Tweet van Raisa Blommestijn

De Belgische politicus Filip Dewinter van Vlaams Belang is gisteravond aangevallen na afloop van een lezing. Schandalig. Het geweld komt altijd van links, dat intolerant is naar alles en iedereen met een andere mening.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Raisa Blommestijn)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tweet van Raisa Blommestijn

 1. karton zegt:

  Links denkenden zijn de meest onbetrouwbare riool-ratten die op aarde rondlopen. Tijd voor een afschot-vergunning, hoewel …… zonder zo’n vergunning kan ‘t óók wel !!!!

  Geliked door 3 people

 2. vangie1206j zegt:

  Aangemoedigd door wat zich overheid noemt.
  Zie de NL. regering de haat straalt van dat tuig af.
  Als ik D66 zeg weet men genoeg.

  Geliked door 3 people

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Achtergronden.
  Gek dat het altijd dezelfden zijn die dit soort dingen organiseren.

  PVDA SLAAT FILIP DEWINTER TEGEN DE GROND IN LEUVEN
  Zoals wij hier bij ReactNieuws als eerste aangekondigd hadden heeft de PVDA in Leuven geprobeerd met geweld een voorstelling van het nieuwste boek van parlementslid Filip Dewinter (Vlaams Belang) te verhinderen.

  Zo’n 50 extreemlinkse antidemocraten van de PVDA waren naar zijn geplande voordracht gekomen om die met geweld te verhinderen. Toen Filip Dewinter naar de zaal wandelde werd hij door de meute aangevallen en tegen de grond geslagen.

  https://reactnieuws.net/2022/10/22/pvda-slaat-filip-dewinter-tegen-de-grond-in-leuven/

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederländer zegt:

  En zie BTW ook even de rol van de wouten in deze.
  Mag Ik ze bij deze ook teringwouten noemen.
  Ja dat mag Ik.

  Geliked door 3 people

 5. LUCIA zegt:

  QUOTE van ZONDAG van LUCIA;

  Ik pleit voor een bril die extra goed uitkijkt en vergroot
  bij het naar links kijken ..
  vooral als je politiek oversteekt
  omdat vaak het verschil ontbreekt
  tussen terreur en links
  tussen slim en slinks

  Geliked door 2 people

 6. Marijke zegt:

  Niks over in onze media gezien… Over de Oekraïne daarentegen, worden we met elk onzinnig nieuwtje overspoeld.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ravian zegt:

  Politiek geëngageerde knokploegen, en terroristische organisaties, zijn altijd links.
  Het zogenaamde linkse “activisme” is gewoon een eufemisme voor fysiek geweld.
  En dat wordt dan goedgepraat omdat het zogezegd “voor de goede (linkse) zaak” is.
  Dat gaat zelfs zo ver dat er straten en pleinen vernoemd worden, en standbeelden opgericht worden, voor terroristen die het bloed van duizenden onschuldige mensen aan hun handen hebben.
  Want het was toch voor de goede (linkse) zaak?

  Alle linkse mensen zijn drammers, die geen respect hebben voor andere meningen, en als dat gedram niet tot het gewenste linkse resultaat leid dan escaleert het, om uiteindelijk altijd te eindigen in geweld.
  En ik heb het al vaker vermeld, maar linkse mensen horen dus niet in een democratie thuis, net zoals een vos niet in een kippenhok thuis hoort, gewoon omdat ze geen respect hebben voor de basis principes van de democratie, en werkelijk geen (gewelddadig) middel onbenut laten om de andersdenkenden hun mening (en beleid) op te dringen.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Ravian.U Zegt het veel te netjes,het zijn bruinhemden de knokploegen van de nazi,s.Georganiseerd en gefinancierd door de extreem linkse multimiljardair en bilderberger george soros.

