CITAAT van Paul Cliteur

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Paul Cliteur)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op CITAAT van Paul Cliteur

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Journalisten hebben met hun artikelen in kranten en tijdschriften maar 1 belang en dat is de verkoop van hun papieren artikel. De waarheid zal ze worst zijn. Ik vind journalisten een beroepsgroep van laag allooi waar je beter maar niets mee te maken kan hebben. Ik weet dat ik generaliseer ,maar ik denk ook zo over advocaten , om dezelfde reden. Dus ik discrimineer niet maar scheer ze allemaal over 1 kam. Hun nieuwsgaring is niet vannbelang want ze dienen alleen en uitsluitend de belangen van degenen die hun salaris op tafel legt. Zowel voor journalisaen als advocaten geldt “Wiens brood men eet wiens woord men spreekt”.

  Like

 2. Boike zegt:

  Het corrupte extreem links is van het padje af en met de duivel scheep gegaan. Waarden en normen en menselijke gevoelens en emoties zijn de duivel vreemd. Slechts de satanische obsessie naar absolute macht en heerschappij geldt. Het is al leugen en bedrog, wat de klok slaat. Oppositie, die de waarheid openbaart, is lastig en wordt met alle middelen bestreden. En daarbij is nu ook de term liquidatie gevallen.

  Merk op. dat bij Mark Rutte de onechte en voorgewende innemendheid en beleefdheid plaats heeft gemaakt voor extreme haat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s