VIDEO Ab Gietelink: “Oekraïne, Rusland en het Westen zitten in een zelfvernietigende spiraal”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO Ab Gietelink: “Oekraïne, Rusland en het Westen zitten in een zelfvernietigende spiraal”

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Om eens nuchter in de spiegel te kijken zijn regeringsleiders naar mijn mening te ver doorgesnoven evenals die sociopaat in Oekraine.
  Dat hele zooitje weet niet meer op welke manier ze uit hun zelf gecreëerde shit moet komen en riskeren liever een wereldoorlog dan op te flikkeren.
  Opdit moment wordt Poetin (hoe bestaat het) maar weer eens beschuldigd om op een nucleaire oorlog aan te sturen terwijl in feite het westen onder de leiding van de USA enGB daarmee bezig zijn.
  En de verschillende bevolkingen blijven afwachten wat er gaat gebeuren, maar na de eerste paddestoel is er geen afwachten maar en dat heeft het volk nog steeds niet begrepen.

  Geliked door 4 people

 2. Léon van Duren zegt:

  Een duidelijk betoog van de moedige held Ab Gietelink!!

  De nietsontziende nazistische machten en krachten in de VS van Amerika en het satanische Brussel (en het onzinnige geldverslindende Straatsburg)zijn wederom springlevend!! Wat Hitler niet lukte ,zal ook nu niet verwezenlijkt worden,de verovering van Rusland !!

  Geliked door 3 people

 3. bobzelf zegt:

  WAT IK ME NOU AFVRAAG ??
  ALS OUWELUL ZIJNDE ..

  IK LOOP DIVERSE SITES DOOR EN ALS IK INTERESSANTE DINGEN TEGEKOM OF ZELF NEER PLETTER

  ZITTEN DAN EEN DIKKE17 MILJOEN FRICANDELLEN TUIS MET HIUN PIK TE SPELEN ENDAT DIK 8 JAAR NOU ??

  EN HET AD TE LEZEN ?

  EN ROEPEN HOORDE JE RUTTE ??

  HEERLIJK HET IS OOK ONZE OORLOG ????

  HIER LEES EFFE MEE, HIER LOOPT TOCH DE DUNNE STRONT ZO JE BROEK UIT ..

  HET NAZI GAJUS , THE USA INNOCENTS .

