het spijt mij voor deze gemakkelijk beïnvloedbare mensen, maar ik was twee-en-een-half-jaar geleden al gewaarschuwd en geïnformeerd over de ‘positieve’ testresultaten van mRNA en de werking van PCR-testen, dus in welke wereld leeft/leefde u dan dat u dit niet wist (en mogelijk nog steeds niet weet…) Ik ben bang dat het een druk najaar, winter en voorjaar wordt voor begrafenis-ondernemers… En dat ligt NIET aan Corona!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Word ik óók zo empathieloos?

 1. albertpiano zegt:

  Heb hier helemaal niks aan toe te voegen. Zo zitten de zaken inderdaad in elkaar. Niks is wat het lijkt.

  Zou willen dat meer mensen zelf eens de moeite nemen om op onderzoek te gaan naar antwoorden en informatie over hedendaagse gekkigheden ipv braaf enkel het msm als waarheid te beschouwen.

  Maar ja die zoektocht naar antwoorden, dat kost tijd en moeite, wat de meeste mensen er niet voor over hebben. Vind het Jammer en een doodzonde.

  Verdiepen in geschiedenis vinden mensen maar saai denk ik.

  Geliked door 1 persoon

  • Qvic zegt:

   Veel mensen zijn volgers, vinden zich zelf heel wat. Met hun selfies net doen alsof ze fotomodellen zijn en/of van alles wat ze eten tig foto’s van maken en elke foto delen. Oppervlakkig kletsen over koetjes en kalfjes, maar net doen alsof ze tig virtuele vrienden hebben. 85 tot 95% van de mensen zijn al compleet vergroeid met hun smartphone, kijken gemiddeld 25 keer op hun smartphone per uur of ze al een berichtje hebben ontvangen. Als internet eruit zal liggen in de winter met de voorspelde black-outs, breekt de hel los bij die gasten. Dat ze ingeënt zijn met weet niet wat deert hen niet echt, want zij konden ten minste op vakantie en naar de kroeg of fastfood ketens. We leven in de ” ik ” wereld, die zich afspeelt op dat kleine schermpje. Als ware smartphone zombies wandelen zij door het leven, geven bakken met geld uit aan nutteloze troep die in de mode zijn.

   Vrijheid en privacy geven zij niets om, dus er voor te strijden begrijpen zij niet. Vele vinden het belangrijker om op hun sociale mediums met hun virtuele vrienden al hun privacy te delen. Kortom het westen is gedoemd om ten onder te gaan, alleen dat besef komt niet van hen vandaan. Zij leven in hun eigen gewenste utopia bubbel, daar kom jij als buitenstaander niet in. Daar jij de boodschapper bent van realistische wereldzaken, die zij aanzien als angstaanjagend en zo wordt jij overal uitgesloten. Want jij brengt slecht nieuws en dat bestaat niet in hun gewenste utopia bubbel dan voelen zij zich gekwetst door jouw. Goedgelovige mietjes zijn het geworden, Compleet verwijft is de maatschappij, de jonge mannen hebben al net zo’n walm van chemische lucht om zich heen , als vrouwen en dragen ook al massaal panty sokjes.

   Geliked door 1 persoon

  • Skarsgärd zegt:

   Iedereen weet het, maar niemand zegt iets. De vermolmde, zwakke Westerse wereld, die denkt vrij te zijn, is een directe bedreiging voor de hele wereld in de nabije toekomst. Moreel verdorven en geestelijk uitgehold vervallen de volken van het vrije Westen in de handen van de ‘Antichristen’. Die zullen straks worden gezien als degenen die de oplossing bieden voor het vastgelopen bestel. Babylon wordt de grote hoer genoemd, als aanduiding van haar morele status. ‘Alle koningen hebben met haar gehoereerd’ (Openbaring 17:1,2). Dit morele verval is de geestelijke val van onze Westerse wereld in de afgrond van de goddeloosheid en de wetteloosheid. Mensenlevens tellen niet. Jaren tijd geleden zei de Conservatieve Britse premier Cameron nog naar aanleiding van iets afschuwelijks: “Dit is een wake-up call. Sociale problemen die al tientallen jaren dooretteren zijn ontploft in ons gezicht. Hebben we de vastberadenheid om het morele verval aan te pakken dat zich in ‘slow-motion’ heeft voltrokken de voorbije generaties?”

   Naast de uiterlijke acties van Poetin is er ook een andere kant die verrast. Sprekend over het verval aan waarden in het Westen zei hij onlangs: “Er wordt een politiek bedreven die een kinderrijk gezin gelijkstelt aan een homoseksueel partnerschap… en het geloof in God aan dat in Satan.” Poetin wijst in deze toespraak op ‘een rechtstreekse weg tot verval en primitiviteit evenals tot een diepe morele crisis.’

