Von der Leyen: EU wil bevroren Russisch vermogen in beslag nemen

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen (foto), heeft verklaard dat de EU de bevroren Russische vermogenswaarden voor de wederopbouw van de Oekraïne te willen gebruiken. Daarvoor zou op dit moment weliswaar de juridische basis ontbreken, maar de EU zou gereed zijn om die uit te werken.

Von der Leyen sprak dinsdag in Berlijn bij de internationale deskundigenconferentie over de wederopbouw van de Oekraïne o.a. over de financiële hulp voor de Oekraïne. In haar toespraak maakte de politica bekend dat het doel van de EU niet alleen het bevriezen van de Russische vermogenswaarden zou zijn, maar ook hun inbeslagneming. De afgenomen middelen zouden dan voor de wederopbouw van de Oekraïne gebruikt kunnen worden. Volgens von der Leyen zou daarvoor echter op dit moment de juridische basis ontbreken.

We willen deze vermogenswaarden niet alleen bevriezen, maar ook confisqueren. Dat is niet triviaal wat betreft de wetgeving. Daar werken we aan. We hebben samen met de lidstaten een Taskforce opgericht om niet alleen aan te tonen wat er werd bevroren, maar ook de juridische randvoorwaarden te creëren om in staat te zijn deze vermogenswaarden ook voor de wederopbouw van de Oekraïne te kunnen gebruiken.”

De EU zou gereed zijn om de benodigde wetgeving uit te werken. Daarbij zou men echter het principe van de rechtsstatelijkheid niet mogen ignoreren.

Wij houden vast aan de rechtsstatelijkheid en we volgen ook de principes van de rechtsstatelijkheid. Dat betekent dat dit proces natuurlijk juridisch beveiligd moet zijn.”

In de loop van de conferentie haalde von der Leyen meermaals schattingen van de Wereldbank aan, volgens welke voor de wederopbouw van de Oekraïne meer dan € 350 miljard nodig zou zijn. Dit bedrag komt ongeveer overeen met het volume van de in de westelijke landen bevroren Russische vermogenswaarden.

De woordvoerder van het Kremlin, Dmitri Peskov, verklaarde zijnerzijds dat de Russische kant van plan is naar mogelijkheden te zoeken om de bevroren financiële middelen te beschermen. In maart had de Russische minister van Financiën, Anton Siloeanov, bevestigd dat Rusland vanwege de sancties de toegang tot zijn reserves van $ 300 miljard kwijtgeraakt zou zijn.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

43 reacties op Von der Leyen: EU wil bevroren Russisch vermogen in beslag nemen

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Na het precedent van confisqeren van russisch kapitaal volgt het kapitaal van de eu.burgers met hun pensioenen en spaartegoeden. Dit zal dan ook wel gaan volgens de nog in elkaar te te timmeren eu.wetgeving, want ja, we moeten toch geheel volgens de vastgestelde regels van ons kapitaal worden ontdaan.
  “U zult niets bezitten en gelukkig zijn”, dit alles volgens het credo van het WEF (u weet wel die erfgenamen van hitler, de opvolgclub van de nazi’s van wo2.) waar onze ministerpresident, het kaagwijf en ook ons koningshuis zo innig bevriend mee zijn.

  Geliked door 4 people

  • Mike zegt:

   Ja, klopt .
   En wen er maar aan
   Want dit gaat gebeuren.
   Hoe je het ook went of keert.
   We zijn ten dode opgeschreven.
   We zijn te lief geweest tegen de kwaadaardigen op de aarde.
   We hebben op hun gestemd.
   Ze bepalen nu ons lot.
   En dat ziet er rooskleurig uit voor hun.
   Maar helaas, niet voor ons.

   Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Voordat Ursula von der Cracy het grote geld in beslag neemt, zullen investeerders zoals Saoedi-Arabië en de Emiraten hun biljoenen in
   veiligheid brengen, d.w.z. terugtrekken van de Europese kapitaalmarkt, omdat de EU niet langer veilig is voor investeerders.
   Het proces van de achteruitgang van de EU, geïnitieerd en uitgevoerd door mensen van Duitse afkomst, Schwab, von der Leyen, Merkel, Scholz, Habeck, Baerbock, wordt nu versneld. Daarbij komt nog de oorlog in Oekraïne. Ik mag hier niets over zeggen omdat ik dan in Duitsland strafrechtelijk vervolgd kan worden. Wat ik misschien nog kan zeggen, is dat de Duitsers voor de derde keer in honderd jaar schuldig zijn aan de ellende en dood van een nog niet te overzien aantal mensen. Als mof kan ik hier alleen maar droevig over zijn. Later zullen ze zeggen dat de VS ons ertoe dwong. Maar we waren blij dat we gedwongen werden.

   Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Scherpschutter1943 Geen woord aan miszegt. Wij allen zijn hard onderweg naar de armoede en zullen niets meer bezitten. Helaas hebben veel domoren niet door. Het gaat ze nog te goed maar daar komen ze binnenkort wel achter dan is het janken maar helaas dan is het te laat.

   Geliked door 5 people

 2. Léon van Duren zegt:

  Deze terroristische COVID-19 pharma maffia horror dokter Ursula von der L.hoort slechts thuis op één plaats,en dat is de gevangenis,in afwachting van haar berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!Elke dag dat deze horror dokter Ursula von der L. daar te Brussel en het onzinnige geldverslindende Straatsburg langer deze onzin uitkraamt richting Rusland wordt Europa stelselmatig verder de vernieling in geholpen!!

  Terroristische WEF-COVID-19 pharma maffia criminelen horen niet thuis op deze politieke functies!!

  COVID-19 pharma maffia terrorisme mag nooit beloond worden!!
  Deze recidiverende oorlogsmisdadigster moet zo snel mogelijk preventief gedetineerd worden vanwege haar moedwillige medewerking aan het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!

  BIg Pharma + BIG TEC = een zeer dodelijke mix met zeer ernstige gevolgen voor de volksgezondheid . Pharmakeia = toverij!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 3. Léon van Duren zegt:

  Gelukkig zijn er ook in het Europarlement toch nog enkele helden ,die het van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan enigszins onthullen!!

  Geliked door 3 people

 4. saddy zegt:

  Als niet-oorlogs-partij bezittingen inpikken van een ander land danwel van zijn inwoners?

  Is dat op zich al geen oorlogsdaad?

  Of ligt soros eindelijk op zijn sterfbed en wil hij met een Big Bang vertrekken?

  Geliked door 2 people

 5. BosscheBol zegt:

  Het wijf steelt als de raven. En de wetgeving past ze daar wel even aan aan. Mogen de fascistische duivels branden in de hel.

  Geliked door 3 people

 6. Ravian zegt:

  “Volgens von der Leyen zou daarvoor echter op dit moment de juridische basis ontbreken.”

  Yeah, er is nu eenmaal geen juridische basis voor diefstal op klaarlichte dag, en die gaat er ook nooit komen ook niet…

  “Daarbij zou men echter het principe van de rechtsstatelijkheid niet mogen ignoreren.”

  Diefstal op klaarlichte dag blijkt dus compatibel te zijn met de “rechtstatelijkheid” van de EU.
  Dat zijn dan dus blijkbaar die Europese normen en waarden waar ze in Brussel altijd de mond van vol hebben, en waar landen als Hongarije op afgerekend worden.
  Wanneer gaan we die hele maffiabende eens opruimen?

  Geliked door 4 people

 7. LUCIA zegt:

  Er zijn vele manieren, om diefstal tot iets te maken dat het een overdraagbaar cadeau wordt… zo van ik steel een fiets… niet voor mezelf hoor maar ik geef het aan jou en dan ben jij zo dankbaar en dan krijg ik wat terug …maar een dief blijft een dief en waar ik vandaan kom zijn er geen mooie woorden noch daden voor diefstal….DeEu dat zijn een soort ali baba met zijn 40 rovers

  Geliked door 5 people

 8. Andre zegt:

  De Nederlandse pensioenpotten zijn goed voor 1400 miljard en in 2030 zal 25% van de Nederlandse bevolking de pensioengerechtigde leeftijd bereikt hebben. Tenzij er preventief geruimd wordt door Uresela von der Leyen. You own nothing and dont exist anymore in 2030.

