PROEFKONIJNEN

“Ach, we hebben dit graag over voor ons vaderland en onze fantastische leiders die zich volvreten, volzuipen en zich veilig weten in de hoofdstad. Bovendien krijgen we nu zeker een lintje!”

Zo was het, zo is het en zo zal het altijd zijn, want we helpen ze in het zadel en tijdens de geschiedenislessen letten we nooit op. Maar wat hebben Bush sr./jr., menselijke proefkonijnen en cloud seeding eigenlijk met elkaar te maken?

In de Verenigde Staten worden al vele decennia mensen in het geheim blootgesteld aan levensgevaarlijke chemicaliën of biologische/medische experimenten. In 1931 werden onder auspiciën van het Rockefeller Instituut voor medisch onderzoek menselijke proefpersonen met kankercellen besmet, zonder dat ze daar iets van wisten. Enkele van de daarbij betrokken ‘wetenschappers’ (moet u nu ineens aan Josef Mengele denken?) kregen later de opdracht van het Amerikaanse leger om in Maryland, Utah en Panama organisaties op te richten voor onderzoek en experimenten om biologische oorlogsvoering mogelijk te maken. Ook de Amerikaanse atoomenergiecommissie trok deze mensen aan om reeksen ‘stralingsexperimenten’ op Amerikaanse soldaten en burgers in ziekenhuizen uit te voeren, en in 1942 werd er geëxperimenteerd met mosterdgas op ongeveer 4000 militairen om de VS klaar te stomen voor chemische oorlogsvoering.

De experimenten gingen door tot 1945, waarbij leden van de Zevende-Dag-Adventisten als menselijke proefkonijnen werden gebruikt. Dat ondergingen ze liever dan dat ze in militaire dienst gingen. Ook werden 965 gevangenen afkomstig uit een gevangenis in Philadelphia onderworpen aan proeven met dioxines. Dioxine is zó giftig, dat één duizendste gram al dodelijk kan zijn. Nog kleinere hoeveelheden kunnen bij de mens schade aan het immuunsysteem toebrengen of kanker veroorzaken. De gevaarlijkste dioxine (TCDD) maakt deel uit van Agent Orange, dat al verdacht was voordat het leger het inzette als ontbladeringsmiddel in Vietnam. Het zogenaamde Golfoorlog-Syndroom was een mysterie, maar onderzoekers vermoedden dat militairen ook in Afghanistan en Irak blootgesteld waren aan Agent Orange. In 1996 gaf het ministerie van Defensie toe dat operatie Desert Storm alle militairen blootstelde aan chemische stoffen, waaronder Agent Orange.

Tijdens het presidentschap van Bush sr. (1989-1993) {Ja, dat is ook de Amerikaanse president die vond dat Rusland moest worden vernederd, omdat de Sovjet-Unie de Koude Oorlog had verloren en de gevolgen van die beslissing ervaren we nu pas echt} hebben meer dan honderd artsen en natuurgeneeskundigen opgemerkt dat er sprake was van een duizelingwekkende stijging van problemen met de bovenste luchtwegen en van hart- en vaatziekten. Daarom is er een nieuw vakgebied ontwikkeld genaamd milieu-cardiologie, dat zich niet eens bezighoudt met klimaatveranderingen en chemtrails (Nee, ik heb het niet over het ‘luchtvaartincident’ boven chemieconcern DSM in 1994 (tegenwoordig Chemelot) toen een AWACS-Boeing kerosine loosde en Limburg aan een vreselijke ramp ontsnapte). Toch is het interessant om te weten in hoeverre droogte in de natuur wordt verergerd door de voortdurende uitstoot van aerosolen in chemtrails. Hoeveel van de opwarming van de aarde (wereldgemiddelde +1 oC, NL +1,8oC, Poolstreken +3,5oC) of de klimaatverandering wordt veroorzaakt door de miljarden tonnen aerosolen die zonder toestemming over ons allen zijn uitgestrooid?

