MISDADEN TEGEN DE MENSCHHEID…

Tweede van links Dr. Josef Mengele – 1943

(Door: “Driek”)

We bevinden ons op een kruispunt in de medische geschiedenis. De hulpmiddelen die we gebruiken om te genezen en de band die dokters hebben met hun patiënten worden ondermijnd door de meedogenloze informatie die voortkomt uit de hebzucht van bedrijven. We hebben een misplaatst vertrouwen gehad in onze autoriteiten. We hebben onderschat in welke mate geld en macht en corrumperen.

Doch het was te verwachten dat de Europese geneesmiddelenwaakhond positief heeft gereageerd op het inzetten van de corona-vaccins van Pfizer en Moderna bij kinderen vanaf zes maanden oud. Het is werkelijk niet te geloven! Kinderen van zes maanden injecteren met een giftige substantie waarvan de uitwerking op langere termijn onbekend is.

Zij krijgen de prik van Pfizer in drie doses. Tussen de eerste twee inentingen zit drie weken. De derde volgt minimaal acht weken daarna. Het vaccin van Moderna bestaat voor de jongste kinderen uit twee doses. Ze worden gegeven met een tussenpauze van vier weken tussen de eerste en de tweede prik. De kinderen kunnen de inenting krijgen door een prik in de bovenarm of de dij.

De lagere doses geven dezelfde immuunreacties bij de jonge kinderen als de grotere hoeveelheden geven bij jongeren en jongvolwassenen. De bijwerkingen zijn mild en vergelijkbaar met die bij oudere mensen.

Maar de gevolgen van die gifprik bij kinderen is onvoorspelbaar. Het aantal sterfgevallen onder ouderen laat de meedogenloosheid zien van onze autoriteiten. Ze lijken op de volgelingen van Dr. Josef Mengele, die in het concentratiekamp Auschwitz kinderen als proefkonijnen misbruikte. Doch wij staan wederom machteloos tegenover de onvoorstelbare misdadigheid.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op MISDADEN TEGEN DE MENSCHHEID…

 1. Boike zegt:

  Wij hadden een groot vertrouwen in de medische wereld.
  Artsen legde de eed van Hipocrates af.
  Wij meenden, dat die eed ergens voor stond.
  Toen kwam Corona/Covid-19, een valse p(l)andemie.
  Met leugens en bedrog werd het vertrouwen geschonden.
  Corruptie heeft zijn intrede gedaan.
  De artsen-eed werd terzijde geschoven.
  Artsen mogen geen dokter meer zijn.
  Zij moeten protocollen uitvoeren.
  Menselijk leven telt niet meer.
  Medische behandeling staat nu voor depopulatie.
  Het is “the great reset” voor de “ordo ab chao”.
  Dat is dus het niet normale “Nieuwe Normaal.
  Het vertrouwen in artsenij is zwaar geschonden.
  Patiënten koesteren nu argwaan en achterdocht.
  De medische wereld heeft de eigen ruiten ingegooid.
  De KM, Bilderberg, WEF, WHO en pharmaceutische industrie
  met Globalisme en Nieuwe WereldOrde zijn de boosdoeners !!!
  Beste patiënten, wat nu en hoe verder ???
  Alleen een groot tribunaal biedt nog uitkomst.

  Geliked door 3 people

  • Frans zegt:

   Vroeger ging men geneeskunde studeren, nu medicijnen. De artsen die nog met de patiënten praten en proberen de oorzaak te achterhalen worden ieder jaar schaarser. Het gros schrijft al medicatie uit voordat je op de stoel zit; want dit is kassa. Tijd voor de patiënt is er niet.

   Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    Frans.Goed gezien,artsen worden al tijdens hun opleiding gepaaid door lobbyisten van de big pharma mafia.Die lobbyisten willen hun zogenaamd graag helpen met hun studieschuld af te lossen.Maar dan moeten ze natuurlijk wel een contract tekenen met kleine lettertjes.Levenslang de chemische rotzooi van de big pharma mafia aan de patienten verkopen,kassa.De big pharma mafia wil geen gezonde mensen,daar kunnen ze niets aan verdienen.

