VIDEO: Persoonlijke reactie van Thierry Baudet (FVD) op mogelijke schorsing in de Tweede Kamer

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Persoonlijke reactie van Thierry Baudet (FVD) op mogelijke schorsing in de Tweede Kamer

 1. Rensk. zegt:

  De Tweede Kamer is meer bezig de oppositie kalt te stellen om de regering te dienen dan het volk te dienen. Ze zoeken en zoeken en concentreren zich op elk minpuntje wat ze vinden kunnen. Wat niet in het straatje past wordt desinformatie en wat Pieter Omtzigt zegt dat als Rutte vertrekt alle lades en archiefkasten leeg zijn ben ik ook van overtuigd. Alle bewijs van crimineel gedrag moet weg. Verder blijft er geen tijd over om het volk te dienen en daar worden ze wel voor betaald. Overigens zijn ze ook helemaal niet van plan het volk te dienen. Wel het geld ontvangen van de burger en met het geld dat ze ontvangen de burger de strop omhangen. Over gezond verstand gesproken. Ernst Kuipers heeft geen gezond verstand. Hij is toch zo voor wetenschappers geloven. Maar TU Delft die de coronapas niet adviseerde na onderzoek, die gelooft Kuipers dan voor het gemak maar niet, omdat het niet in het straatje van D66 past. Over gezond verstand gesproken. Kuipers heeft het in ieder geval zeker niet. Rare Pief die man. In feite een griezel. Zijn uiterlijk heeft ie wat dat betreft ook al niet mee. Als iemand integer en betrouwbaar is is dan zie je zo´n uiterlijk al heel snel niet meer. Bij Kuipers wel degelijk. Kuiken en Kaag exact hetzelfde probleem. Harde trekken mede door die enge werkbrauwen/En dat onsympathieke hoofd van Klaver en Rutte. Commissie stiekem.

  Like

 2. Heel goed dat dit door U is uitgesproken heer Baudet. Welke Nederlandse krant of omroep durft dit te reproduceren ? Wel ? Het is een belangrijke mening van een lid van onze tweede kamer. Waar is het verhaal in de MSM ? Nou ? Daarmee is dan het bewijs geleverd dat u gelijk hebt heer Baudet ! De oppositie is/wordt vermoord. Arm Nederland!

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Het citaat van de voormalige Beierse premier Horst Seehofer is altijd leuk:
  “Zij die beslissen zijn niet gekozen en zij die gekozen zijn hebben niets te beslissen.”
  Hij sprak deze zin verontwaardigd uit toen hij zijn macht al had verloren. Daarvoor was hij in functie gezet door degenen die niet gekozen zijn. Ze hebben hem ook weer afgezet.
  Wat heeft dit te maken met Baudet? Nog niets…Maar een schorsing is een duidelijke waarschuwing.

  Like

 4. Boike zegt:

  De ruttige regering moet toch wel heel erg in zijn piepzak zitten met de oppositie in de Tweede Kamer. Rutte en zijn klunsen treken de ene truc na de anderte uit de trucendoos, om de Kamer te misleiden.

  Minister Jetje kon niet bij de Algemene Beschouwingen zijn, omdat het manneke zogenaamd naar een of ander derderangs congres ver weg moest. De Algemene Beschouwingen zijn wel het belangrijkste debat van het jaar. Je zou toch denken dan in een tijd, waarin het hele beleid wordt opgehangen aan de stiklstof nonsens, de betreffende minister daarbij aanwezig zou moeten zijn. Kennelijk niet.

  De problemen met de boeren zijn zover opgelopen, dat Rutte partijgenoot Remkes laat opdraven om te bemiddelen. Het resultaat was een vaag rapport vol dubbelzinnigheden en zonder enig perspectief voor de boeren.

  Oud kamervoorzitter Arib, die een onderzoekscommissie zou gaan leiden, werd me 2 anonieme brieven weggepest.

  Sigrid, het wijf van Anis al-Qaq werd schoolziek toen haar er een moeilijk debat stond te wachten.

  Toen Thierry Baudet haar moeilijke vragen stelde over haar opleiding liep ze, zogenaamd beledigd, de Kamer uit. En het hele kabinet volgde haar.

  Minister Staghauer biedt zijn ontslag aan, omdat hij van mening is niet de juiste man te zijn voor het kabinetsbeleid. Kennelijk wil hij weg zijn, voor het zinkende schip ten onder gaat.

  Nu wordt Thuierry Baudet tijdelijk geschorst omdat ze mogelijk iets gevonden hebben, dat hij heeft achter gehouden, toen hij met zijn billen bloot moest.

  Wellicht is deze waslijst nog niet eens compleet.

  Een regering, die zich zodanig velaagt, moet toch wel heel erg in de piepzak zitten en het bang hebben voor de oppositie. En ze noemen zich nog wel “elites”.

  Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   Ze vluchten al voordat ze gebeten zijn, ze hangen een utopische ideologie aan die niet te verdedigen is. Dus wegwezen voor het moeilijk wordt, maar wel zitten blijven in dat corruptelingen kabinet.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Boike.Regeringen en politici hebben geen macht of zeggenschap.Achter (bijna) iedere regering zit een schaduwregering,zoals de bilderberg groep/WEF en het vaticaan.Politici zijn omgekocht of gechanteerd of vrijmetselaar,ze voeren de opdrachten van de schaduwregering uit.Politiek is een poppenkast en stemmen een farce.

   Like

 5. J zegt:

  Coup d’étate!

  Like

 6. LUCIA zegt:

  Thierry toch …..hij leert het nooit, minder bijvoeglijke naamwoorden is veel te theatraal en probeer met minder pathos te spreken…. teveel bollywood en dat is jammer zo verdrinkt je boodschap, in irritaties bij de toehoorder en dat lijkt me niet de bedoeling. Verder topmens volgens mij en ik stem ook Forum maar Thierry zou eens kritisch naar zichzelf moeten kijken en met name naar zijn stijl van communiceren.

  Like

  • BosscheBol zegt:

   En zou hij asjeblieft eens kunnen ophouden met zijn persoonlijk hobbies? Zoals:
   -Atheïsten zijn dom en lui
   -muziek na Beethoven is waardeloos
   – De Russische revolutie is waardeloos
   – De Franse revolutie is waardeloos.
   Want als je daarover nadenkt, ga je geloven dat Baudet weer naar een feodaal bestuur met staatsgodsdienst wil. De gewone mensen dus als lijfeigene. Waar ken ik dat van?
   Maar dat wil ik persé niet, dus stem ik niet op hem.

   Like

   • LUCIA zegt:

    @ Bossche Bol ; Thierry heeft zeker ook zijn waarde maar minder als debater dan als magneet, hij trekt wel mensen aan, is bij vlgen geniaal maar struikelt daarbij helaas weleens over zijn ego .
    Gelukkig is hij net vader geworden en hopelijk maakt dat hem wat bescheidener en wordt hij ooit noch eens een goede vriend van zichzelf.
    Die Jongen is net als wijn, hij moet nog rijpen, in the meantime ben ik erg blij met Gideon van Meijeren… dat is voor mij een grote topper en de hoofdreden dat ik Forum stem.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s