De regering van Mark Rutte maakt Nederland economisch kapot en brengt ons in een nucleaire oorlog met Rusland

(Door: “Balkanske priče”

De VS bereidt zich al lang voor op oorlog in Oekraïne. Al sinds jaren proberen ze Rusland te omcirkelen en NAVO-kernraketten langs de Russische grenzen te plaatsen. De belofte van 1990 aan Gorbatsjov is niets waard gebleken; hem werd beloofd dat de NAVO zich niet uit zou breiden tot de ex-Warschau pact landen, maar dit is wel gebeurd. Jarenlang werden de Oekraïners (militaire en paramilitaire organisaties) voorzien van militaire training en wapens van de NAVO, lang voordat Rusland troepen langs de grens met Oekraïne verzamelde. Vladimir Poetin waarschuwt al minstens 15 jaar dat hij de inzet van Amerikaanse troepen of raketsystemen nabij de Russische grenzen niet zal tolereren, net zoals de Amerikanen geen Sovjettroepen en raketten in Cuba tolereerden. Dankzij Washington en Brussel riskeert de wereld nu in Oekraïne een nucleaire ramp, die het leven op aarde zou kunnen beëindigen. De vrede wordt opgeofferd op het altaar van Amerika’s wereldwijde criminele fascistische hegemonie en voor de winsten van miljardairs in de wapenindustrie…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De regering van Mark Rutte maakt Nederland economisch kapot en brengt ons in een nucleaire oorlog met Rusland

 1. Olie bol zegt:

  Waarom zien we die beelden nou nooit in de Nederlandse media.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Rutte dient gewoon van zijn stoel te worden getrapt. Waar is deze idioot mee bezig een heel land brengt hij naar de ondergang en vereerd een Nazi en corrupt land als de Oekraïne waarvoor hij al zin burgers kaal plukt in de kou laat zitten en naar de hongerstaf leidt. Hoe is het mogelijk dat de partij VVD de volksverlakkers dus nog zoveel zetels heeft. Het is al een schande dat al die gevluchte Okeraïners in de watten worden gelegd en vele oorlogsvluchtelingen zwaar worden gediscrimineerd. Al die Oekraïners die hun land zijn ontvlucht blijven voor goed hier ze kunnen hier meer verdienen als dat ze ooit van hebben kunnen dromen ondertussen zijn het de grote lafaards die nu hun familie en vrienden in de steek hebben gelaten om hun beloofde toekomst hier op te bouwen en eigen land en volk laten verrekken.

  Geliked door 3 people

 3. rini stegeman zegt:

  ja, en er worden nog 189 afghanen opgehaald voor 1 november heeft Wopke gezegd,

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Een politivist die het liefst in achterkamertjes regeert en sporadisch een antwoord moet geven bij een intelligente vraag en dan steevast om de hulp van z’n personal assistent roept, die kun je toch niet verantwoordelijk houden voor de grote reset, dat draaiboek loopt vanzelf binnen de EUa, het is enkel de taak van de Europese politiek om te zwijgen in alle talen…….of te liegen alsof het gedrukt staat…(in Schwab’s agenda)

  Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  GAVE SUPER GAVE PROZA WEER MAKKER

  PET AF, . WE VERVALLEN WEL IN HERHALINGEN

  MAAR MET DIT GAJUS IS DIT OOK NODIG…

  HIER EEN KLEIN STUKKIE VAN OOM VLADIMIR ..

  🇷🇺President Vladimir #Putin:
  If the current leadership in Kiev
  considers it possible
  to support neo-Nazis
  and support torchlight processions in the centre of their large cities,
  as well as people who walk around with Nazi symbols,

  this has nothing to do with Ukrainian culture

  HUGGIE VRIEND

  OOM BOB

  Geliked door 4 people

 6. saddy zegt:

  Het wordt tijd om ons belangrijkste wapen in te zetten:

  De negenhonderdduizend welzijnswerksters en maatschappelijke werksters.

  Zet die waar ook ter wereld neer, laat ze een half uur met welke militair dan ook praten en gegarandeerd dat ze allemaal op de vlucht slaan met een levenslange PTSD.

  Geliked door 2 people

 7. Belozersky zegt:

  Geniaal artikel hoe de vork in de steel zit maar het volk laat zich dagelijks bedriegen, manipuleren en hersenspoelen door de publieke omroep(VRT/NOS) en media in dienst van het kabinet en de EU-NAVO kliek.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Belozersky.De meeste mensen zijn de laatste decennia gehersenspoeld.Te lui om zelfstandig na te denken,of naar hun instinct te luisteren.Ze geloven liever in de gemakkelijke leugen dan de harde waarheid.Wegkijken,kop in het zand steken,cognitieve dissonantie,ze doen alles om niet met de realiteit geconfronteerd te worden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s