We hebben niet alleen te maken met CO-uitstoot of CH-ontwijking in smeltende toendra’s, maar ook met weermodificatie. Hoe destabiliseert weermodificatie (door sommige strijdkrachten beoefend) het natuurlijke weer op onze planeet? Een controversieel wetsvoorstel over weermodificatie is door Bush jr. (2002-2009) ondertekend zonder dat daarover is gediscussieerd of gedebatteerd. Tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in China in 2008 kwam weermodificatie in het nieuws. Om het evenement droog te houden, zorgde de overheid ervoor dat alle wolken in de omgeving van Beijing als het ware werden uitgeknepen. In eerste instantie klinkt het als een uitkomst, met name om te voorkomen dat oogsten mislukken door droogte of extreme weersomstandigheden en om bosbranden te bestrijden, maar ‘cloud seeding’ heeft volgens een gerenommeerd Australisch instituut grote gevolgen voor de biodiversiteit en in 2009 kreeg Beijing te maken met een van de zwaarste sneeuwstormen in jaren. (Een anonieme bron binnen de Beijing Weather Modification Office linkte de storm met experimenten van dat bureau)

Dagelijks worden we aan honderden chemicaliën blootgesteld, die ook in ongeboren kinderen terechtkomen en afwijkingen veroorzaken. Denk daarbij aan landbouw-vergiften die als cocktails aan ons voedsel zijn toegevoegd en kanker of neurologische aandoeningen veroorzaken, maar ook aan oplosmiddelen en zware of giftige metalen, zoals chroom VI en kwik. Het onderzoek door neuroloog Bas Bloem naar de ziekte van Parkinson toont dit onomstotelijk aan. Nieuwe ziektebeelden, ontstaan ten gevolge van de vele vergiften die we dagelijks ‘consumeren’, worden zonder al te veel gemor maatschappelijk geaccepteerd, terwijl ze feitelijk aantonen dat we inmiddels allemaal, en dus niet alleen militairen, gevangenen en enkele ‘vrijwilligers’, als proefkonijnen worden gebruikt door overheden, militaire apparaten, chemische concerns en farmaceuten.

Zo, en zullen we het nu eens hebben over vaccins tegen Corona… de bijwerkingen ervan… het erbij passende verdienmodel… en de genomen EU-maatregelen om u vanwege de pandemie te beschermen tegen uzelf en tegen democratische besluitvorming …?

Door:
Angélica
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op PROEFKONIJNEN

 1. koddebeier zegt:

  Het zijn laagwaardige smeerlappen !! Ongedierte !

  Geliked door 3 people

 2. BosscheBol zegt:

  Onder de foto staat als bijschrift: “bovendien krijgen we nu zeker een lintje!”
  dat denken de soldaten.

  Volgens mij krijgen de soldaten (zij die het overleven) een blikken medaille. De officieren krijgen een zilveren medaille en de generaals en poltici een gouden.
  Die gouden medaille wordt groter naarmate ze meer menssn de dood in hebben gejaagd.

  Geliked door 2 people

 3. ronjaspers zegt:

  De mensheid wordt al decennia lang vergiftigd,zeker de ouderen onder ons moeten dat weten.Voor 1990 hoorde je zelden of nooit dat mensen chronisch ziek waren of een dodelijke aandoening zoals kanker hadden.Er zijn nu in nederland 10 miljoen chronisch zieken en 1 op de 3 mensen heeft kanker.Ik met mijn beperkte boerenverstand ben echt verbijsterd,dat ik een van de weinige ben die dit doorheeft.

  Geliked door 4 people

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Christine Anderson gaat er met gestrekt been in en eist onderzoeken naar de competentie van Brussel.
  Dat die competentie er niet is weten we wel maar zij zoekt de officiele bevestiging om de Brusselse kliek weg te krijgen.

  https://rumble.com/v1nvvrg-following-pfizer-admitting-they-never-tested-the-jab-for-transmission.html

  Geliked door 3 people

 5. Htskday zegt:

  Met al dat stiekeme gepruts met het weer kan men de normale burgers gelukkig weer de schuld geven van de “climate change” en daarvoor straffen dmv allerlei klimaat regeltjes en wetjes, en is ook een mooi excuus om weer eens 1000+ miljarden van ons te stelen.
  Zíe je wel dat het klimaat veranderd!

  Het is natuurlijk ook héél schadelijk voor de gezondheid waar de farmaceutische industrie weer heel blij mee is..

  We worden gewoon van alle kanten vergiftigd.

  Wat ik gisteren al schreef:
  Er moet geld verdiend worden..

  https://ejbron.wordpress.com/2022/10/13/citaat-aldous-huxley-3/

  Er wordt wat afgeklooid in deze wereld.

  Geliked door 4 people

 6. Oliedom zegt:

  Misschien hebben die yankees wel nieuwe wapens ontwikkelt en willen het in de proeftuin EU effe uitproberen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s