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Zelenski & Co zijn nazi’s, de rest is een ander smaakje socialisten, dat net zo vies is.
    Als we ooit van deze ellende af willen geraken dan moeten we de wereld duidelijk maken dat de nazi’s gewoon socialisten waren, en dat de denkbeelden die tot hun wandaden geleid hebben rechtstreeks uit het socialisme afkomstig zijn, en niet uniek met het nazisme verbonden zijn.

    Het moet eens voor eens en voor altijd duidelijk worden gemaakt dat het niet het “National” in het “National Sozialismus” was dat tot de misdrijven van het nazi regime geleid heeft maar het “Sozialismus”.
    Nationalistische socialisten zijn gewelddadige dictators, maar andere nationalisten zijn geen gewelddadige dictators, terwijl andere socialisten wel gewelddadige dictators zijn.

    In de dertiger jaren hadden de nazi’s hun bruinhemden, de fascisten hadden hun zwarthemden, en de communisten hadden hun antifa, ook toen al.
    En ook nu is het dus weer links dat een knokploeg heeft; het aan Groen Links gelieerde antifa.
    Rechtse partijen als de PVV en het FvD hebben geen knokploegen, omdat nationalisme niet inherent gewelddadig is.

    Maar we leven dus sinds de tweede wereldoorlog in een door linkse propaganda gecreëerde alternatieve realiteit waarbinnen de schuld voor de tweede wereldoorlog, en al haar verschrikkelijke gevolgen, in de schoenen van de nationalistische nazi’s en fascisten geschoven wordt, en de communisten angstvallig buiten beeld gehouden worden.

    Even ter opfrissing van het geheugen; de tweede wereldoorlog begon toen Hitler’s nazi’s en Stalin’s communisten gezamenlijk Polen binnenvielen, zoals zij dat in de geheime clausules van het Molotov-Ribbentrop pact bekokstoofd hadden.
    En de tweeëntwintig duizend na die inval in Katyn vermoorde en begraven Polen waren door Stalin’s NKVD geëxecuteerd, en niet door Hitler’s SS.

    Het is belangrijk dat het eens tot de grote massa doordringt dat het communisme net ze besmet is als het nazisme en het fascisme, en dat de algemene deler het socialisme is, en niet het nationalisme.
    Met alle gewelddadige dictatoriale socialisten nazi’s te noemen speel je hen dus feitelijk enkel maar in de kaart.

    De nieuwste loot aan de kwaadaardige socialisme boom heet globalisme, en dit globalisme heeft inmiddels met de door haar georganiseerde Covid Holocaust waarschijnlijk al meer onschuldige mensen vermoord dan het nazisme, het fascisme, en het communisme samen.
    Dat globalisme moet dus, net als het nazisme, fascisme, en communisme, vernietigd worden.

    En daarbij moeten we ons dan realiseren dat als we voor eens en voor altijd van die kwaadaardige socialistische “ismen” verlost willen geraken we de socialisme boom zullen moet kappen, en tot de laatst haarwortel zullen moeten vernietigen.

    Geliked door 2 people

 8. mooinique zegt:

  Geweld wordt gebruikt door losers. We hebben allemaal hersenen en een mond gekregen. Als men het niet met de mond kan winnen gebruikt men geweld. Het is altijd een bepaald soort volk wat daar graag gebruik van maakt. In mijn ogen ben je dan een loser. Geweld bestaat niet bij normen en waarden. Loop weg als je het ergens niet mee eens bent en men niet luistert. Dan ben je sterk.

  Like

 9. vangie1206j zegt:

  Er komt hoop ik een moment dat de Nederlandse bevolking zegt DE WET WAPEN EN MUNITIE is voor ons niet meer van toepassing wegens het beschermen door de overheid lees justitie van alles wat links is en allochtonen heten.
  Dus rest ons alleen nog ons te bewapenen uit lijfsbehoud omdat de overheid dit nalaat en zelfs dit linkse schorem aanmoedigt weg kijkt en nooit veroordeeld.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s