    Like

   • Boike zegt:

    @ Frans 21 oktober 2022 om 10:03

    De teminologie zegt spreekt inderdaad boekdelen.
    Geneeskunde studeren of medicijnen studeren is uiteraard een wereld van verschik.
    Henk en Ingrid krijgen dat natuurlijk niet mee. Veel studenten waarschijnlijk ook niet.

    Like

   • hannah zegt:

    Mijn huisarts vindt dat ik niet “meewerk”, dwz pillen slik die niet nodig zijn … Sociale vaardigheden zit niet in hun opleiding/pakket. Stuurt een 80-jarige 15 km verderop voor bloedprikken maar vraagt zich niet af of ik daar wel kan komen …, praat met mij alsof ik een 4-jarige ben … elke keer een andere arts die eerst op de pc naar je gegevens moet zoeken en dat gaat dan weer van dat 5 minuten consult af …. ?????

    Like

  • LUCIA zegt:

   @Boike; goed gezegd man!

   Like

 2. leeuw7 zegt:

  De neonazistische terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten zijn springlevend in Europa en de VS van Amerika!!
  Zelfs de uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog wordt misbruikt door de nietsontziende schaamteloze gemoderniseerde neonazistische pharma maffia psychopaten!Ook de WEF terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten nog uit Australië denken dat zij wederom Israël kunnen demoniseren door Jeruzalem niet langer te erkennen als de hoofdstad van hun land!!Lachwekkende lieden die door de duivel geïnspireerde COVID-19 pharma maffia politici!! (WEF psychopaten!)

  Geliked door 1 persoon

 3. leeuw7 zegt:

  De satanische vaccinazi’s denken straffeloos door te kunnen gaan met hun van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!Wegens het ontbreken van een fatsoenlijk rechtssysteem zijn onafhankelijke tribunalen nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde COVID-19 en pharma maffia veelplegers te kunnen berechten!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/childhood-covid-vaccine-schedule/?itm_term=home

  Geliked door 1 persoon

 4. Marc zegt:

  Je bent een rund als je met “vaccinaties” stunt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Htskday zegt:

  Er wordt vaak gezegd dat het een experimenteel prikje is.

  Het is géén experiment, het is gewoon moord met voorbedachte rade!
  Het is een bewust ontwikkeld depopulatie-vaccin.

  Het is een tijdbom….
  Want we kunnen natuurlijk niet allemaal tegelijk na een prikje dood neervallen, dat valt teveel op..
  Dus wordt het gespreid over een paar jaar, en indien nodig, of als het proces te langzaam gaat, kan het bijgestuurd worden dmv wat extra prikjes..

  In de tussentijd is het voor de geprikten moeilijk gemaakt om gezonde kinderen ter wereld te brengen, want onvruchtbaarheid, miskramen, en zelfs impotentie zijn een paar van de “bijverschijnselen” die erg veel voorkomen.

  En nu, áls het al lukt, kunnen een paar maanden oude babies alsnog een paar van die prikjes krijgen..

  Pure genocide!

  .

  Hier in de straat bij een geprikt stel:
  Baby 3 maanden oud….. heeft kanker!

  Geprikte buurvrouw hoog zwanger.., heeft al tussentijdse bloedingen gehad.
  Ik hou mijn hart vast..

  Geliked door 2 people

 6. leeuw7 zegt:

  https://www.frontnieuws.com/oekraine-draait-een-eeuw-terug-het-hele-land-in-duisternis-rusland-bombardeerde-de-grootste-elektriciteitscentrales-infrastructuur-weggevaagd-videos/

  De ware terroristische COVID-19 pharma maffia misdadigers tegen de menselijkheid zijn gevestigd in Brussel ,en het onzinnige geldverslindende Straatsburg,en natuurlijk de VS van Amerika onder leiding van de psychopaat Joe B! De Oekraïners hebben deze verschrikkelijke uitgelokte oorlog ook niet gewild!!

  https://isgeschiedenis.nl/nieuws/operatie-barbarossa-het-falen-van-de-blitzkrieg#:~:text=Op%2022%20juni%201941%20begon,Sovjet%2DUnie%20tot%20overgave%20dwingen.

