God en Allah her-geprogrammeerd

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Onder Paus Franciscus wordt het Christendom opnieuw geprogrammeerd. Naar vermeend heeft hij dergelijke uitspraken gedaan over Jezus aanbidden die gelijk zouden staan aan een pact met de duivel smeden of iets dergelijks. De nieuwe wereldreligie wordt al omschreven als Chrislam, waarmee u meteen weet welke kant de Nieuwe Wereld Orde op wil. Mocht dit u nog niet overtuigen, kijk dan in ieder geval eens naar de kleuren die ook hier weer gebruikt worden. De blauwe kleuren van het nieuwe fascisme laten er wederom geen twijfel over bestaan: de VN, WHO, NAVO, EU en het WEF voeren namelijk allemaal dezelfde kleuren in hun vlaggen en logo’s… En de United Religions Organization opereert heel toevallig onder dezelfde kleuren. Een Nieuwe Wereld Orde, een nieuwe wereldreligie… Het ‘toeval’ wil in ieder geval dat allen in direct verband staan met een of andere geheime ‘praatgroep’ in Davos…

We weten inmiddels dat nieuwe generaties snel vergeten. Zo ziet u wederom links georiënteerde mensen (de NSDAP van Adolf Hitler was óók links georiënteerd) middels leugens en verdraaiingen misleid en geïndoctrineerd worden aangaande de zogenaamd ‘levensgevaarlijke’ klimaatverandering en het vermeend racisme, die zich vervolgens uitermate fanatiek inzetten/laten gebruiken (!) tegen alles wat tegen de plannen en leugens van de NWO is. Schorsen, ontslaan, uitsluiten en demoniseren werden en zijn (!) in die kringen altijd al heel gewoon gevonden en dat zij ook niet wijken voor geweld en politieke moorden toont de (recente) geschiedenis eveneens aan. Het nieuwe fascisme zal zich als antifascisme voordoen, heeft ooit iemand gezegd, en dat is exact wat er de afgelopen decennia is gebeurd. De Antifa die als logo een Nazisymbool voert, maar zogenaamd Antifascistisch zou zijn, is er slechts één voorbeeld van.

Eén wereldreligie, hoe kunnen ze dat doen dan?

Het doel van één wereldreligie mag duidelijk zijn. Misschien is de basis van de verkochte gedachte nog niet eens zo gek (vrede), maar het betekent, mijns inziens, wederom dat ‘geloven’ in ‘god’ of Allah slechts een bruikbare/her-programmeerbare TOOL was en is om mensen te kunnen aansturen en derhalve in bedwang (psychische gevangenschap) te kunnen houden. Maar hoezo zogenaamd ‘vrede’ nastreven als u wél wapens levert aan Oekraïne en geen enkele moeite doet om het conflict te beëindigen? Sowieso, hoe verklaart u het door NAVO-wapens in te zetten en een kerncentrale proberen te vernietigen (met alle gevolgen van dien) met het redden van de wereld en de ‘klimaatverandering’? Zijn alle NAVO-wapens CO2-neutraal dan? En hoezo mocht er niemand sterven aan Corona, maar door NAVO inzet en wapens wél?

Een nieuwe ‘religie’ implementeren, is overigens al eerder gedaan en geprobeerd. Joseph Atwill acht bewezen dat Jezus niets met het Christendom te maken had, maar is bedacht door de Romeinen om de Joden in bedwang te kunnen houden. Heinrich Himmler heeft geprobeerd het oud Germaanse/Viking geloof Asatrú (het geloof in de Asen) als religie opnieuw in te voeren binnen het Nazirijk. De islam is overduidelijk geïnspireerd op het eerste testament van het Christendom, omdat de echtgenote van Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr christin was en hij gefrustreerd raakte omdat zij Jezus aanbad en niet hem.

De hervorming naar één wereldreligie zou dus zomaar eens kunnen komen uit een soort tweede testament van de Koran of mogelijk door een (door hypnotiseur/verwarrende-middelen-toediende KlauSSchwab ‘ingegeven’) ‘openbaringen’ van zowel christelijke als islamitische ‘hoge priesters’, die ineens het gedicteerde en gekunstelde ‘licht hebben gezien’. Gezien de bloedige geschiedenis van beide ‘religies’ begrijp ik sowieso niet dat men dan niet gaat voor bijvoorbeeld het boeddhisme of natuurreligies met sjamanen, maar de agressie, het fanatisme en de gespreide/geplande (!) (zogenaamde vluchtelingen) groei van de islam zal hierin waarschijnlijk doorslaggevend in zijn geweest. Zoals hierboven al beschreven: nieuwe generaties vergeten snel en derhalve zal binnen enkele decennia niemand beter weten dan dat er slechts één wereldreligie is. Tenminste, dat is klaarblijkelijk de gedachtengang, afgezien dan van de vele sektes die aan de hand daarvan dan weer zullen ontstaan…,

