De dwang van Hugo . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Jan)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op De dwang van Hugo . . .

 1. Dick zegt:

  Paar tandwielen eraf,,,,.
  Om enkel nog bewezen kennis binnen te halen.

  Like

 2. Olie bol zegt:

  Het cda kunnen we meteen wegstemmen in maart volgen jaar, deze christelijke partij is niet geloofwaardig meer.

  Geliked door 1 persoon

 3. Olie bol zegt:

  Wat een geld zal dit kosten, die mogen alle Nederlanders ophoesten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Oliedom zegt:

  Wordt het niet eens tijd, Hugo, plus al jouw politieke en media vrienden incl. dat sprookjeshof Oranjes, om jullie huizen open te zetten voor die “oh zo voor hun leven vluchtende asielkrijsers/statushouders”???
  Trouwens, dat corrupte ukrainie is zo’n “klein landje”, dus alle ukrainiers ook maar in dit postzegellandje opvangen, zo ik zo zeggen, IDIOTEN!!!!

  Geliked door 3 people

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  Het is algemeen bekend dat Nederland al decennia het meest overbevolkte landje van Europa is. Hugo houdt hier dus geen enkele rekening mee en moet terug naar school …….

  Geliked door 1 persoon

 6. apollonia652014 zegt:

  Dat gaat net zo lang door totdat er geen ECHTE Nederlander meer bestaat en we een islaamstaat zijn. Gecontroleerd door het WEF wereldwijd.

  Geliked door 1 persoon

 7. topofflop zegt:

  Negeer Hugo de Jonge, de man is fout.

  Like

 8. mooinique zegt:

  We weten waarom ze het doen. Elke asielzoeker of het nu een echte is of niet levert een half miljoen op als die Nederlander wordt. Dus daar win je niet van zolang de engerds aan de macht zijn. Ze hebben zelf het probleem veroorzaakt. En doen er niets aan. Nee ze zetten de grens nog verder open door nog een aanmeldcentrum te openen. Heerlijk toch die democratie waar u in geloofd waar een leraartje minister wordt en bij elk ministerie die hij krijgt de Nederlanders meer kwaad doet dan goed. Hup Hugooootje laat de Leeuw niet in zijn hempie staan hup Hogootje hup!😂🤣😂

  Geliked door 4 people

 9. karton zegt:

  Laat Hugo Mengele -de Jonge zijn tijd maar besteden aan het zoeken naar het gigantische geldbedrag dat zoek is op zijn ministerie en bij z’n vorige werkgever, de stad Rotterdam !
  Wat denkt zo’n clown nu toch wel ? Lees ik vanmorgen dat de overheid NIET meer kan zorgen voor het aller-noodzakelijkste voor de bevolking en dan begint deze gek te kirren over woningen voor statushouders ?!!!!
  Terwijl duizenden échte NL érs dakloos door NL zwerven maakt deze idiote garistelijke minkukel zich druk over woningen voor het uitschot v.d. mensheid ? Doe maar wat aan de oplossing van de Toeslagenaffaire of doe wat voor de Groningers ! Dat ik toch ongeveer elke ochtend opnieuw kwaad word, is toch niet te geloven ? Tot een aantal jaren geleden had ik daar véél minder last van, zou dat aan mij liggen óf aan “de wereld om mij heen” ?

  Geliked door 7 people

  • Blaffertje zegt:

   Het is de onmacht die je voelt Karton.
   Je ziet wat er mis is en je kan er niets aan doen omdat het domme klootjesvolk telkens weer in de leugens van Rutte en companen trapt en er op stemt.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Blaffertje op 17-10-2022om 12.37 u.
    Lieve mevr. Woef.
    Waarom doorziet u mijn gevoelens ?
    Als er, bijv., 1000 mensen zijn in dezelfde omstandig heden, dan kan ’t toch niet zó zijn dat 600 van hen zich onmachtig voelen om er iets te doen veranderen ? Die 600 grijpen toch de overige 400 en verjagen hen, of maken ze een kopje kleiner ?
    Ik blijf ’t onbegrijpelijk vinden dat in Nederland méér dan 50% het eens zou zijn met wat er vanuit “Den Haag” over óns wordt uitgestrooid.

    Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Hallo vrienden karton nee het ligt niet aan u,ik heb in mijn nieuwe huis internet dus ik kan weer reageren groet uw vriendin Yvonne

   Geliked door 1 persoon

  • mooinique zegt:

   U doet precies wat ze willen. Nutteloos kwaad worden. Negatieve energie verspreiden. Laat het langs u heen gaan. Neem er notie van. Klaar. Laat uw humeur niet door de engerds verpesten. Dat willen ze juist! Hou uw energie hoog door positief te zijn. Leef elke dag alsof het uw laatste is. Daar bereikt u meer mee dan boosheid of haten. Succes 🥰.

   Like

   • karton zegt:

    @ mooinique op 17-10-2022 om 17.40 u. Ik dank u zeer voor uw reactie. Ik weet niet of ‘t “nutteloos kwaad worden” is, waar ik last van heb. Door kwaadheid te reguleren zou iemand wel eens tot dingen in staat kunnen zijn die “normaliter” niet uitgevoerd zouden kunnen worden door de “kwade figuur”.

    Like

 10. Boike zegt:

  Oooh, wat errug en hoe ziellug toch voor die volksverhuizers. Hoe moet dat nou met het gezoek naar geluk van die kansparels ??? Dat was hullie niet verteld, toen ze thuis bij hun mamma’s vertrokken. Ze hadden begrepen, dat Nederland een land van melk en honing was, waar ze zomaar geld zouden krijgen en een woning en dat ze er niet voor hoefden te werken.

  Voor hoeveel Nederlanders is er geen woning ??? Hoe lang wachten Henk en Ingrid al op een woning ???

  Voorzitter, “wij zouden graag weten, wat voor slagvaardig beleid het kabinet in petto heeft voor het probleem van de Nederlandse daklozen”.

  Voorzitter, “wij zouden graag weten, hoe het met de 1675 uit huis geplaatste kinderen in de toeslagenaffaire gaat, waar ze zijn en of ze nog leven en hoeveel kosten, deze uithuisplaatsingen met zich meebrengen en hoeveel hoger deze kosten zijn, dan de toeslagen, die de betreffende ouders aanvroegen”.

  Voorzitter, “wij zouden graag weten, hoe en wanneer de mensen in het Groningse, die al jarenlang moeten wonen in op instorten staande huizen met aardbevingsschade, geholpen gaan worden”.

  Voorzitter, “wij zouden graag weten, hoe de regering denkt met wapenleveranties aan de Oekraïnse NAZI´s, de vrede in de oorlog te kunnen bewerkstelligen”.

  Voorzitter, “wij zouden graag weten, gelet op de inflatiecorrectie, die de regering aan de koning heeft toegekend, wat de regering in petto heeft voor de koopkrachtproblemen van de modale en de gepensioneerde Nederlanders.

  Geliked door 2 people

 11. J.v.d.Heuvel zegt:

  De hele wereld kan niet in Nederland wonen.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Ja hoor 7,7 miljard mensen kunnen makkelijk in dit kleine land wonen ! 17 miljoen past al niet eens ik Ben gelukkig verhuisd nog niet helemaal maar het gaat opschieten de woningbouwvereniging zei dat er waarschijnlijk statushouders in worden gezet, nou normaal Ben ik daar geen voorstander van maar ze mogen de woning vol stoppen met asielzoekers ,niet aardig van mij maar ik Ben voor mijn horror buurman verhuisd boontje komt om zijn loontje,amen

   Geliked door 2 people

 12. Gewoon ff zin om dit te plaatsen!! Mijn haat tegen mijn zgn. NETTE landgenoten is niet te beschrijven, menselijk A F V A L!!!

  Like

  • karton zegt:

   @ Gienekehado St. op17-10-2022 om 16.31 u.
   Helemaal mee eens !
   Oudkerk ? Dat is toch die viezerik die hoeren bezocht in een tippelzone of iets dergelijks ? ’t Is in ieder geval een viezerik, óók al zou hij geen hoeren bezoeken !
   En zó’n galbak durft z’n bek open te trekken over de heer Fortuyn ?!
   Hopelijk heeft hij een dodelijke pielemuis-ziekte opgelopen tijdens z’n veelvuldige hoerenbezoeken.

   Like

 13. AllesOpZijnTijd zegt:

  Het blijft een zooitje….je ziet t pas als je het snapt..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s