Voor het eerst verontschuldigt een politica zich bij ongevaccineerden voor discriminatie

(Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe minister-presidente van de Canadese provincie Alberta, Danielle Smith (foto), onderzoekt “begenadigingen” voor met Covid-19 samenhangende geldboetes en arrestaties voor ongevaccineerden of voor mensen die geen mondkapje gedragen hebben. Tegelijkertijd betreurt ze de puur “politieke beslissing” om boetes op te leggen.

Danielle Smith (51) belooft iedereen die wegens de Covid-wetten is ontslagen de terugkeer in hun baan en verontschuldigt zich voor de discriminatie. Een première in een westelijke regering.

Ze zou zich juridisch laten adviseren hoe zij de burgers, die vanwege de schending van d eCovid-19 gezondheidsbeperkingen geldboetes gekregen of gearresteerd werden, zou kunnen “begenadigen”, verklaarde de nieuwe minister-presidente afgelopen weekend. Ze deed deze uitspraken op een persconferentie in aansluiting op haar toespraak tot de leden van de United Conservative Party (UCP), waarvan Smith voorzitster is.

Het spijt me intens voor iedereen die op grond van zijn vaccinatiestatus werd gediscrimineerd”

Op de vraag of ze zich zou verontschuldigen bij mensen die gediscrimineerd werden, omdat ze zich niet lieten vaccineren, zei Smith dat ze dat zou doen: “Het spijt me intens voor iedereen die op grond van zijn vaccinatiestatus werd gediscrimineerd”, verklaarde ze. “Het spijt me voor die regeringsambtenaren die vanwege hun vaccinatiestatus werden ontslagen, en ik heet hen welkom als ze willen terugkomen.”

Het was een politieke beslissing”

Smith verklaarde dat de meeste boetes en beschuldigingen door de bestuursdirectie van de Alberta Health Service werden opgelegd en de minister-presidente daarom in staat zou kunnen zijn deze op te heffen: “Het was een politieke beslissing om de charta van de rechten en vrijheden overboord te gooien, om deze boetes überhaupt in te voeren, en ik denk dat het een politieke beslissing kan zijn om dat weer goed te maken, zich daarvoor te verontschuldigen en de instantie op te heffen.”

Stoppen met mensen te “demoniseren” wegens hun vaccinatiestatus

Daarbij gaat het niet alleen om ongevaccineerden: “Ik denk daarbij vooral aan mensen die als predikant gearresteerd werden, aan mensen die gearresteerd en tot geldboetes veroordeeld werden, omdat ze geen mondkapje droegen. Dat zijn geen dingen waarvoor men normaal gesproken geldboetes krijgt of strafrechtelijk vervolgd wordt”, zei Smith.

Volgens Smith is het weliswaar belangrijk om mensen, die zich willen laten vaccineren, aan te moedigen zichzelf te beschermen, maar het zou ook tijd zijn om ermee te stoppen mensen te “demoniseren” die om persoonlijke redenen besluiten om geen Covid-19 vaccinatie te nemen. Smith wees ook op de belasting van het gezondheidssysteem door de verplichtende Covid-19 vaccinatie.

Danielle Smith is sinds 11 oktober 2022 minister-presidente van Alberta en sinds 6 oktober 2022 voorzitster van de United Conservative Party (UCP).

Bron:
exxpress.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Voor het eerst verontschuldigt een politica zich bij ongevaccineerden voor discriminatie

 1. Alphons Mantel zegt:

  dit vaccin schaadt het immuunsysteem , bewees immunoloog prof. Capel; dus steeds meer zieken

  Geliked door 2 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Zullen wij in nederland nooit horen, excuses van de politiek.

  Geliked door 2 people

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Deze Dame zal tzt wel discreet en of door demonisering van het toneel verdwijnen..
  Ton

  Geliked door 2 people

 4. Léon van Duren zegt:

  De duivel en z’n gewetenloze trawanten proberen natuurlijk het van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan volledig naar hun hand te zetten!! De gewetenloze satanische WEF lakei Mark R. zal niet gemakkelijk oprecht zijn verontschuldigingen aanbieden over de door de overheid gepleegde medische tirannie!!

  Mark R. kan altijd nog een held worden door afstand te nemen van het wereldwijde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!Voor een mens als Mark R. is dit wel een hele moeilijke beslissing!!!Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald!!

  https://commonsensetv.nl/the-real-anthony-fauci-film-kijk-nu-het-kan-nog/

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Dag Klaver/Kuiken/de Jonge/Kuipers en de rest van de onderdrukkers. Lezen jullie mee? Misschien dat jullie er een les uit trekken, hoewel ik vrees dat dat een brug te ver is voor jullie. Ik heb er in ieder geval enorme last van gehad (van die uitsluiting) en zeker op mijn leeftijd was het onnoemelijk zwaar. Zeker ook gezien mijn omstandigheden. Maar mijn rug is recht en sterk en ik heb principes, wat jullie ontberen. Eronder krijgen zal niet lukken. Liever dood dan onderdrukt te worden en gemanipuleerd te worden dingen te doen, die tegen alles indruisen.

  Like

 6. Svalbard zegt:

  Helaas zal de coronadictatuur maar zeer langzaam verdwijnen. Neem als voorbeeld Indonesië, waar je nog steeds verplicht gevaccineerd moet zijn om het land in te mogen. Ook is een mondkapje nog overal verplicht in binnenruimtes zoals winkels, restaurants en shoppingmalls.

  Like

 7. Fran zegt:

  Waarom worden de aanstichters niet vervolgd?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s