   Like

 2. R Thomasson zegt:

  Het lijkt als of de wereld van tegenwoordig is uitsluitend gebaseerd op grove leugens, die ieder denkend mens niet diep hoeft na te denken. De Globalistische chtonische monsters, uit de Goddelijke Komedie van Dante Alighieri zijn allemaal uit de modder gekropen en laten zien hun smerige tentakels. Ze hebben een ziekelijke overmaat aan arrogantie en zelfvertrouwen, en hoeven van niemand bang te zijn. Zeker niet van de apathische domme dombo’s; het doorsnee publiek. Het knap geschreven boek van Sandy Franks en Sara Nunnely ‘Barbarian of Wealth’ beschrijft uitvoering de economische depressie van 2008, de oorzaken voor de val en de mensen die er toen voor verantwoordelijk was. Een van de mensen die enorme blunders bouwde was BEN BERNANKE die toen was het hoofd van de Federal Reserve. Lees s.v.p. het volgende: “Ben Bernanke is, of course, the current chairman of the Federal Reserve Board and a key architect of the government response to the 2008-2009 financial crisis”. https://www.librarything.com/work/176505/reviews/63036769 Gek genoeg is deze kerel de Nobelprijswinnaar 2022 voor economie. Is dat niet vreemd? Miljoenen Amerikanen hebben in de economische crisis van 2008 – 2009 hun huizen, spaargeld, pensioenen verloren en zijn dakloos geworden. Velen van hen zijn nog steeds dakloos en slapen in hun wagens in een parkeerterrein https://www.youtube.com/watch?v=0GPeWEKdF0o Zij zijn de slachtoffers van de smerige praktijken die voorheen hadden plaats hadden gevonden met de zegen van deze Ben. En nu is hij Nobelprijswinnaar? De wereld bedankt hem voor zijn geweldige prestaties? Stinkt het niet een beetje naar corruptie? Wie krijgt de Nobelprijs voor medicijnen in 2023? Bill Gates? Voor zijn dodelijke naalden die levens van miljoenen kinderen in India en andere Derdewereldlanden kostten? De tweede zou met zekerheid Dr. Mengele Boerla van Pfizer voor de “Kiss of Death” vaccin. Nog een twijfelachtige voorbeeld is de lijst van 100 beste universiteiten in de wereld https://www.nu.nl/buitenland/6229510/oxford-blijft-beste-universiteit-ter-wereld-maar-azie-streeft-europa-voorbij.html Het is overduidelijk dat er met het lijst werd zwaar geknoeid. https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2023/world-ranking Engelse en Amerikaanse universiteiten staan allemaal aan de top, dan willen ze China paaien en ze zetten de Chinese universiteiten in een goede positie en Europese universiteiten bungelen beneden. De universiteit van Wageningen op plaats 59, Utrecht op 66, TU Delft nr. 70 Leiden 77 enz. De Franse Sorbonne op plaats 90! De universiteit van Bazel op plaats 101 onder haar komt ..de King Abdul Aziz universiteit in Saudi Arabie. Als de Chinese universiteiten zijn zo goed, waarom komen Chinese studenten naar Nederland en andere Europese landen om te studeren? Het is bekend dat studie in Amerikaanse universiteiten is exorbitant duur. Hetzelfde geldt ook voor topuniversiteiten in de VK. D.w.z. dat uitsluitend studenten met zeer rijke ouders kunnen daar studeren. Waarom zouden rijke kinderen hun best doen om te studeren? Zij hebben alles. Ze komen naar de universiteit om lol te trappen.

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  I.p.v. verantwoordelijk was = verantwoordelijk waren.

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Even niet on topic maar wel verontrustend, omdat de eenheid bij Reiner Fuelmich een deuk heeft gekregen.
  Ik weet niet of de lezers het hier meegekregen hebben maar Vivian Fisher heeft Fuelmich beschuldigd van Fraude.
  Een zeer ernstige beschuldiging lijkt me.
  Het OM in Duitsland ziet geen reden om verder een onderzoek in te stellen, maar het doet de zaak geen goed.

  https://www.ninefornews.nl/reiner-fullmich-spreekt-ik-ben-vals-beschuldigd/

  Like

  • Lucie zegt:

   Ja dit is best wel moeilijk, wat moet je hier nu weer van denken, wie heeft er gelijk?

   Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    Nou Lucie, Persoonlijk denk Ik dat het weer zo’n geintje is van een ontevreden persoon, misschien omdat ze de tweede viool moest spelen.
    Wie zal het zeggen.
    Voorlopig ziet het Duitse OM geen reden om een onderzoek te starten, wat Ikzelf nogal opvallend vind want elke coronacriticus wordt verder de nek om gedraaid, hoewel ze daar bij Fuelmich geen gemakkelijke aan zullen hebben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s