  Geliked door 1 persoon

 9. Harry zegt:

  Wat een maffia bende is die EU toch !
  Anderman’s gestolen geld , “ bevroren “ geld noemen , maar het toch gewoon jatten en ergens anders voor gebruiken , is crimineel .
  Die von der Leyen is al haast net zo gek als hitler , wat een tyfuswijf !

  Maar wellicht heeft Putin nog wat “ bevroren “ raketjes of drones over om Brussel een beetje te degraderen tot puinhoop .
  Kennelijk is dat de enige manier om op hol geslagen Duitsers e.a. te laten snappen , dat er grenzen zijn .

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Harry op 27-10-2022 om 03.41 u.
   Als je geld confisqueert en ten eigen bate aanwendt terwijl je weet dat ’t geld verkregen is via een strafbaar feit (bijv. diefstal/oplichting enz.) dan maakt men zich schuldig aan HELING !!
   Maar zoals bijna álle Duitsers zal Adolfina v.d.Leyen, het anders noemen.
   Ausradieren das Weib !

   Geliked door 1 persoon

  • BosscheBol zegt:

   Misschien isPutin nu bezig het gebruik van raketjes of drones een “legale basis” te geven.

   Like

 10. Peter. zegt:

  Er zitten in Brussel 60.000 rovers die dat wel even regelen ,mocht Putin ooit ergens een bom droppen heb ik wel een voorkeur op welk gebouw .

  Geliked door 3 people

 11. Henk der Niederländer zegt:

  Wat von der Leyen hier in werkelijkheid zegt is eigenlijk het volgende.
  We gaan een diefstal plegen, maar die diefstal gaan we eerst legaliseren en zoals Scherpschutter hierboven al opmerkt, in Europa kijken ze al jaren naar de Nederlandse pensioenpotten en zal mettertijd ook wel een “wet in elkaar getimmerd worden om die te confisqueren, want het zal toch duidelijk genoeg moeten zijn dat de salarisverhogingen die dit soort gajes zichzelf toe kent ergens van betaald moeten worden.

  Geliked door 3 people

  • BosscheBol zegt:

   Er zal een solidariteitsfonds worden opgericht. Alle, dan tot armoede vervallen eu burgers, krijgen daar een kleine toelage uit.
   De Nederlandse politici die hebben meegewerkt, krijgen een heel mooi eu-baantje.

   Like

 12. Léon van Duren zegt:

  Deze terroristische COVID -19 pharma maffia oorlogsmisdadigster wil kosten wat het kost de schone schijn ophouden dat zij goed bezig is tegen de Russen,al is het maar om haar criminele medische tirannieke wangedrag te verdoezelen!!Deze zeer slechte Duitse mevrouw,de horror pharma maffia dokter Ursula von der L.weet dondersgoed wat voor meedogenloze medische misdaden zij gepleegd heeft tegen de menselijkheid !! Natuurlijk moet zij net als de pharma maffia criminele president Joe B. in de VS van Amerika het van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan als narratief in stand houden!!

  https://gellerreport.com/2022/10/vaxxed-cardiologist-whose-father-died-after-jab-suspend-mrna-product-now.html/ De feiten spreken voor zich!
  Leugens werden gevolgd door leugens!!
  Miljoenen mensenlevens zijn opzettelijke door deze gecorrumpeerde gecriminaliseerde terroristische COVID-19 misdadige schaamteloze lieden opzettelijk in de problemen gebracht!! De opzettelijke immateriële- en materiële schade die door deze gewetenloze satanische WEF-Bilderberger terroristische ambtsdragers aan de samenleving is toegebracht is werkelijk onvergeeflijk!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

  Haelen 6081 CZ

  Geliked door 2 people

 13. antiislamnu zegt:

  Pure diefstal meer is het niet

  Geliked door 2 people

 14. Léon van Duren zegt:

  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-nw-court-orders-israeli-authorities-vaccination-status-people-died/?itm_term=home

  Gelukkig is er in Israël toch nog een moedige rechtbank die het enigszins voor de bedrogen Israëlische bevolking opneemt!! Natuurlijk moet onafhankelijk onderzocht worden waaraan ,en waarom Israëlische ingezetenen zijn overleden!!(oversterfte!?) Ook de Nederlandse verrotte bestuurscultuur moet begrijpen dat er een dag komt dat het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan wel ontmaskerd wordt!!Eerlijkheid duurt het langste!!

