Tweet van Geert

Al 18 jaar lang – sinds oktober 2004 – ben ik mijn vrijheid kwijt door bedreigingen en fatwa’s vanwege islamkritiek. BoschFawstin maakte een cartoon.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tweet van Geert

 1. Lucie zegt:

  En Max en Lex maar jammeren over hun Amalia die niet meer alleen de straat op kan.

  Geliked door 3 people

 2. BosscheBol zegt:

  Rutte en zijn kliek vinden het geweldig. Wilders 18 jaar gevangen en zij kunnen net doen alsof ze dat erg vinden.

  Geliked door 5 people

 3. Oliedom zegt:

  Het boeit Roodbaard en co geen donder of Nederlanders jaren worden bedreigd en lastig worden gevallen door dat import tuig, alleen dat zijn dochter wordt bedreigd vindt willempie pils belangrijk.
  Ook de politiek, vooral dat kartel zooi, boeit het alleen, als zij “lastig” worden gevallen en hebben voor de rest schijt aan de Nederlanders en gaan Vrolijk door met het importeren van asielkrijsers tuig ipv het Tuig, ook wat al in het land vertoeft, eruit te trappen.

  Geliked door 6 people

 4. saddy zegt:

  Dan moet Geert wel flink gespaard hebben en doodsbang zijn voor de digitale currency met een vervaldatum.

  18 Jaar gespaard en alles in lucht zien opgaan op de vervaldatum.

  Het wordt tijd dat Geert deze internationale diefstal als zijn speerpunt gaat maken.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Beste Geert, ik stem al jaren op je en de reden dat je al zolang onder de knoet leeft is omdat onze regering te laf is om de islam ons land uit te schoppen.
  De koran maakt het heel duidelijk, allen die niet in allah geloven moeten van de aarde verdwijnen. Dus moeten allen die wel in allah geloven uit Nederland verdwijnen, zo simpel is het, ik wens je veel sterkte in onze strijd tegen de islam.

  Like

 6. Blaffertje zegt:

  Precies dat.
  En dan word Amalia bedreigd en heel Nederland staat op zijn achterste poten en Maxima staat te janken want o,o,o, dit is zooooo erug.
  Wilders krijgt per dag ongeveer 100 doodsbedreigingen en dat word niets aan gedaan terwijl justitie echt wel weet in welke hoek ze moeten zoeken.

  Like

 7. Julia zegt:

  Tja Geert ik sta volkomen achter u dat heet discriminatie als je als politici geen bezoekje brengt aan Islam staten met hoofddoek en onderdanig de schoenen uittrekt bij bezoek aan een moskee dan ben je als politici in dit ondemocratisch land de gebeten hond en hou er ook geen andere mening op na dan ligt in dat ondemocratische hok wat de Tweede Kamer wordt genoemd een schorsing op de loer. Maar dat Amalia nu wordt bedreigd wat overigens niet is goed te praten is de propaganda op de staatszenders en in de msm volkomen losgeslagen en zijn vele Nederlanders onder de indruk. Mensenrechten stapt dit huidig laffe zooitje in Den Haag over heen en kibbelen welke minister er naar Qatar moet en of de koning bij het eventueel winnen van de WK naar Qatar kan. De rug recht houden ho maar het maakt dat Haagse tuig helemaal niets uit dat de bouw van het stadion 6000 mensenlevens heeft gekost als ze de hielen maar kunnen blijven likken van de Arabieren en er vriendjes mee kunnen blijven. Vandaar dat ook uitgeprocedeerden niet terug worden gestuurd naar Marokko want dan trappen ze de Koning van Marokko op zijn lange Islam tenen. Het is een grote laffe en hypocriete bende daar in Den Haag. Kortom als dat zooitje nog het lef heeft om het over schending van mensenrechten te hebben dan zouden ze er gelijk uitgetrapt moeten worden. Discriminatie voert de boventoon in Den Haag als voor de nieuwkomers en niets meer voor eigen volk. Kortom ik veracht deze huidige regering en heb er geen goed woord meer voor over.

  Like

 8. J.v.d.Heijden zegt:

  Waarom willen al die verdomde allahschreeuwers Geert Wilders
  het liefst dood hebben?
  Omdat hij de waarheid zegt over een eeuwenoud verzonnen
  islamitisch hersenspinsel,nl: islam.

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Ik weet nog een heel goed onderduikadres voor Geert; een boerka en bruine lenzen, is nog een mobiel adres ook…. type; walk on by

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s