Weg met het partijkartel!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “OVC 16“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Weg met het partijkartel!

 1. Steven zegt:

  … Nu nog een idee hoe de stembusfraude-computer te verslaan

  Geliked door 2 people

 2. Olie bolr zegt:

  Daar kunnen die 3,5 miljoen ouderen voor zorgen, zij zijn goed voor 54 zetels, hoeveel ouderen worden nu al 12 jaar gepluk door de regeringen van Rutte . Maar of die zelfde ouderen waar ik over schrijft het zullen doen betwijfel ik. Of hun kinderen stemmen voor ze maar dan wel op hun kinderen partijen ik wens heen mooi zondag nog verder. 🥃🍰

  Geliked door 2 people

  • jungleelephant zegt:

   Geldt echt niet voor alle ouderen!Ik stem vanaf dag 1 Pvv en ben inmiddels 71:geen haar op mijn hoofd,en ik heb er veel,haha,die er over denkt om anders te stemmen!

   Like

   • Olie bolr zegt:

    Klopt wij zijn ouder dan u en stemmen al vanaf dat we de roos vaarwel zeggen op de pvv, maar ik zeg het nogmaals de ouderen laten het liggen om te stemmen ze zijn goed voor 54 zetels.

    Like

   • Olie bolr zegt:

    Als alle ouderen boven de 67 jaar die nu flink gepakt worden, eens zou gaan stemmen zou er een hoop veranderen, u en ik of bron red de pvv het er niet mee. 20 zetels is nog maar 1,4 miljoen mensen wij ouderen zijn met 3.5 miljoen mensen. Dus de pvv komt nog wat tekort.

    Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Ach ja wat gaat het weer worden.
  PVV op een na de grootste maar tegen de tijd dat er weer verkiezingen moeten komen gaan alle ratten uit hun holen komen om de PVV te demoniseren en gaan ze zoeken of er misschien ergens een PVV lid is die 30 jaar geleden een rolletje drop gestolen heeft.
  Van de andere kant wordt er weer een klein crisisje geproduceert dat dan weer even opgelost wordt door de regering en klabam het partijkartel kan eenvoudig verder met het slopen van Nederland.
  Laat je toch niet in de luren leggen door dit soort peilingen.

  Geliked door 2 people

 4. Blaffertje zegt:

  In de peilingen stijgt de PVV naar 20 zetels.
  Nu maar hopen dat het uitkomt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  https://niburu.co/69-artikelen/occult/17911-we-hebben-te-maken-met-satanische-weldoeners Verkiezingen zijn schijn democratie. Het WEF bepaalt wie er in ons land regeert. De Haagse WEF lamzakken staan gewoon in dienst van het WEF en dienen uit te voeren wat is opgedragen. Over niet al te lange tijd stapt Rutte op dit blijkt al uit alles voor een baantje binnen het ongekozen bolwerk dat EU wordt genoemd of het WEF. Kaag zal het stokje over nemen. https://www.dinekevankooten.nl/archief/klaus-schwab-schuift-sigrid-kaag-naar-voren/. Maar wat maakt het nog uit het grootste deel van de Nederlandse bevolking heeft zich al overgeleverd en zijn te laf en te onderdanig om verzet te plegen. Men krijgt wat het verdient. Nederland is al flink zinkende naar de totale ondergang. Onze kinderen en kleinkinderen mogen trots zijn op de ouders en grootouders die er voor hebben gezorgd dat zij verder moeten leven binnen een ongekende dictatuur.

  Geliked door 4 people

 6. Julia zegt:

  Wij Samen we zien wat er van terecht is gekomen, Wij Samen hebben er voor gezorgd dat Rutte al 12 jaar de boel kan besodemieteren, Wij Samen hebben er voor gezorgd dat bij duizenden gezinnen het water aan de lippen staat en afhankelijk zijn van de voedselbank, Wij Samen hebben er voor gezorgd dat er geen woningen meer zijn voor onze kinderen omdat wij samen de massale import van duizenden kansparels ondersteunen, wij samen hebben er voor gezorgd dat de zorg zo langzaamaan een luxe wordt. Kortom ik wil het woord wij samen niet meer horen want ik wil hier niet bij horen. Als mijn pa maar een grotere kar rijdt dan de mijne wij samen zijn een egoïstische materiële samenleving van ik, ik, en de rest stik als het mij maar goed gaat. Tja wij samen komen er wel.

  Geliked door 3 people

 7. Harry zegt:

  Maar tóch is er een positieve trend te bespeuren !
  Nu maar hopen op géén uitglijders waar het linkse tuig weer misbruik van kan maken .
  Het valt niet te ontkennen dat men het duivelse kartel spoegzat aan het worden is !
  Hoop ook dat Baudet het niet te dol maakt , sámen opstomen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s