  De verschrikkelijke beestachtige uitgelokte Oekraïne oorlog kan ons dan wel tijdelijk afleiden van het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan,maar uiteindelijk zal de waarheid aan het licht komen!!

  Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 15. Léon van Duren zegt:

  Het wereldwijde van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan moet natuurlijk beschermd blijven,om de bevolkingen in de waan te houden van hun COVID-19 pharma maffia leugens!!De van overheidswege veroorzaakte oversterfte mag natuurlijk niet in relatie worden gebracht met experimentele terroristische COVID-19 pharma maffia mRNA inentingen!! De zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige terroristische COVID-19 pharma maffia misdadigers houden elkaar angstvallig een hand boven het hoofd ,geholpen door censuur en de ruggengraatloze gecorrumpeerde mainstreammedia!!

  Big Pharma +BIG TEC =een zeer dodelijke mix , met zeer ernstige gevolgen voor de volksgezondheid!! Pharmakeia = toverij!De van overheidswege georganiseerde censuur betreffende de keiharde datagegevens omtrent COVID-19 mogen natuurlijk niet onderzocht worden !

  https://stichtingvaccinvrij.nl/oversterfte-kan-nog-steeds-niet-onderzocht-worden-alles-mag-zolang-de-covid-injecties-maar-gespaard-worden/

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen deze zeer grote wereldwijd georganiseerde geïnstitutionaliseerde pharma maffia boevenbende nog berechten !!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren .

  Haelen 6081CZ

  Like

 16. Niek zegt:

  Dus eigenlijk mag het niet en gaan we een weg zoeken om het toch te doen? Rare jongens bij de EU en zo gaat het met alles, we passen de wetgeving aan om onze zin te krijgen. Dat is precies waarom de EU uit elkaar zal klappen als een zeepbel, nul zelfreflectie.

  Like

 17. Léon van Duren zegt:

  https://indepen.nl/ivermectine-redding-of-kwakzalverij/

  De terroristische bedreigingen met behulp van het van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan gaan gewoon door!!Geen leugen is de Nederlandse onbetrouwbare overheid teveel!!

  Ook de Nederlandse ruggengraatloze rechterlijke macht werkt zoals gewoonlijk mee met de van overheidswege georganiseerde misdaden tegen de menselijkheid !! Het terroristische COVID-19 pharma maffia narratief moet met behulp van leugens en bedrog in stand gehouden worden!!

  Gelukkig zijn er toch nog dokters die met gevaar voor hun eigen maatschappelijk welzijn ,onfortuinlijke hun nek uitsteken voor hun onwetende en bedrogen patiënten !!

  Like

 18. Léon van Duren zegt:

  De pharma maffia vaccins zijn letterlijk en figuurlijk weggegooid geld,en dat weet horror dokter Ursula von der L dondersgoed!!

  https://brabosh.com/2022/10/26/vaccins-stoppen-de-verspreiding-van-covid-niet-oordeelt-het-hooggerechtshof-van-new-york/

  Gelukkig zijn er in de VS van Amerika ook nog moedige rechters die wel recht spreken !!

  Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Like

 19. Léon van Duren zegt:

  Stop deze van overheidswege georganiseerde fascistische tirannieke nietsontziende vaccinazi’s !!

  Like

 20. Léon van Duren zegt:

  Uiteindelijk aan het einde van deze van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia dollemansrit ,zal het LICHT het winnen van de duisternis !!Ook deze schaamteloze horror dokter Ursula von der L zal uiteindelijk het onderspit delven met haar gepleegde zware misdaden tegen de menselijkheid!!

