Aan Femke Halsema

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Halsema,

Begrijp ik nou dat de Amsterdamse moskeebesturen woedend op u zijn? U heeft ze een brief geschreven waarin u ze oproept om een steunverklaring te tekenen voor de LHBTQ-gemeenschap en dat vinden ze “stigmatiserend”. “Absurd, discriminerend en beschuldigend”, toetert het bestuur van De Blauwe Moskee in een verklaring.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Aan Femke Halsema

 1. Henk der Niederländer zegt:

  En ondertussen weet de flapdrol Hugo de Jonge te melden dat gemeenten een tandje bij moeten zetten om asielprofiteurs zo snel mogelijk aan een huis moeten helpen.
  Dat er 10.000 den Nederlanders al decennia bij hun ouders moeten blijven wonen omdat de asielprofiteurs in de watten gelegd dienen teworden hoor je deze kakkerlak en oplichter niet over.
  Maar misschien heeft hij nog een miljard of 5 ergens in een lade liggen om deze mensen eens uit de nood te helpen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Met andere woorden: Halsema is bang. Had ze niet in het verleden een motie ingediend dat islamisering tegengaan geen doelstelling mag worden? Daar wordt ze nu hartelijk voor ¨bedankt¨ door de moslimgemeenschap en ze zal als die grote bekken nog groter worden nog meer ¨bedankt¨ worden. We gaan het zien. Is Halsema zo in en in goed geweest voor ze en dan krijg je dit. Want ja ze wil Lala ook te vriend houden en ja dan moet je je in allerlei bochten wringen. Totdat ze op een keer helemaal vast gaat lopen. Ze is een niet authenthieke vrouw zoals velen in de politiek. Apart dat deze Lala Gull Halsema als vriendin accepteert. Misschien schrijft de laatste meer dan dat ze zich inleest in de politiek met name wat Halsema allemaal verzint. Ik begin me dan af te vragen hoe steekt Gull dan eigenlijk in elkaar. Kan ook zijn dat Gull Halsema kan gebruiken in haar toestand, wat ik me ook in kan denken als ze gevaar loopt en niet anders kan dan dat. Overlevingsstrategie zeg maar.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oliedom zegt:

  Vraag mij af wat die troela geitema (halsema) nu weer heeft geslikt of gesnoven, haar muslim vriendjes luisteren toch nooit en gaan gewoon in Nederland verder met HUN gestoord cultuurtje, € vangen/roven, plofkraken, anders denkende mensen lastig vallen of mishandelen en U en de rest van Uw politieke vrienden doen, en gaan er ook niets doen, aan.
  Sterker nog, U en Uw vrienden laten er nog meer van, het land binnenkomen en blijven dat TUIG pamperen/vertroetelen, compleet gestoorde idioten zijn jullie.

  Geliked door 3 people

 4. J.v.d.Heuvel zegt:

  Moskeeën zijn KAZERNES.
  Bron: Oriana Fallaci.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s