  Alhoewel men de verklaringen van Rusland en anderen dat er in Oekraïne fascisten zijn door de massamedia unaniem worden weggelachen en ze omschrijven het als Russische propaganda en nepnieuws, maar af en toe sijpelen er berichten door die deze muur van censuur doorbreken. Zo deze ochtend met een verhaal van Bruno Struys in De Morgen waarbij deze een gesprek heeft met een Belgische vrijwilliger in het Oekraïense leger genaamd Jan. “We hadden het eerlijk gezegd zwaarder verwacht” (DM 14/10).
  Een lid van Karpatski Sich, een onderdeel van het Oekraïense leger, alias Svoboda. Jan Balliauw van de VRT werd in februari 2014 door hen op het Maidanplein in Kiev beschoten maar zal er op TV niet over beginnen.
  Karpatski Sich
  Zo schrijft de journalist van De Morgen: “Hij zag een video waarin leden van zijn bataljon (Karpatski Sich) een tiental gevangenen op een rij zetten en executeerden.” Met verder een citaat van die groep: “We zullen niet toestaan dat globalisme, kapitalisme, linksisme, lgtb en vrouwenactivisme en ander soorten perversies vreedzaam bestaan en gedijen op ons land.”
  Verder schrijft de journalist: “Op hun manifestaties zie je spandoeken met white nationalism-symbolen en het runenteken van de wolfsangel dat ook bij het Azov-bataljon te zien is, en bij de Waffen SS in Nazi-Duitsland. Nazigroeten waren niet vreemd bij Karpatski Sich.”
  Ook vertelt hij het verhaal van Russische soldaten die zich eerder een kogel door de kop schoten dan zich over te geven. Met andere woorden: Wat volgens onze massamedia Russische leugens waren is nog steeds de realiteit in Oekraïne.
  Het was in feite het omgekeerde van wat zij schreven. Het zijn onze massamedia, incluis dus ook De Morgen, die schaamteloos liegen en op die wijze het fascisme zelfs steunen.
  Volodimir Zelenski is niet vies van wat fascisten in zijn omgeving. Hij werd in het land tot president verkozen met de belofte vrede te sluiten met Rusland. Hij begon de afspraken met Frankrijk, Rusland en Duitsland met het beschieten van de regio’s Loehansk en Donetsk. Zijn land ligt nu in puin met miljoenen vluchtelingen waarbij een 20% van zijn land in Russische handen viel. De VS zal tevreden zijn. Beseft Zelenski dan niet dat de VS de traditie hebben om hun beschermelingen steeds te laten vallen?
  Karpatski Sich is gelieerd aan de fascistische groep Svoboda die voor rekening van het Westen eind 2013 in actie schoot en zich gewapenderhand een weg naar de macht schoot en op vraag van de VS in februari 2014 een staatsgreep pleegde. Bij die gevechten in Kiev werd trouwens VRT-journalist Jan Balliauw, samen met vele anderen, beschoten.
  Karpatski Sich werd onder die naam opgericht in augustus 2014, vier maanden na de bloedige staatsgreep. Begin 2013 beschuldigde het Europees parlement Svoboda nog van jodenhaat. Maar een half jaar later waren ze plots helden.
  Met Herman Van Rompuy en Guy Verhofstadt, beiden gewezen Belgische premiers, die deden of er bij die staatsgreep geen sprake was van fascisme. Een staatsgreep in een ander land organiseren – Wat in strijd is met het internationaal recht – is voor hen geen probleem. Maar als Rusland reageert is het kot te klein. Die moeten alles slikken.
  Sinds maart van dit jaar is Valerii Zaluzhnyi als opperbevelhebber van het Oekraïense leger benoemd van luitenant-generaal tot generaal. Nochtans verloor hij als bevelhebber 15% en het economisch meest waardevolle gebied van Oekraïne aan Rusland.
  Wie ook de zogenaamde alternatieve pers zoals The Corbett Report leest weet dat er heel veel gevallen zijn van fascistische groepen die zich vergrijpen aan moorden en mishandelingen van al wie hen niet aanstaat. Ook de opperbevelhebber van het Oekraïense leger generaal Valerii Zaluzhnyi blijkt trouwens een aanhanger te zijn van Hitler.
  Zo siert hij, ietwat stiekem om niet op te vallen (?) om zijn pols een ketting met daarin verwerkt een hakenkruis. Na zijn benoeming in 2021 tot opperbevelhebber benoemde hij trouwens Dmitro Yarosh, de topman van Pravy Sektor, als adviseur.
  Dat is de groep die samen met Svoboda die staatsgreep pleegde. Maar die verdween als adviseur al de maand nadien. Wegens te gênant?
  Karpatski Sich speelde een rol bij de herovering van o.m. de steden Izjoem en Lyman waar volgens de Oekraïense regering de Russen op grootschalige wijze oorlogsmisdaden pleegden waaronder folteringen. Wat kritiekloos als waar is overgenomen door onze media,
  Waanzin
  En om dat soort praktijken als die Karpatski Sich mogelijk te maken levert België, Nederland en de ganse EU wapens en diplomatieke steun en wordt onze economie de dieperik ingeduwd en moet de burger kou lijden. Moest het niet de keiharde waarheid zijn niemand zou het geloven. Waanzinnig.
  Wat we hier zien zijn in essentie de naweeën van de tweede wereldoorlog met de hulptroepen van Hitler uit die periode zich alsnog pogen te wreken op Rusland. En daarbij de steun genieten van vooral de VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk en nu ook West Europa.
  De NAVO hoeft inderdaad niet altijd zoals in Syrië al Qaeda en co te steunen, Svoboda en aanverwanten kan ook. Voor vrijheid en democratie? Neen, alleen maar in de ijdele hoop Rusland te vernielen.

  EN HET ERGSTE IS IS LIEP DIK 10 JAAR DOOR DAT GRIBUS UKRAINE

  EN WORDT DUS OOK NOG GEEN WOORD GELOGEN

  OOM SLAVA PUTIN

  Geliked door 2 people

 4. Ravian zegt:

  Oekraïne en het westen zitten in een zelfvernietigende spiraal…
  Rusland zit op de bank, met een zak popcorn bij de hand, toe te kijken.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederländer zegt:

  In de Evin gevangenis in Teheran is brand uitgebroken en in de omgeving zijn geweerschoten te horen.
  Even wachten op Press TV om te horen dat het een zionistisch complot is

  Geliked door 1 persoon

 6. Htskday zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. saddy zegt:

  En over 3 jaar krijgt Ab door dat dat de bedoeling is.

  Kan iemand hem eens bijpraten aub?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s