  Like

 21. Léon van Duren zegt:

  De WEF-Bilderberger satanische LGBTi,transgender bruinhemden intolerante vaccinazi’s zijn wederom springlevend in Europa,maar nu verpakt als corrupte witteboordencriminelen van BIG Pharma +BIG TEC en andere links fascistische politieke partijen!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Geliked door 1 persoon

 22. Belozersky zegt:

  Aan de uitlokte oorlog in Oekraine door de VS en de EU hangt een hoog prijskaartje. Schade aan economie , bedrijven en burgers m.n onderklasse in de EU en VS is groot. Daarnaast de wederopbouw van Oekraine, schade geschat op 350 miljard. De Oekrainse regering noemt het dubbele. Het mag wat kosten Oekraine lid van de NAVO en EU te maken?

  Geliked door 1 persoon

 23. Léon van Duren zegt:

  Zie hier twee schaamteloze nietsontziende terroristen!

  De COVID-19 pharma maffia terrorist ,de psychopaat Mark R. samen met de islamitische Arabische terroristische Holocaust ontkenner Mahmoud Abbas!!Waar blijft het achterbakse CIDI met hun commentaar om de mafkees ,de COVID-19 pharma maffia psychopaat Mark R. de les te lezen??

  Door dit soort psychopaten wordt de wereld geruïneerd op kosten van het gewone volk!! Bah zulke immorele lieden zonder enig normbesef!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 3 people

  • Ravian zegt:

   “I stressed that NL will continue its efforts for a two-state solution and for an improvement of the situation in the Palestinian Territories.”

   Die twee staten oplossing die is er al lang, een van die twee staten heet tegenwoordig Israël, en de andere heet Jordanië.
   Die “Palestinian Territories” zijn dus gewoon door zich “Palestijnen” noemende, en in Jordanië thuishorende, Arabieren bezette delen van Israël.

   Het wordt hoog tijd dat er eens een einde komt aan die hele geschiedenis vervalsende “Palestijnen” farce.
   De Arabieren hebben gewoon al twee derde van de geografische “Palestina” taart gehad, en willen nu de Joden het hen toekomende derde deel ook nog afhandig maken.

   Die hele “twee staten oplossing” is sowieso een lachertje, want de Palestijnen terreur gaat niet stoppen voordat héél Israël is ingepalmd, en alle Joden vermoord of de Middellandse zee in gedreven zijn.
   De oplossing is simpel; die hele nep “Palestijnse staat” moet gewoon opgeheven worden, en al die Arabieren die niet van zins zijn fatsoenlijke Israëlische burgers te worden die moeten oprotten naar Jordanië, waar ze thuis horen.

   Like

 24. saddy zegt:

  Hier maar even:

  Truss verbood charles om naar cop27 te gaan.

  Truss weg en wat zien we: Egypt renews COP27 invite to King Charles III after Truss’ resignation.

  Wat zal Rashi Shanook doen?

  Like

 25. karton zegt:

  Zou zo´n stuk vullis als dat wijf v.d. Leyen, nou geen enkel schaamtegevoel in d´r lijfje hebben ? ’t Is én blijft een Duitse : álles jatten wat niet van jou is !
  Ben echter zeer benieuwd wanneer het bijeen gestolen vermogen van de zg. “oranjes” zullen worden geconfisqueerd, evenals de op criminele grondslag bijeen gegraaide vermogens van de vele EUSSR-criminelen, w.o. bijv. galbak Timmermans, Verhofstadt, (bijna) wijlen Jan-Kloot Juncker en vele anderen.
  Waar haalt dat gore wijf de euvele moed vandaan om Russisch vermogen in beslag te nemen.
  Kennelijk is de nood in de EUSSR wel héél erg hoog gestegen als je tot dergelijke smerige ideeën komt, zoals deze moffin.
  (gvd. als ik vampier zou zijn,beet ik haar kippenstrotje door !)