En zo zal daarna de gehele geschiedenis herschreven worden en zal over honderd jaar niemand meer beter weten. Net zoals de waarheden – van een decennia geleden nog – nu door de meest onmogelijke onzin worden vervangen… door onder andere het tenenkrommend ‘werk’ van zogenaamde ‘factcheckers’, die net als de trollenlegers worden ingezet tegen normaal redenerende mensen. Ook híer mag overduidelijk zijn wat het doel van deze zielige minkukeltjes is: demoniseren, verwarring zaaien en mensen tegen elkaar opzetten om het (zogenaamd de wereld reddende!) nieuwe fascisme ruim baan te geven en de huidige economie – of wat daar door de blauwe en ‘vrolijke’ veelkleurige Nazivlaggen en ‘goede doelen’ nog van over is – tot vér onder NAP te slopen. Dat iemand zich hiervoor laat lenen alleen al, laat zien dat dergelijke personen geen enkele vorm van zelfrespect of ethische besef, laat staan normen en waarden hebben. Factcheckers? Bruikbare slaafjes van het nieuwe fascisme zult u bedoelen! D66’ers en GroenLinksers staan voor mij gelijk aan je reinste Bruinhemden! NSB’ers! Volksverraders! Landverraders! Werkend voor een vijandige buitenlandse mogendheid.

De waarheid en ‘religies’ blijken derhalve her-programmeerbaar en u mag u derhalve terdege afvragen: waar ‘geloof’ ik nu eigenlijk in? Wat hebben ze mij wijsgemaakt? En hoe heb ik dat zelf zover laten komen?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op God en Allah her-geprogrammeerd

 1. Hovawart zegt:

  Toeval dat alle Europese landen zich massaal aan het bewapenen zijn, dat de militaire slagkracht opgeschaald wordt,…….niet vanwege de dreiging vanuit de Russische Federatie maar om het eu-leger in te kunnen zetten tegen de europese bevolking……of denkt u nog dat het voor de vrede is?

  Geliked door 3 people

 2. r zegt:

  Hoeveel oorlogen en slachtingen door religies ! veel tot zeer veel en nu nog.
  Dit zal wel zo blijven. Mensheid is zo geschapen in duel met alles en ieder
  Het verdoemde Hebzucht is onverwoestbaar maar zelfvernietigend.

  Like

 3. Harry zegt:

  Gewoon helemaal verbieden die religies in het westen .
  Doe dat maar geconcentreerd in die zandbak .

  De hoeveelheid moord en doodslag , haat en nijd die daaruit voortgevloeid zijn , is schrikbarend .
  Miljoenen indianen in Amerika uitgeroeid , omdat ze niks met een of andere Jezus hadden , schiet maar áf !
  En als je dan nog zegt dat het geloof liefde is , dan ben je toch net zo gek als de gemiddelde moslim ?

  Een motorclub wordt verboden omdat er een paar procent lui in zitten , die niet zo braaf zijn .
  Bij een andere motorclub is het percentage beduidend hoger , (want allochtonen ) !
  Maar een beweging waar IEDERE deelnemer tot moorden bereid is , zoals binnen de islam , hoort hier al hélemaal niet thuis !
  Zelfs de “dames” met lorrenkop , die zijn geen haar beter .

  En de klootzakken die dat FACILITEREN ( zoals d66 en die achterlijke paus ) dient men ook te verbieden en op te sluiten .
  Twee uitersten , die je hier in één adem kunt noemen .

  Like

 4. Htskday zegt:

  Verschillende religies is tweedracht zaaien..
  Mijn god is de beste….

  Verdeel en heers..

  Is gecreëerd door machthebbers!

  Veel zg “wakkere” mensen hobbelen er nog steeds achteraan, dus slaapwandelen nog steeds..

  Afschaffen die nonsence!

  Like

 5. Dewaere zegt:

  Hitler was niet religieus maar misbruikte zeer oude rituelen van de vikingen en germanen voor zijn führer-religie, de swastika had hij gejat van het Hindoeïsme, die gewoon gespiegeld en hup het symbool was klaar.
  In Openbaring staat ook al dat de ‘wereldleider(s)’ of antichrist(en) religie zouden misbruiken en létterlijk zichzelf zou(den) laten aanbidden als zijnde een soort god. Dit onder het voorwendsel van alle problemen in de wereld op te lossen en vrede en een soort heilstaat te stichten voor ‘alle volkeren’. Na een bepaalde periode zou echter de ware aard ervan naar boven komen; ‘het Beest(achtige)’ en zou de wereld in een grote oorlog gestort worden met een vernietiging ‘nog nooit gezien in zijn hele bestaan’, waarin de elementen en de mensen zouden ‘wegsmelten’ terwijl ze nog op hun benen stonden…
  In andere boeken van het NT én ook Openbaring staat dat het christendom daarvoor van zijn echte wortels zou afvallen. Als je dat een aantal keren zeer aandachtig gelezen hebt en je hebt wat kennis van de analogiën en beeldspraak erin zie je erg veel overeenkomsten met ‘1984’ van George Orwell, een boek dat puur over een fascistisch-communisme ging, niet voor niets geschreven in 1948 na heel wat jaren communistisch Rusland en fascisme/nazisme in West-Europa. Vooral onze zogenaamde progressieve, extreem-groene en ultra-linkse politici doen op een bepaalde manier precies wat al lang beschreven is, je hoeft geen godsdienstfanaat te zijn om dat te zien. En wat doen wij (over het algemeen), we staan erbij en kijken ernaar.

