Leon de Winter stelt dé vraag in De Telegraaf: “Is de overheid bang dat de oversterfte te maken heeft met vaccinaties?”

(Door: Michael van der Galien)

Uh, oh! Leon de Winter heeft de beerput geopend in De Telegraaf. De columnist heeft namelijk geopperd wat verder geen enkel lid van het mediakartel én het partijkartel hardop durft te vragen: houdt de overheid een goed onderzoek naar de oversterfte tegen omdat ze denkt dat het weleens te maken kon hebben met de ‘vaccinaties’ tegen corona?

Dat de oversterfte enorm hoog is in Nederland weten we al langer. En het wordt maar niet minder. De oversterfte blijft piekuren draaien. Mensen leggen op grote schaal het loodje. Het CBS zegt daarover dat dit niet komt door corona. Er moet een andere oorzaak zijn. Maar ondanks dat verschillende Kamerleden, waaronder Pieter Omtzigt, al tijden aandringen op een diepgravend onderzoek gebeurt dat maar niet. Want wat is de vaccinatiestatus van de (extra) doden? Zit daar een verband? Omtzigt vroeg het, maar Ernst Kuipers weigerde daar op in te gaan. Volgens hem kan dat niet vanwege de “privacyregels.” Onzinnig, natuurlijk. Ten eerste zijn die niet van toepassing op dode mensen, en ten tweede golden die privacyregels niet toen ze met QR-codes werkten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Leon de Winter stelt dé vraag in De Telegraaf: “Is de overheid bang dat de oversterfte te maken heeft met vaccinaties?”

 1. Cathja zegt:

  Wie nu nog steeds durft te vertellen dat de oversterfte niets te maken heeft met de vaccinaties, die heeft jarenlang onder een steen geleefd.
  Als alle artsen in Nederland (en andere landen) nu eens met één mond zouden spreken, en op zouden komen voor de mensen en hun gezondheid, door ze eerlijk te vertellen welk risico ze kunnen lopen als ze zich laten vaccineren, dan was er al een wereld gewonnen. Bij de meest simpele geneesmiddelen zit een bijsluiter. Bij dit dodelijke gif is de bijsluiter…..blanco. Dat zegt toch genoeg?

  Even iets anders: ik las enkele dagen geleden dat Pfizer zijn vergif 4x zo duur heeft gemaakt, nu de vraag afneemt…..
  Tegenstrijdig…. toch?

  Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Dit is het artikel van de Winter.

  Geliked door 2 people

 3. Boike zegt:

  Goed van Leon, om de beerput open te gaan roeren. Laat het maar goed gaan stinken in het keurige Den Haag.

  Die beerput loopt over en zit vol met smerige ratten. Trek de deksel er af en gooi de rotzooi maar op straat.

  Het is hoogtijd, dat het volk gaat vernemen, wat voor shit Den Haag produceert.

  Trek de lijken uit de stront. En haal vooral ook al die onderste stenen boven.

  Geliked door 2 people

 4. saddy zegt:

  Eigenlijk moet je dat goede nieuws combineren met de nieuwe video van Pierre Capel: Maakbare virussen.

  Wuhan is absoluut synthetisch. En onderdeel van een veel groter geheel.
  (Pierre heeft dat boekje van klausje gelezen en hij kan een en ander dus goed plaatsen.)

  Like

  • BosscheBol zegt:

   Leerzaam. Alleen begint de man op het einde nogal erg te zweven als hij denkt dat voor- en tegenstanders met elkander om de tafel kunnen gaan zitten om het eens uit te praten.
   De mensen die een biowapen hebben ontwikkeld en dat op de wereldbevolking hebben uitgeprobeerd, zullen volgens Pierre respectvol met hun slachtoffers gaan praten ???

   Like

   • saddy zegt:

    Nu moet ik voor Pierre denken maar ik denk dat hij, met zijn mooie staat van dienst, de echte discussie met verschillende meningen al 3 jaar mist.
    Hij spreekt ook uit: Tijd voor een zinnige actie, tegendruk kan geen kwaad, er zijn meer hele vreemde dingen aan de gang.
    Hij moet laveren tussen stevige kritiek leveren, oproepen tot actie en niet opnieuw van youtube verwijderd te worden.

    Geliked door 1 persoon

 5. De ONKOSTEN van de OMVOLKING hebben / geven de Aanjagers ook niet!! ‘Wij houden geen afzonderlijke cijfers / uitgaven van de verschillende bevolkingsgroepen bij’, is standaard het antwoord. Natuurlijk bijten ze nog liever hun tong af, dan het bedrag van 1000 MILJARD te noemen!!! en een landje in PUIN!!)

  Like

 6. BosscheBol zegt:

  Dapper dat Leon de Winter dit durft aan te kaarten. En nog wel in de Teleraaf. Met gepaste trots wil ik dan ook melden dat ook Leon van oorsprong ook een Bossche Bol is.
  Overigens heeft dezelfde Teleraaf de propagandamachine op volle toeren aangezet om uit te brallen dat Rusland een vuile bom aan het maken is die ze in Oekraïne zal laten ontploffen en dan Oekraïne de schuld gaat geven.

  De Teleraaf is zeker helderziend? Over de opgeblazen NordStream hoor je ze niet, over de oversterfte door de coronavaccinaties mag alleen Leon de Winter iets zeggen (maar ik vrees niet lang meer) en je hoort de Telraaf over zoveel niet.
  Zeker om onze privacy te beschermen?

