Hoe het begint . . .

Het begon niet met gaskamers. Het begon met één partij die de media controleerde. Eén partij die de boodschap controleerde. Eén partij die beslist wat waarheid is. Eén partij die de taal censureert en de oppositie tot zwijgen brengt. Eén partij die burgers opsplitst in “wij” en “zij” en haar aanhangers ertoe oproept om “zij” te koeioneren. Het begon toen goede mensen de andere kant op keken en het lieten gebeuren.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “veerman4“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hoe het begint . . .

 1. duinsnip zegt:

  Het is dus duidelijk dat er een bevolkingsgroep is die de agenda van de globalisten door heeft, en de leugens over covid en Oekraïne niet accepteert. De vraag is hoever de EU, en in feite alle globalisten, willen gaan met het afdwingen van een vaccinatieplicht en wat de maatregelen worden tegen hen die blijven weigeren.
  Een tijd geleden zag ik een agenda waarbij de EU 2023 zagen als het jaar waarin iedereen moest zijn geïnjecteerd.
  Een christen die serieus is weet dat in Openbaring 13 een wereldwijd totalitair systeem wordt aangekondigd die geen nee als antwoord meer accepteert met de doodstraf voor tegenstanders. Iedereen die dit niet serieus neemt en denkt dat de antiglobalisten het wel zullen winnen lijdt helaas aan een tragische zinsbechoogeling.
  Jezus Christus is het antwoord en wie nu voor Hem kiest zal Hij redden van de Satanskliek die gaat komen.
  Ze zullen 42 maanden krijgen en daarna wordt door Hem de kliek voor eeuwig opgeruimd. Kies dan nog heden Wie je dienen wil en vertrouw niet op eigen kracht. Je zal het verliezen, alles is al beslist.

  Geliked door 1 persoon

  • Dick zegt:

   Kan wel kloppen.
   Feitelijk verteld de Bijbel dat er 6 periodes of ‘dagen’ van 666 jaren sinds ” een gebeurtenis” met Abraham zijn geweest.
   Die gebeurtenis staat vermeld in het 666 ste achtereenvolgende vers.
   Genesis.
   De dood van Abraham.
   Die tijd is van 1985 vc.
   Komt uit anno 2011.
   De ‘dag’ van Daniël erbij 2018.
   Wat speelt sinds 2018 over de wereld en werd kort hiervoor gewettigd?
   2022 geeft aan het snelle verval.
   Voor de 2030 liefhebbers,DAT GAAN JULLIE NOOIT HALEN.

   Like

  • LUCIA zegt:

   @DUINSNIP ; Ik heb een probleem met alle geloven en dat is dat ze maken dat we op onze reet gaan zitten wachten, helemaal niets doen tot ze ons komen redden, in het dagelijks leven… heb ik geleerd, dat redding altijd komt met een prijskaartje… als ik ergens voor waak is het wel gered te worden.

   Ook moet iemand moet me toch uitleggen… waarom er een slang moest zijn in het paradijs, waarom een alwetend opperwezen een revolutie van superslechte wezens, die hij tussen haakjes , ook geschapen had, heeft toegestaan en ze hiernaar toe verbannen heeft wetend dat daarmee hier een hoop ellende begon.

   Als je vader in het echte leven je dit allemaal geflikt had, dan zou je verdomd goed voor hem uitkijken en hem als redder zien, nadat hij het grootste deel van de ellende voor jou veroorzaakt heeft, dat zou heel veel mensen te ver gaan… tenzij je of superdom bent of een masochist.

   Ik geloof best in een schepper maar niet in een, in de rol van redder, zeker niet nadat hij de ellende veroorzaakt heeft.

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    Kijk dit is Redding waar ik in geloof ; It’s been a long time comin’
    but i know a change has got to come

    Like

 2. Htskday zegt:

  DIED SUDDENLY | OFFICIAL TRAILER
  The most important film of the year.
  God have mercy on us all.

  Streaming November 21st

  https://t.co/8vlm2KtlAX
  (https://twitter.com/SkowMatthew/status/1585406980461559814?t=Nq0GUllrgkX44TuLOPVDHw&s=03)

  Geliked door 1 persoon

 3. Léon van Duren zegt:

  Nederland werkte met de voorlopers van de huidige WEF-Bilderberger COVID-19 pharma maffia fascisten mee en dat resulteerde in het van overheidswege georganiseerde uitroeien van minimaal 104.000 Nederlandse staatsburgers !!Ook toen gold voor de meerderheid van het angstige nalatige justitieapparaat; Befehl ist Befehl!! Nu 82 jaar later geldt voor de meerderheid van de huidige nalatige overheden wederom; Befehl ist Befehl!!

  De huidige bruinhemden zijn de intolerante WEF=Bilderberger COVID-19 pharma maffia,LGBTi,transgender,klimaatfascistische witteboordencriminelen van de meeste links fascistische politieke partijen in de tweede kamer geworden ,die de Nederlandse bevolking aan de duivel en z’n trawanten verkopen!! De NPO =Nationale Propaganda Omroep wordt gedomineerd door schaamteloze nietsontziende D’66 klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia fascisten !! Alle onwelgevallige meningen worden door de huidige D’66 NPO NSBERS vakkundig geëlimineerd!!

  Mijn familieleden zijn door dit soort lieden vermoord te Auschwitz,nog nooit heb ik als zoon van een vrijwel vermoorde joodse familie één oprechte verontschuldiging vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog!!Mooie praatjes vullen geen gaatjes!! De daad bij het woord voegen als oprechte steunbetuiging kennen deze linkse neonazistische fascisten niet!!

  De huidige Nederlandse rechtsstaat is inmiddels al geruïneerd met vooringenomen partijdigheid door het gecorrumpeerde establishment!!

  Zal de geschiedenis zich wederom herhalen??

  L’histoire se répète? Of “Wir haben es nicht gewusst “!

  Nee,er is wederom niets nieuws onder de zon!! Nederland heeft met zekerheid niets geleerd van de Holocaust!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 4 people

 4. koosv8 zegt:

  Wel grotendeels mee eens, MAAAR!!!!
  WAAR ” GOEDE MENSEN ” DE ANDERE KANT OP KEKEN, EN HET LIETEN GEBEUREN, DAT ZIJN FOUTE FOUTE MENSEN.
  KOM OP ZEG, DAT SOORT VACS VRETENDE NOS KIJKERS KUNNEN VAN MIJ PART ALLEMAAL….nou ja, laat ook maar. Maar ik zie dat zo.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   koosv8.U was mij voor,”goede mensen”kijken niet weg het zijn realisten.Normale egoistische mensen die in hun eigen bubbel leven kijken weg,wat ze niet zien of horen bestaat voor hun niet.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  En hier in Nederland noemen wij ze Het Kartel !
  Zij censureren en brengen met behulp van de media de oppositie tot zwijgen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s