  Geliked door 1 persoon

 6. Svalbard zegt:

  Beste Harry, je wil hier dus net als in Noord Korea een hel op aarde hebben?
  Totaal verbod op godsdienst en een totaal ontbreken van gewetensvrijheid?
  Het is daar ten strengste verboden om in God te geloven, maar je bent verplicht om Kim Jung Un en zijn voorgangers te aanbidden. Er staan 30 meter hoge standbeelden van de grote leiders, en iedereen die langs komt is verplicht om voor deze beelden te buigen.
  Lijkt dat je wat?

  Like

  • bobzelf zegt:

   Svalbard zegt:
   20 oktober 2022 om 17:23

   DOET DE REGERING EN 17 MILJOEN HERSENDOE NEDERLANDERS MET JOU VOOROP TOCH OOK

   ALLEEN HEET HIJ HIER KLAUS SWAB . LUL
   MET 125 DICIPELEN .. JUDAS ISKARIOT / RUTTE VOOROP

   DROPLUL

   TOTAAL VERBOD OP GODSDIENST . JA NU GELIJK .

   KOMT ER EEINNDELIJK OOK VREDE VAN DIE KANT.

   WELKE SCHOOL HEB JIJ GEZETEN ? EIGENLIJK OLO FIGUUR

   OOM BOB MOET HELAAS NAAR HET STRAND

   MISSCHIEN ALS IK ZIN HEB ZAAG IK JE VANMIDDAG HELEMAAL DOORMIDDEN

   EU TROL . IQ 11.7 . MR NITWIT 2.0 DROEFTOETER E
   HERSENDOOIE ..IEDERE KEER DAT DOMME GELUL

   OOM BOB GROET JE MET VEEL PLEZIER WHAHAHAHA

   Like

 7. Willem zegt:

  En Mojesushed is de nieuwe profeet?

  Like

 8. bobzelf zegt:

  HET LEUKE VIND IK PERSONLIJK

  DAT ER EEN HANDJE VOL LANDEN MEEDOEN MET DIT USA GESTUURDE GAJUS ZOOITJE WEF MET KLAUS THE FRANKENSTEIJN EIKEL

  DE REST VAN DE WERELD HANGT SAMEN MET MIJN OOK , LEUK HE ..

  BRICS ETC

  DUS U GAAT VOLLEDIG NAAR DE KLOTEN , EUROPA HELEMAAL STIL

  UIT DE MARKT GEPRIJSD. GEEN GROEISTOFFEN AL;S KUNST MEST

  HOEZO NIET OOM BOB

  NOU U KOOPT NIKS MEE TOCH IN RUSLAND ? OPDRACHT USA !!
  NA 8 NIET WERKENDE SANCTIES WHAHAHAHA

  DUS HET GROOTSTE GEDEELTE KOMT ?????????????????????????

  U RAADT HET AL VAN MIJN OOM VLADY . EN U KOOPT HET NIET

  WHAHAHAHAHAH

  DUS IN GODSNAAM . HOE 500 MILJOEN EUROPEANEN AAN HIN EIGEN DOODVONNIS MEEWERKEN ??
  IS WERKELIJK

  O N G E L O F E L I J K

  DE BETEKENIS VAN HET OOM VLADIMIR GEZEGDE . ??
  STERF DAN MAAR OOK !!
  WANT ??

  U HEEFT DIT ZELF GEREGELD EN GEDAAN .. UW EIGEN BED OPMAKEN

  DUS STERF ER DAN MAAR IN OOK ..

  OOM DE WAARHEID ZAL HEEL VEEL PIJN DOEN

  Geliked door 2 people

 9. jantjeuitnl zegt:

  Broeder Bugnolo is er heel duidelijk over. Bergoglio is de anti-paus.
  Hij heeft er heel veel info over: https://www.fromrome.info/category/chronology-of-reports-on-team-bergoglio/

  Geliked door 1 persoon

 10. J.v.d.Heijden zegt:

  Zoeken de christelijke partijen aansluiting bij de islam?*
  http://web.archive.org/web/20130605183718/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index5d83.html?pagina=5521

  *werd ruim 14 eeuwen geleden verzonnen,
  profeet en allah ook, hoofddoeken, abaya’s,
  de hele mikmak.
  Ze hebben slechts één functie:
  Zichtbaar maken van islam in het Westen.
  Bron: Ephimenco in zijn bestseller Het Land van Theo van Gogh.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s