  Geliked door 1 persoon

 7. Htskday zegt:

  Iemand stelt dé vraag..

  How dare you!

  Ik wist gvd het antwoord al voordat het eerste prikje werd uitgedeeld!..
  Overal geprobeerd mensen te waarschuwen; nee jôh je bent gek, ik ga lekker voor een prikkie op vakantie..

  En ook dáárom hebben we oorlog nodig.. Zodat de geschiedenis weer eens herschreven kan worden, en de hele kelerezooi vergeten..
  Nee jôh, niks aan de hand…

  Ik kan maar niet wachten tot de pleuris uitbreekt..

  I rest my case..

  32 kilo popcorn en een pallet bier ingeslagen..

  Geliked door 2 people

 8. J.v.d.Heijden zegt:

  Net gelezen in de papieren versie…
  Wanneer komt dit landje eindelijk in VERZET
  tegen deze waanzinige overheids-prik- en boosterterreur.??

  Geliked door 1 persoon

 9. Ton Ruygrok zegt:

  Jammer voor LdW , Als je dit opschrijft .., ben je toch een Wappie ,of je dat nou wel of niet leuk vind… kijk maar uit ze Demoniseren je zoo de Kliko in…, Gaaf toch..!!!
  Ton Ruygrok, Monster .

  Like

 10. BosscheBol zegt:

  BAUDET WINT
  NS publieksprijs niet uitgereikt, Teleraaf

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1712123013/streep-door-uitreiking-ns-publieksprijs-na-gesjoemel-met-stemmen

  Het is duidelijk dat Baudet’s Coronabedrog gewonnen heeft. Maar dat kan de overheid en haar hoernalisten natuurlijk niet toegeven: rechts zal en moet de schuld krijgen.

  Ik denk inmiddels dat het heel anders zit. De NS organiseerde in alle onschuld dit wedstrijdje om je stem uit te brengen op 5 totaal onschuldige, kleinburgerlijke kutboekjes. Toen ontdekte een slimmerik dat je ook ZELF een boek kon kiezen. Hij/Zij koos voor coronabedrog en maakte de truc ook bekend. Een paar uur daarna stond Baudet al bovenaan.

  INGRIJPEN! gelaste de dienstdoende regent. 2 Slaafjes waren gauw gevonden om te schreeuwen dat er bedrog was gepleegd. Door rechts uiteraard. De 2 slaafjes zullen goed beloond worden.

  En het volk? Het volk weet nu dat ook de verkiezingen waarschijnlijk gemanipuleerd worden.

  Geliked door 3 people

 11. johannes zegt:

  och het mag dan wel niet officieel zo zijn dat het door de vaccins komt , maar heel de wereld weet wel beter op een groepje fanataci na die de leugen dan ook niet onder ogen WIL zien. Dat deze lieden enkel uit gaan van de zgn officieel verklaarde wereld wil nog niet zeggen dat de rest van de bevolking zich ook zo achterlijk gedraagt, trouwens al ouden ze het vaccin officieel tot vergif verklaren dan nog zullen ze het als onzin verklaren.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ravian zegt:

  Een open deur intrappen noem je zoiets…

  Wacht maar totdat de acceptatie van de werkelijkheid massaal zijn intrede doet, en al die “gevaccineerden” eindelijk onder ogen zien dat hen een enkeltje mortuarium is aangesmeerd, dan gaat de bok vet wezen.

  Geliked door 2 people

 13. Niek zegt:

  Zeer moedige actie van Leon de Winter maar geeft ook aan hoe triest het gesteld is met de media waar het vrije woord niet meer gesproken mag worden? Sensuur dus en het is met alles maar dan ook werkelijk alles, het nieuws wordt gebruikt om mensen te sturen in hun denken en merk het zeer sterk met de Rusland kwestie. Zij die andere media lezen hebben een duidelijk andere mening waarmee ik niet zeg dat zij gelijk hebben in deze kwestie maar ik vermoed van wel. Iedere wappie is heel volhardend geweest en beschikt over helden bloed met een standvastigheid hij/zij verdient minstens een medaille. Of het ooit geopenbaard zal worden? Ik denk het niet maar er zullen er nog heel wat huilie huilie doen nu zij die rotzooi in hun lijf hebben. Langzamerhand zie je in andere landen om ons heen her en der dat mensen hun baan terug krijgen en excuses worden gemaakt maar ook dat blijft buiten de msm, ik ben wakker geschud door Cojona en mij krijgen ze niet meer terug in mijn hok en wil ik nog 1 ding kwijt. De muur is nooit gevallen maar verplaatst!

  Geliked door 1 persoon

 14. Henk der Niederländer zegt:

  Het zal duidelijk zijn dat dit een zeer ongemakkelijk item is voor de politiek en evenzo voor de media.
  Veel mensen zullen zijn collumn lezen en zich dingen af gaan vragen.
  Met name waarom geen onderzoek naar de oversterfte, want het lijkt me duidelijk dat ook onder vaccinzeloten toch zo langzaamaan doorgedrongen is dat er veel bijwerkingen zijn en een zekere oversterfte.
  Dat komt ook duidelijk ten uitdrukking in het feit dat Nederlanders geen zin meer hebben in het zogenaamde corona “vaccin”
  Het zal me niet echt verbazen als nu na deze collumn steeds meer mensen gaan eisen dat er onderzoek gaat komen wat uiteraard door de politiek afgewezen gaat worden of op de lange baan geschoven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s