Tweet van Pepijn van Houwelingen (FvD)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Pepijn van Houwelingen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tweet van Pepijn van Houwelingen (FvD)

 1. Htskday zegt:

  Lijst akkerbouw wat vanaf 1 oktober volgend jaar niet meer verbouwd mag worden!

  https://t.co/TDCXigncla
  (https://twitter.com/PetraDreves/status/1584238732026474496?t=K4dUQ1QCyIeJJpZvgeuRQg&s=03)

  Zelfs bloembollen staan op de lijst,.. hoe komen we dan de hongerwinter door??

  Meelwormen, krekels en holtorren mogen gelukkig nog wel.. ??

  Like

  • Chris Dirick zegt:

   Htskday, hoe bestaat het dat er lijst met verboden gewassen aangemaakt wordt? Wie beslist dat? Waarom worden deze gewassen verboden? Op deze lijst staan ook voedingsgewassen zoals uien en knolselder?
   Hoe kunnen planten ineens een verboden gewas worden? Dat hennep gedemoniseerd werd valt nog te begrijpen uit economisch (lees grijpen en graaien) standpunt ten voordele van de synthetische vezelindustrie. Dit kon enkel bereikt worden door één soort hennep, de Canabis Sativa die een roes veroorzaakt, het zwarte schaap te maken en van de markt te verbannen door het te penaliseren. Dat konden ze met vlas (linnen) gelukkig niet doen.
   Maar ik zie ook veel grassoorten op deze lijst staan. Ik begrijp dit niet en ik ben niet eens een stadsmens. Mijn vragen zullen me wel ontmaskeren als een totaal agrarisch ondeskundige maar ik blijf erbij: ik begrijp hier niets van!

   Geliked door 1 persoon

   • Htskday zegt:

    @Chris Dirick,

    Ik had onderstaande al eerder gepost.
    Wordt het misschien wat duidelijker. 👇
    .

    Vanaf volgend jaar oktober is er níks meer te vreten uit nederland..

    Deze boerin is bloedlink. En terecht.
    Ze heeft net van de overheid een lijstje met gewassen ontvangen, die vanaf 1 oktober volgend jaar niet meer geteeld mogen worden op haar bedrijf, vanwege de CO2- en stikstof-uitstoot..
    Zelfs aardappels mogen niet meer..

    https://t.co/xOiObSOgMK
    (https://twitter.com/Percolator_HNJ/status/1583852465740345344?t=dlnPsTcFYAnqonirzWgQ0Q&s=03)

    Boeren moeten weg!
    Tuinders mogen niks meer verbouwen!
    Kippen en andere gevogelten moeten geruimd, want die hebben allemaal zogenaamd de griep!..
    Enz, enz…

    Uiteindelijk wordt U geruimd!
    Is het niet door prikjes of doodvriezing, dan is het wel door uithongering..

    En 3/4 van de bevolking, verdoofd door prikjes en suf geluld door de propaganda-tsunami heeft nog steeds niets in de gaten of vindt het wel best.

    rutje zegt dat het allemaal wel goed komt,… duss..

    Allemaal voor het “klimaat”, en uw “gezondheid”…..

    Like

   • Htskday zegt:

    Wat die bloem en grassoorten op die lijst doen snap ik ook niet.
    Zal wel zijn om te verkomen dat we gras en bloembollen in de hongerwinter gaan eten..

    Like

 2. boorzalf zegt:

  Wat een hersenloze commentaren weer op Twitter. Allemaal trollen van de overheid.🤮🤮🤮

  Geliked door 1 persoon

 3. wauso zegt:

  Jarenlang stemden de boeren op het CDA (de Farizeeërs) alsook op de VVD (de Reptielen) en de Christen Unie (de Rioolratten). De Boeren hielden geen rekening met de belangen van de gewone Nederlanders. En nu is het hun beurt om geknipt en geschoren te worden. Ze krijgen nu de rekening van hun jarenlange dwaasheid en wegkijken bij de problemen in Nederland. En niemand ontkomt aan de knipbeurt als een land geregeerd wordt door zelfzuchtige (veelal woke) idioten.

  Geliked door 1 persoon

  • Chris Dirick zegt:

   Wauso, je oordeelt te hard over de boeren. Al eeuwenlang worden de boeren niet serieus genomen. Zelfs nu nog spreekt men over “boerkes van den buiten”, ziet men ze nog steeds als dom volk met koeien- en varkensstront aan hun klompen. Het is dus niet verwonderlijk dat ze zich, heden ten dage nog vastklampen aan partijen die zich (schijnbaar) voor hun beroepsgroep inzetten. Wat moet je als boer anders? Er is geen partij die echt voor hun opkomt. De landelijke politiek is simpelweg gericht op de stadsmens. Daar zit immers het grotere kiezerspotentieel.
   Om nu te zeggen dat boeren geen rekening hielden met de belangen van gewone Nederlanders is erover. Wanneer hebben gewone Nederlanders ooit rekening gehouden met de boeren? Wat zou dat kleine percentage van de Nederlandse bevolking eigenlijk uitmaken qua stemgedrag? Nou?

   Like

   • wauso zegt:

    En nu stemmen ze op die dikke troel van BBB. Zij begon verliefd te worden op Remkes na het milieu rapport. Die Remkes zette wat mooie plaatjes erin en een lijst van 600 ‘vieze’ bedrijven. Nu bestaat die lijst niet meer. Maar die lijst is er wel degelijk maar mag niemand inzien. Die domme dikke troel heeft dit nog niet door. De plattelandsbevolking wil gewoon een mooi verhaal horen en dan lopen ze er weer als schapen achteraan. En er is wel degelijk een partij die ook voor de Boeren opkomt maar dat willen de ‘deugers’ niet horen. Dan maar voelen.

    Like

 4. LUCIA zegt:

  @Wauso; Je hebt helemaal gelijk maar trek het dan ook verder door, ik weet niet anders of bij een bepaald inkomen hoorde een bepaald stemgedrag, ik weet nog dat ik buiten de boot viel en dat steeds moest horen omdat ik toen voor de SP stemde met die oude Marijnissen, die was integer en heel intelligent itt wat ie op de wereld geschopt heeft, want dat is pure domme contolled opposition geworden. kijk maar naar het stemgedrag anno 2022.

  Like

 5. Chris Dirick zegt:

  Ja Wauso, dat Carolaine van der Plas het niet gaat worden heb ik al even door. In het begin dacht ik nog, ’t is wel een tank van een vrouwmens maar er komen toch verstandige woorden uit. Maar als ik naar haar stemgedrag in de tweede kamer kijk valt ze serieus op haar bek. Nee, die is niet voor de boeren, zelfs niet voor de gewone Nederlander. Ze is gewoon een stemmenvanger voor het CDA, net als Omtzicht. Ik denk (hoop) dat de boeren dit ook doorhebben en navenant handelen.
  Ik weet niet meer of het op deze site was, maar ik heb de boeren al eerder aangeraden om contact op te nemen met de Russische ambassade. Naar wat ik gelezen heb over de eerste sancties tegenover Rusland, toen de Krim weer wou toetreden tot het moederland, zouden ze daar van harte verwelkomd worden met al hun expertise. Het zou een groot verlies voor Nederland betekenen maar daar heeft de regering het zelf naar gemaakt. En ja, dan moeten ze hun voorvaderlijke grond opgeven, maar kunnen boeren zonder de waanzinnige regels uit Den Haag moet toch een opluchting zijn lijkt me.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s