“De Lijst” werkt!

(Door: Daan)

Perfecte voorbeeldactie van Gideon van Meyeren (foto), Tweede Kamerlid voor Forum voor Democratie met de serie op YouTube: “Riooljournalistiek Ontmaskerd”. De Globalisten-ratten en hun medewerkers proberen met valse en intimiderende argumenten en regels dit initiatief in de kiem te smoren. Reden daarvoor is duidelijk: Angst. Ze voelen zich bedreigd en realiseren zich dat zij zelf publiekelijk ook aan de beurt kunnen komen. Ga aan de slag met de De Lijst, het werkt!

Van Meyeren ontmaskerde Merel Ek, politiek journaliste bij SBS, die willens en wetens voor de camera met de microfoon aan de mond publiekelijk loog. Ze probeerde daarmee een oproep tot het plegen van een moordaanslag op een politicus goed te praten. Het woord ‘liquideren’ kwam aan de orde, omdat SBS-presentator Johan Derksen het in een veelbesproken opmerking gebruikte over Baudet. Merel Ek loog glashard toen ze beweerde dat zij zelf in de Dikke van Dale had opgezocht dat het ook “wegsturen” kon betekenen. Feit: Merel Ek, journaliste bij SBS, liegt publiekelijk en tracht daarmee te manipuleren. Een correct voorbeeld van riooljournalistiek. Wordt Merel Ek op haar vunzigheid aangesproken door de politiek en Thomas Bruning van de Nederlandse Vereniging van Journalisten? Niet dus, de dader wordt beschermd en de klokkenluider wordt gekielhaald.

Premier Rutte heeft getwitterd dat Forum voor Democratie ‘een nieuw dieptepunt’ heeft bereikt. De NVJ noemt de manier waarop Van Meijeren te werk gaat diep triest: „Hij benadert haar ook nog eens persoonlijk, daardoor is de impact nog groter, doelbewust intimiderend en ondermijnend.” “Puur vergif, dit”, twittert minister Hugo de Jonge (Ruimtelijke Ordening). “Walgelijk, kwaadaardig en levensgevaarlijk”, vindt staatssecretaris Eric van der Burg (Asielzaken) en vele andere politici en elite slaan met kwaadaardige walging mee op tilt.

Baudet sabelt de kritiek neer. Hij stelt in een tweet het ‘partijkartel’ op één lijn met het ‘mediakartel’. “Dezelfde lui, dezelfde ideeën. Samen maken ze Nederland kapot.” Van Meijeren noemt de kritiek op zijn filmpje ‘bizar’. Het Kamerlid verklaart dat hij gewoon vaker met camera op onderzoek uit gaat om eenzijdige berichtgeving, demonisering en nepnieuws aan de kaak te stellen en verspreiders ervan te confronteren met hun daden. De Lijst!

Door:
Theo H.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “De Lijst” werkt!

 1. Tanya zegt:

  Puur gif,volgens Hugo de Jonge. Hoe durft die gluipert dit over Gideon te zeggen. Gif past wel bij Hugo want wij mogen niet praten over het feit dat hij duizenden landgenoten heeft omgebracht met zijn spuiten.

  Geliked door 4 people

 2. Rien E zegt:

  Ook Jan dijkgraaf die doorgaans aardige stukjes schrijft was deze ochtend duidelijk te vroeg opgestaan want schreef een ondoordacht stukje waarbij hij dhr van Meieren vergelijkt met een dom666-er …. Als ik jou hoor en zie, doe je me altijd aan een andere politicus denken die wat mij betreft niet snel genoeg geëlimineerd kan worden (als Kamerlid!!!) Sjoerd W. Sjoerdsma…..
  Daarbij denkt hij ook nog dat als de (kartel)pers de FvD zou negeren dat ze meer focus zouden hebben op het kartel addergebroed. Hij kan er mi niet verder naast zitten. Dus een tip voor Jan : slaap eerst beter uit voordat je onzin produceert.

  Geliked door 4 people

 3. Wilhelm van laak zegt:

  Meijeren goed bezig.
  Zooitje in den Haag heeft mijn oude dag na 51 jaar werken verziekt : pensioen niet indexeren, niet mogen reizen , lockdown, zinloze levensbedreigende prikken, inflatie abnormaal hoog, en gekort op mijn AOW omdat ik 2 jaar in het buitenland heb gewerkt.

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  In een wereld waar de leugen regeert,is het uitspreken van de waarheid een revolutionaire daad.Deze quote is niet van mij.

  Geliked door 2 people

 5. mooinique zegt:

  Hahaha. Heerlijk dit. Ik heb het niet gezien of gehoord. Elkaar de zwarte Piet toespelen. Goed bezig! Is er soms iets wat wij niet mogen horen, zien? Afleiding van? Alle ratten verzamelen. Bent u weer lekker kwaad, boos! 😂🤣😂

  Like

 6. 90% van Sufkut Nederland interesseert dit geen FUK! Zijn druk met Chillen, kerstversiering, domme kwissen en PoepTVzooi. De Nieuwe Nederlanders (ik houd het netjes) weten niet eens wie deze lieden zijn. Het OMSLAGPUNT van de OMVOLKING komt steeds dichterbij en de 1000 MILJARD grens van de financiering eveneens!! Ik ben FvD’er, maar mijn zegen hebben ze.
  ********** PAK ZE AN!! **********

  Geliked door 1 persoon

 7. Ravian zegt:

  “Puur vergif, dit”, twittert minister Hugo de Jonge

  Yep, rattengif om precies te wezen.
  En daar houden ratten nu eenmaal niet zo van.
  Nietwaar, Hugo?

  Geliked door 3 people

 8. Pingback: “De Lijst” (3) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s