  Geliked door 1 persoon

 26. Jan j zegt:

  Ze laten steeds meer hun ware gezicht zien. Het confisceren van vermogen is altijd diefstal en verwerpelijk mits deze niet onrechtmatig verkregen wordt. Als die smeerlappen van de EU nu beweren dat dit kapitaal op onwettige wijze verkregen is had men dit opvoorhand moeten weigeren.
  Maar ja iedereen wordt ook in Nederland bestolen, maar wel geniepig via de gecreëerde inflatie van de EU, het niet indexeren van pensioenen en spaargeld en erger nog het ook nog belasten van dit spaargeld inbox 3. Belasting op vermogensverlies. En dan niet te vergeten de verplichte opname van de hoofdzakelijk asielprofiteurs en criminelen.
  Straks krijgen we de afschaffing van contant geld en dan heeft de EU complete macht over je. Om die reden betaal ik zoveel mogelijk contant.
  Dan kunnen deze boeven niet nagaan wat ik koop en heen ga en willekeurig geld in beslag nemen. Want geloof me dat dit gaat gebeuren met welk excuus dan ook. Of het nu ter voorkoming van inflatie is , het schrijven van zgn nepnieuws. Er is altijd wel iets te verzinnen.Wel kan men nu zien waar ik mijn contant geld uit de automaat trek wat ik ook al erg vindt. Lezers betaal met contant geld als jullie vrijheid je lief is.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Jan J, transacties bovende 3000 euro moeten nu al bij wet, uitsluitend per bank worden gedaan. Dus even een leuke auto kopen van je zwarte geld kan niet (meer). Conclusie, de afschaffing van het contante geld komt steeds dichter bij. Resultaat? Als het zover is die totale afschaffing. dan kan de overheid met 1 druk op de knop er voor zorgen dat u niets anders meer kan kopen dan de door de staat vastgestelde artikelen. Bij schaarste van goederen zoals levensmiddelen, wordt het bonkaartensysteem weer ingevoerd. Dat betekent dat u, als voorbeeld, maar 1 keer per week iets van vlees mag kopen. Vroeger hadden we de gaspenningmeter in elke woning. Geen penning ingooien betekende geen gas.Zo hadden de mensen nooit schuld aan de energiemaatschappij, Nu, met gebruik van de “slimme energiemeters”, gaat het zo worden dat u op basis van gezinssamenstelling en inkomen, een kwantum aan gas en electriciteit krijgt toebedeeld per tijdseenheid. Gaat u daar over heen, dan valt de stroom uit en ook het gas. Het algoritme houdt dat keurig automatisch bij. Wen er maar aan. De overheid zal met het systeem zoals ik dat noem totaal geen probleem hebben want de kennis van het distributiesysteem uit de 2e wereldoorlog is nog volledig bij de ministeries aanwezig en hoeft wat betreft uitvoering zelfs niet aangepast te worden aan deze tijd, Alleen de controlemiddelen zijn volledig electronisch geworden, makkelijk voor de overheid.

   Geliked door 1 persoon

   • Jan j zegt:

    Toch blijf ik met contant geld betalen. De overheid zal nooit kunnen aantonen dat dit geld zwart,of crimineel is, omdat al mijn geld eerlijk verkregen is en hierover belasting heb betaal . Dat ik , voor ik iets koop dit geld uit de muur trek kan ik altijd aantonen . Echter de tendens is dus nog zorgwekkender dan ik al dacht.

    Like

 27. Mooiding zegt:

  Laat ze dat geld verdelen onder de bevolking van d EU die onder deze opgelegde oorlog lijd!

  Like

 28. kruisridder zegt:

  Kunnen we ook alsnog beslag leggen op de schatkisten van de Duitse en de Nederlandse Staat inzake oorlogschade?

  Geliked door 1 persoon

 29. Hovawart zegt:

  Het transparante beleid van Brussel word doorzichtiger, glashelder voor steeds meer mensen, maar zelfs door recente gebeurtenissen of een helder moment van zelfreflectie verandert de Linksche Looney Brigade toch niet van gedachten… en terwijl er meer en meer gaten in het EU-plot vallen zal de ontknoping een luguber einde worden…..

  Like

 30. Jeroen zegt:

  Vals wijf..
  Ze wakkert woede en haat aan.
  Hysterisch wijf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s