Forum voor Democratie/PVV

(Door: “BezigeBij”)

Ik ben al geruime tijd lid van het Forum voor Democratie. Onlangs is in de Tweede Kamer weer eens voor de zoveelste keer excuses aangeboden voor ons slavernijverleden. De echte slaven van tegenwoordig zijn nu de FvD-politici, hun leden, de PVV-politici en hun aanhang. Wij worden uitgesloten, net als de slaven vroeger, uit de maatschappij, getroffen door beroepsverboden, ontslagen, vervolging en blootstelling aan terreur en aanslagen. We hebben een verbod op de vrijheid van meningsuiting.

Nederland is een fascistische totalitaire staat geworden. Men wil ons niet. Ik ben 48 jaar bloeddonor geweest. Niet alleen voor bloed, ook plasma en bloedplaatjes voor levertransplantaties meerdere keren per jaar etc. En het maakte mij niet uit welke huidskleur de patiënten hadden. Zwart, geel, rood, roze, geel, het maakte mij niet uit en nu ben ik een nazi, een fascist, een SS’er. Ik ben nu meteen gestopt, hoewel ik door mag gaan, want er is medisch gezien nog steeds geen beletsel te stoppen. Maar als men mij niet accepteert in de maatschappij als FvD’er met een eigen mening, dan krijgt men mijn bloed ook niet. En zo raad ik dus ALLE FvD’ers en PVV’ers aan mijn voorbeeld te volgen. Want van uitgekotste mensen accepteert je ook geen bloed……toch?

Door:
“BezigeBij”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Forum voor Democratie/PVV

 1. Rensk. zegt:

  Nou ik wil je bloed wel hoor. Tenminste als je ongevaccineerd bent. Verder is intussen wel duidelijk dat je de juiste mening moet hebben en als je aan de juiste kant staat mag je de grondwet verkrachten (dag Rutte en de rest van de regeringstegenwoordigers van de oppositie GL en PvdA

  Geliked door 1 persoon

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Daar ben ik het wel mee eens, al 40 jaar. We zijn nu eenmaal een volk van volgzame schapen, bèèèèè

  Geliked door 2 people

 3. leefbarbaar zegt:

  Wat een gelul, ik ben geen slaaf.

  Like

 4. Harrie Vaes zegt:

  Niet zeggen dat buitengesloten Fvd ers en PVV ers nergens aan mee mogen doen. Dat klopt niet. Wij FVD ers en PVV ers mogen gelukkig nog meedoen om de schatkist te vullen door absurde belastingen te betalen.

  Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Helemaal mee eens. Wat nu herdenken slavernij verleden afgevaardigden uit Den Haag en als Nederland de WK mocht winnen gaan Willem en escorte naar een Qatar waar de slavernij nog volop aan de orde is en LBHT-ers en homo’s worden uitgekotst. Wat een hypocriete bende het gaat uitsluitend om geld en macht en mensenlevens interesseert die WEF bende geen enkele donder en leven dankzij Rutte, Kaag en de rest van de WEF marionetten zelf in een land waar de democratie is vermoord en een heel groot deel van de bevolking zoals stemmers op de PVV en FvD worden uitgekotst. Fijn gaaf landje toch.

  Geliked door 2 people

 6. saddy zegt:

  Interessant dit. Zweden gaat niet voor agenda 2030?

  New Prime Minister Ulf Kristersson is not heeding to the Green agenda. He promptly eliminated the entire Ministry of Climate and Environment, marking the first time in 35 years that Sweden does not have a specific climate ministry.

  Instead, the new government is prioritizing nuclear power initiatives that will make it increasingly difficult to shut down existing plants while using €36 billion to build new nuclear power stations. The new government is also considering reopening two nuclear power plants that discontinued operations in recent years.

  Als ze nou ook nog die digitale staatsgreep annuleren.

  FVD, Zweden, wie is de volgende?

  Like

 7. LUCIA zegt:

  Ik snap de boosheid en het ongenoegen maar ik wil toch wijzen op iets belangrijks, heb toevallig ooit eens een dikke scriptie geschreven over slavernij en er aardig wat boeken over gelezen en ik kan u geruststellen discriminatie.. ja , negatief behandelen.. ja maar slaven… dan weet u niet wat slavernij is.

  De FVD leden worden betaald voor hun werk, dat is een belangrijke factor ..slaven worden niet betaald, de FVD worden verder ook niet verkracht, afgrijselijk gemarteld of vermoord, verkocht en gekocht, evenals hun kinderen ze ontnomen worden en verkocht worden, ze worden niet uit hun land gehaald, op de boot gezet, om in een ver land onder erbarmelijke omstandigheden, met rechten minder dan die van een dier, behandeld te worden.

  Sorry.. maar een heleboel mensen die naar dit soort zaken verwijzen, hebben geen notie van wat slavernij heeft ingehouden, overigens, ik ben ook lid van FvD en ik ben het met niemand eens, die stelt dat we ons geen excuses moeten maken voor het slavernijverleden, want ik weet wel waar ik het over heb.

  Slavernij bestaat tot de dag van vandaag en juist daarom, is het belangrijk dat de spotlights erop gericht worden en duidelijk gemaakt wordt, hoe onmenselijk dit systeem is, anders blijft het onderhuids in vele vormen doorgaan en dan verwordt het tot een soort; mijn slavernij is veel erger dan de jouwe schei maar uit, schei maar uit etc.

  Slavernij is iets dat iedereen kan overkomen, zolang er mensen bestaan die er mee wegkomen!!! Vrouwenhandel is hier een goed voorbeeld van.. tot de dag van vandaag actueel en ze zijn overal.. in gedwongen prostitutie!!

  Geliked door 3 people

  • leefbarbaar zegt:

   Geheel met u eens. Goed verwoord.

   Like

  • Sinyo zegt:

   Ik ben het met niemand eens, die stelt dat we ons geen excuses moeten maken voor het slavernijverleden, want ik weet wel waar ik het over heb.
   Jouw genoemde slavernijverleden brengt mensen naar de onderhandelingstafel, omdat deze over de ruggen van hun verre voorvaderen centen willen zien. Hebzucht!
   Er bestaat nog een slavernij in oorden waar je geen spotlights op kunt richten en al helemaal niet duidelijk kan maken hoe onmenselijk hun systeem is. Die mensen hebben niet het geloof van “hun werkgevers” en volgens ene A zij deze dus niets waard en vervangbaar.

   Like

 8. ronjaspers zegt:

  In de geschiedenis van de mensheid waren er net zoveel blanke als gekleurde slaven.Daar wordt over gezwegen,dat is pas echt antiblank racisme en discriminatie.Het werkelijke doel van racisme en discriminatie,is de verdeel en heers tactiek van de satanische globalistische elite.

  Like

 9. Sinyo zegt:

  BB je bloed kookt.
  Jij hebt de Tweede Kamer het bloed onder de nagels vandaan getreiterd.
  Nu kunnen die gasten je bloed wel drinken.
  Mogelijk worden FVD & PVV ooit eens bloedbroeders.
  Het Neerlands Bloed kruipt waar het niet gaan kan.
  Nederland mag zijn ware aard niet verbergen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s