  Wat een zekere Adolf Hitler 81 geleden probeerde ,willen de geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan bloedvergieters in Europa en de VS van Amerika nog een keer proberen!
  Hun door de duivel ingegeven misdaden tegen Rusland en de Oekraïne zullen uiteindelijk niet slagen!! Er zijn onafhankelijke tribunalen nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers te gaan berechten!!Niemand van deze zeer grote geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia boevenbende mogen in de toekomst vrijuit gaan!!

  Like

 7. leeuw7 zegt:

  https://bijbeloptiek.weebly.com/vs-regime-past-nu-maximale-wreedheid-toe-op-het-oekraiumlense-volk.html

  Mensen als ;Joe B., horror dokter Ursula von der L,de pharma maffia psychopaat Mark R. ,en z’n gecorrumpeerde entourage moeten in de toekomst zich verantwoorden voor onafhankelijke tribunalen!!

  Het ons kent ons rechtssysteem moet tot nader order worden opgeschort!!

  Like

 8. leeuw7 zegt:

  https://www.blckbx.tv/corona/kuipers-informeerde-kamer-onjuist-er-zijn-wel-geluidsopnames-van-omt-vergaderingen-bewaard

  In het belang van de Nederlandse staat mogen de geluidsopnamen van het corrupte OMT niet geopenbaard worden!! Het Nederlandse volk wordt door COVID-19 pharma maffia misdadigers zoals Ernst K. dagelijks op het verkeerde been gezet!! Deze zeer vele geïnstitutionaliseerde COVID-19 pharma maffia psychopaten worden ook nog eens gefaciliteerd door de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze minkukels in de tweede kamer!!

  Er zijn onafhankelijke tribunalen nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten te kunnen berechten!!

  Like

 9. leeuw7 zegt:

  De zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers van het door de duivel geïnspireerde kabinet van de nietsontziende schaamteloze recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. blijven doorgaan met het demoraliserende machtsmisbruikende destabiliseren van Nederland met behulp van het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan !! Het is ongehoord in de Nederlandse geschiedenis deze door de overheid georganiseerde zeer zware misdaden tegen de menselijkheid!!De feiten spreken voor zich!!

  https://bijbeloptiek.weebly.com/in-de-begroting-van-vws-worden-opnieuw-miljarden-toegekend-aan-coronagerelateerde-maatregelen-lsquoonbegrijpelijkrsquo.html

  Er zijn onafhankelijke tribunalen nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia misdadigers te gaan berechten!!

  Like

 10. leeuw7 zegt:

  De moedwillig uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog moet per direct gestopt worden!! Deze oorlog is met voorbedachten rade geënsceneerd door de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers in Europa en de VS van Amerika!!

  De fascistische vaccinazi’s in Europa zijn spijtig genoeg wederom springlevend!!

  https://brabosh.com/2022/10/19/russische-generaal-die-operatie-oekraine-leidt-hekelt-het-navo-commando-dat-het-oekraiense-leger-aanvoert/

  Like

 11. J.v.d.Heijden zegt:

  Foto bij dit artikel staat ook in het door SS-fotograaf Höcker
  destijds in concentratiekamp Auschwitz achtergelaten
  fotoboek het Höcker Album:
  https://www.bol.com/nl/nl/p/verbum-holocaust-bibliotheek-het-hocker-album/9200000010452766/
  Tweede van links is Josef Mengele en helemaal rechts
  staat de baas van Auschwitz Rudolf Höss.
  Deze laatste werd na zijn proces in Auschwitz opgehangen.

  Like

 12. saddy zegt:

  “”De lagere doses geven dezelfde immuunreacties bij de jonge kinderen als de grotere hoeveelheden geven bij jongeren en jongvolwassenen. De bijwerkingen zijn mild en vergelijkbaar met die bij oudere mensen.

  Maar ………….””

  Sorry Driek, maar dit is drek. Ook overschrijven van valse fabels moet je gewoon niet doen. Zo laat je je voor hun karretje spannen.

  De voorzitster kreeg bij de eerste toelating 4 of 5 miljoen euro. En nu?

  Zijn de testen gedaan? Op muizen of op baby-muizen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s