CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; mrs. Margreth)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CARTOON

 1. saddy zegt:

  Gert-J. van Ulzen ☃️
  @gjvu
  Prijzen aardgas op de spotmarkt zijn geïmplodeerd. Zie hier waarom👇

  Overigens zal uw rekening niet conform dalen (eerder stijgen

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Een voorbeeld zoals nieuws gebracht (of niet) wordt.
  We herinneren ons nog de slachting in Bucha.
  De manipulatie!!!

  Het is niet verwonderlijk dat de zogenaamde internationale gemeenschap de “vreselijke oorlogsmisdaden” van het Russische leger in de Oekraïense stad Bucha al is vergeten. Het nepbloedbad in Bucha is overal ter wereld uit de krantenkoppen van de MSM verdwenen en geen enkele internationale organisatie onderzoekt de waarheid. Vandaag lijkt het erop dat de Russische autoriteiten de enigen zijn die zich zorgen maken over het lot van de slachtoffers, die volgens de vuile informatiecampagne van het regime in Kiev zouden zijn vermoord door Russische soldaten.

  Op 24 oktober beweerde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov dat Oekraïne nog steeds geen gegevens heeft verstrekt over mensen die zouden zijn omgekomen als gevolg van de acties van het Russische leger in Bucha.

  Tijdens een persconferentie tijdens een ontmoeting met de secretaris-generaal van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking, herinnerde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov aan de Oekraïense provocatie in Bucha, die eind maart werd gepleegd. Tot dusver heeft het regime van Kiev nog geen resultaten van het onderzoek verstrekt, evenals betrouwbare informatie om de Russische kant de schuld te geven.

  https://southfront.org/kiev-yet-to-provide-information-on-victims-of-alleged-bucha-massacre/

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   De krantenkoppen zijn er geweest, de publieke opinie punten zijn gescoord, en daarna hoeft enkel de waarheid nog maar buiten beeld gehouden te worden.
   Zo werkt propaganda.
   En als je de deugende “gelovigen” naderhand alsnog met die waarheid confronteert dan krijg je een geërgerd “je moet geen oude koeien uit de sloot halen” om je oren, waarna ze weer, samen met de rest van de domme kudde, voor de volgende propaganda leugen gaan staan te juichen.
   Het bij de kudde horen voelt namelijk o zo goed, en de waarheid is daarna niet gewenst, omdat ze niet met hun eigen domheid geconfronteerd wensen te worden, en geen gezichtsverlies willen leiden.
   Hele horden socialistische klootzakken maken vervolgens ijverig misbruik van dat algemene geestelijke defect.

   Geliked door 1 persoon

 3. Blaffertje zegt:

  Vind dit verhaal hier wel passen.

  Geliked door 5 people

 4. Hovawart zegt:

  Het begon nog niet zo lang geleden toen de kranten werden overgenomen door Belgische/Brusselse mediabedrijven en in formaat al kleiner werden, zogenaamd vanwege de vergroening, doordat door het kleinere formaat er ook minder drukinkt nodig bleek te zijn, dus minder inkt en ruimte om de waarheid in te verkondigen, bijvoorbeeld door het drukken van politieke leugens en journalistieke linksche meningen omdat de naakte waarheid riskant blijkt en niet past in het socialistische wereldbeeld…Maar dat er toch steeds hogere abonnementsgelden en enorm veel reclames noodzakelijk zijn om de kranten in’t leven te houden, toont aan dat al is de leugen nog zo mooi gedrukt in een oprecht font, de waarheid achterhaalt haar wel.. De politieke actualiteiten die enkel berusten op leugens doet ons zelfs de meest oprechte dingen, zoals de nieuwsberichtgevingen, in twijfel trekken en zijn als fragiele en zwakke kaartenhuizen, die, als zij ineenstorten, zeer ontvlambaar alles kunnen vernietigen, een krant bestaat immers uit niets anders dan gerecycled toiletpapier met oud nieuws.
  Kranten zijn de aanmaakblokjes van oorlogen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s