Vraag . . .

Op zekere dag zullen ze je vragen: “Waarom heb je niet voor mijn toekomst gevochten?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vraag . . .

 1. karton zegt:

  Ik heb me “kapot” gevochten voor de toekomst van mij kinderen. En wel zodanig dat ik een enkele keer zelfs advocaten heb moeten inschakelen om m’n gelijk te halen. En steeds waren het “zaken” tegen de overheid. i.c. Justitie. Ik heb daar absoluut géén spijt van, maar het heeft me een deel salaris én pensioen gekost, maar m’n eigenwaarde heb ik behouden.

  Geliked door 5 people

  • ronjaspers zegt:

   karton.Mijn respect voor u,ook ik haat onrecht al zou het mijn leven kosten ik geef niet op.

   Like

   • karton zegt:

    @ ronjaspers op 15-10-2022 om 14.45 u. Ik dank u zeer, maar ik ben er van overtuigd dat de meeste mensen hetzelfde zouden doen, mensen zoal u bijv. Ik kan er op dit forum niet al teveel over zeggen. Maar wat ik wel kwijt wil : ik had nooit verwacht dat een werkgever tot zoveel smerigheid in staat zou zijn t.o.v. een werknemer.

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    karton.Ik ben van 1966 geboren,op mijn leven heeft (helaas) altijd een vloek op gerust.Ik heb 47 jaar echte ellende meegemaakt,hel op aarde.Ik heb verschrikkelijk geleden,en weet waar mensen toe in staat zijn.Ik heb die mensen die mijn leven kapot gemaakt hebben nooit iets misdaan.Ik ben absoluut geen crimineel of probleem figuur,een goed mens volgens anderen en volgens sommige te goed voor deze wereld.Ik heb een paar jaar geleden een zelfmoordpoging gedaan,bijna dood.Ik gun dat handjevol mensen niet die mijn leven verwoest hebben dat ik een einde aan mijn leven maak,En ook niet die satanisten die deze wereld regeren.

    Like

   • karton zegt:

    @ ronjaspers op 16-10-2022 om 01.39 u. Ik las uw reactie en daardoor geraakt. Ik ben wat ouder als u (1942) en zou, net als u, een boek kunnen schrijven + deel II. Ik wil er niet te diep op ingaan, maar ik ik heb alles lichamelijk overleefd maar ben wel mede door alles wat er is gebeurd, gevormd. Ik heb nooit overwogen om er zelf een eind aan te maken , omdat ik dat niet durfde, toen ik die “moed” wel voelde opkomen, zo ná m’n 20ste, begon m’n leven te veranderen, en werd alles wat beter. Indien u wenst mag u m’n email-adres wel vragen aan hr.Bron, hoewel ik niet weet of hij daaraan wil meewerken. Behoud uw eigenwaarde !!!!!

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    karton.Bedankt voor uw interesse in mijn levensverhaal.U mag ook mijn email-adres hebben als het mag van Dhr E.J. Bron.

    Like

 2. Hovawart zegt:

  Pappa en mamma zijn autisten, asociale debielen die enkel converseren via hun smartphones, met hun linkbuds diep in de oortjes, ver weg van de harde realiteit, starend op korte appjes en berichtjes terwijl Netflix of al Gamend de waan van de dag bepalen, voor elke vraag eerst op youtube moeten kijken of anderen hun ervaringen hebben gepost, de zelfredzaamheid uitbannen, de gevolgen van hun apathische levenswijze zijn verwoestend voor de toekomst van hun kroost…….en van hun kroost,….en van hun nakomelingen……de degeneratie tegemoet…laat maar.

  Geliked door 2 people

 3. Bastiaan2000 zegt:

  Ik heb geen kinderen, maar ik stond er bij de demonstraties vaak vooraan, neer geknuppeld, opgesloten, ergens gedumpt. En ik ga er weer staan, maar voel mij wel eenzaam.
  Zijn wij de enige die het zien, of zijn wij gek. Als niet hele slimme mensen het zelfde zeggen zou ik dat met zekerheid denken.
  Waarschijnlijk moet ik nog voorkomen, heb daar berichten over gehad.
  De duisternis die ik in mijn jeugd heb gehad lijkt terug te komen, misschien zag ik dit daardoor al jaren aankomen ( zei ongeveer 10 jaar terug tegen mijn collega’s we krijgen oorlog, ze lachten en vroegen wanneer dan, ik zei over ongeveer 10 jaar).
  Niets doen is geen optie, ik ga liever strijden ten onder, dan niets doen. Jammer, eindelijk had ik alles op de rails.

  Geliked door 2 people

 4. bobzelf zegt:

  DOOMDAY IS COMING . HOERA EEN GAAF SPELLETJE .

  NEE UW DOOMDAY LOSER .

  Like

 5. Ravian zegt:

  Kijk, daar helpt het “vaccin” nu wel tegen, tegen dit soort vragen.
  OF ze komen er nooit, OF je bent er niet meer om ze te beantwoorden…

  Geliked door 1 persoon

 6. saddy zegt:

  Omdat jij toch geen Future hebt. En nu je mond houden, stuk blank schorem.
  Als we thuis zijn ga je eerst maar eens in de hoek staan. Mag je nadenken over het leed wat je al die slaven hebt aangedaan.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Werp een blik op de geschiedenis van WW2,dan heb je het antwoord.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s