Peiling over de Covid-vaccinatie in Australië: Grote spijt bij de gevaccineerden

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Australië had een van de strengste corona-regimes in de “westelijke wereld” en zette in het kader van een “zero-Covid-politiek” in op een omvangrijke vaccinatiecampagne. Maar uit een grote peiling blijkt dat de mensen met de experimentele Covid-vaccinaties daar absoluut niet gelukkig mee zijn. Ze berouwen het dat ze zich deze hebben laten toedienen. Ongevaccineerden daarentegen zijn zonder uitzondering blij dat ze de spuiten hebben afgewezen.

Nog tot enkele maanden geleden gold er in Australië een uitermate strenge politiek met enorme lockdowns en beperkingen van het persoonlijke leven. De mensen werden quasi in hun huizen opgesloten en tot de vaccinatie tegen Covid-19 verplicht, wat ertoe leidde dat ondertussen ongeveer 95% van de bevolking van 16 jaar en ouder minstens één injectie van het experimentele vaccin heeft gekregen. Echter, zo blijkt uit een peiling van de grote Australische nieuwssite news.com.au, schijnen veel gevaccineerden hier spijt van te hebben.

De site vat de resultaten van de peilingen als volgt samen: “Meer dan de helft van de geënquêteerden gaf aan dat ze of spijt hebben zich te laten inenten of dat ze niet gevaccineerd zijn en tevreden zijn met hun beslissing. Slechts 35% van de meer dan 45.000 geënquêteerden gaf aan dat ze gevaccineerd werden en dezelfde beslissing opnieuw zouden nemen. Geen enkele geënquêteerde gaf aan niet gevaccineerd te zijn en deze beslissing te betreuren. Een vijfde deel van de geënquêteerden gaf aan twee doses van een vaccin te hebben gekregen, 26% hadden drie en 16% vier vaccinaties gekregen, terwijl 37% aangaf geen vaccin genomen te hebben.”

Weliswaar hebben bovengemiddeld veel ongevaccineerden gestemd, desondanks is de zaak behoorlijk duidelijk – diegenen die zicht verzetten tegen de druk, hebben dit uit overtuiging gedaan. Bij de gevaccineerden blijkt dat blijkbaar veel mensen zich enorm onder druk gezet voelden (zonder Covid-paspoort geen werk, geen sociaal leven…) en zich met heel veel tegenzin de injecties lieten toedienen. Bovendien kan er van uitgegaan worden dat ook slachtoffers van ernstige bijwerkingen onder die stemmers zijn die spijt hebben van hun beslissing.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Peiling over de Covid-vaccinatie in Australië: Grote spijt bij de gevaccineerden

 1. saddy zegt:

  Great Regret door de Great Reset.

  Medelijden hoeft niet want het zal dezelfde kudde zijn die de digitale munt gaat verwelkomen en dan al heel snel spijt zal hebben.

  Geliked door 2 people

 2. BosscheBol zegt:

  En toch … heeft het wel wat.
  De vaccinatie-fanatici zijn nl. gehoorzame onderdanen. Altijd pal achter het gezag. Dus dezelfde mensen die de klimaatonzin geloven en de windmolens aanbidden, de QR codes wel best vinden enzovoort enzoverder.

  Maar dit zijn dus ook de mensen die nu al 4 of 5 spuiten hebben gehaald en dus een behoorlijk risico lopen om binnenkort te overlijden.

  Mooi toch? Zo roeien onze tegenstanders zichzelf uit. V OORAL ZO DOORGAAN!

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Medelijden heb ik er niet mee de onderdanige volgzame angsthazen zijn zelf schuldig aan het vernietigen van hun eigen gezondheid door onderdanigheid en lafheid. Men krijgt wat het verdient.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Julia, als iedereen zou krijgen wat ze verdienen dan zou ons hele parlement , de provincie en gemeentebesturen, ter plekke van de aardbodem verdwijnen, en iet te vergeten de ambtelijke meelopers van deze instituten

   Like

 4. LUCIA zegt:

  @Jongens..het is daar wel wat heftiger toegegaan dan hier soms denk ik dat de mensheid een afslag gemist heeft, die de dieren nog hebben als soort ..empathie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s