Het is voorbij: de chef van de Duitse Permanente vaccinatiecommissie verklaart pandemie voor beëindigd

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Ook al zijn ze zeldzaam: er zijn nog dagen waarop je opeens blij kunt zijn met het nieuws. Bijvoorbeeld vandaag over het nieuws dat Elon Musk Twitter nu toch overneemt en dat de chef van de Duitse Permanente vaccinatiecommissie het einde van de zogenaamde corona-pandemie heeft verklaard.

Twee dingen lijken vandaag bij Twitter bij de mensen voor opluchting te zorgen:

De vogel is vrijgelaten”

Enerzijds de overname van het sociale netwerk door Elon Musk en de daaraan verbonden hoop op een einde van de daar al jarenlang als een epidemie om zich heen grijpende censuur. Als begroeting heeft Musk alle oude hoge functionarissen, die voor deze censuur-waanzin verantwoordelijk waren, ontslagen.

“Gisteren publiceerde hij een brief aan de advertentieklanten van het sociale netwerk. Daarin noemde hij veel speculaties over waarom hij Twitter gekocht zou hebben ´fout´. De reden zou zijn dat het voor de toekomst van de civilisatie belangrijk zou zijn om een ´gezamenlijke digitale marktplaats te hebben, waar over een breed spectrum aan overtuigingen op gezonde wijze gediscussieerd kan worden, zonder in geweld toevlucht te zoeken´. Daarmee bevestigde Musk opnieuw dat het hem gaat om het herstellen van de vrijheid van meningsuiting.” (bron)

Prof. Dr. Max Otte daarover: “De blokkade van Donald Trump – hoe je ook over zijn persoonlijke kwaliteiten mag denken – was het hoogtepunt van een meerdere jaren durende staatsgreep tegen rechtsstaat en democratie. De koop van Twitter door Elon Musk brengt iets normaliteit terug.”

Het is voorbij

Anderzijds de blij uitgeroepen hashtag “#Hetisvoorbij”. Bedoeld wordt de zogenaamde corona-pandemie. De achtergrond daarvoor: Thomas Mertens, de chef van de Duitse Permanente vaccinatiecommissie (Stiko), heeft de corona-pandemie voor beëindigd verklaard. Hij zij tegen de Bayerische Rundfunk (BR): “Het gaat ondertussen om een endemische virusinfectie en die zullen we houden, generaties lang.”

 • Respect, meneer Mertens, dat u eindelijk uitspreekt wat niemand die een beetje redelijk is, kan ontkennen. Covid-19 is nu endemisch.
 • Het is voorbij. Godzijdank. 2 jaar pesterijen, uitsluiting en domme propaganda. Het wordt tijd dat onze samenleving weer naar elkaar toegroeit. Dat het verstoorde vertrouwen langzaam weer wordt opgebouwd. En we allemaal vooruit kijken!
 • Stel je voor dat je een erbarmelijk leven leeft en corona het zin gaf. Je kon “belangrijk” zijn, belasteren en er hardop op wijzen dat er een mondkapjesplicht heerst, etc., maar dan… Het is voorbij… dan voel je je weer heel klein.
 • De corona-golf werd zonder maatregelen gebroken. Alle corona-nazi´s, wier leven uit belasteren etc. bestaat, begrijpen nu hoe leeg hun bestaan is.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het is voorbij: de chef van de Duitse Permanente vaccinatiecommissie verklaart pandemie voor beëindigd

 1. fredjohan zegt:

  Nu de klimaathoax nog als voorbij verklaren.

  Geliked door 4 people

 2. Frits zegt:

  2 zwaluwen maken nog geen zomer. De winter staat nog steeds voor de deur. Ik voel kou en nattigheid.

  Geliked door 2 people

 3. Vilseledd zegt:

  “Enerzijds de overname van het sociale netwerk door Elon Musk en de daaraan verbonden hoop op een einde van de daar al jarenlang als een epidemie om zich heen grijpende censuur.”

  Levendig schrijven:

  Enerzijds heeft Elon Musk het sociale netwerk overgenomen. Daaraan was een hoop censuur verbonden, die jaren lang als een epidemie om zich heen greep.

  Like

  • darkmoon zegt:

   Euh…. nee, dit soort Jip en Janneke taal is dus niet beter maar heel erg veel slechter. Als iets te moeilijk voor je is moet je aan je eigen ontwikkeling gaan werken in plaats van klagen dat de auteur geen kindertaal gebruikt.

   Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Opvallend dus die hele pandemie bleek dus fake. Wel vreemd nu de klimaathysterie ons dagelijks door de strot wordt geduwd blijkt het corona virus van de baan komt zeker door het klimaat. Wat zijn miljoenen mensen belazerd en misleid maar intussen hebben velen een enorme gezondheidsschade opgelopen of zijn zelfs overleden door de experimentele vaccins. Nu er zoveel negatieve berichtgevingen komen rondom het vaccin trekken de verantwoordelijken hun handen terug en hebben het nu druk met de klimaat tirannie. https://www.nu.nl/coronavirus/6232760/hevige-menstruatie-moet-als-bijwerking-worden-vermeld-bij-coronavaccins.html

  Geliked door 5 people

 5. koosv8 zegt:

  Vind de Duitse socialistische links corrupte kabinet ook dat het voorbij is.?????

  Geliked door 2 people

 6. Henk der Niederländer zegt:

  Deze zogenaamde pandemie zou dus beeindigd zijn weet Thomas Mertens te vertellen.
  Maar het zou zo maar anders in elkaar kunnen zitten en is de Duitse overheid in een stuip geschoten door nieuws wat uit de USA komt en zo maar over zou kunnen waaien naar Europa.
  Lees even mee.
  Gezondheidsvrijheidsgroep bereid om elke staat aan te klagen die COVID-19-vaccins voor scholen vereist

  Advocaten met het Informed Consent Action Network (ICAN) zijn bereid om elke staat aan te klagen die Wuhan-coronavirus (COVID-19) -vaccins vereist voor studenten om naar school te gaan .

  ICAN, opgericht door televisiepresentator en producent Del Bigtree, is een organisatie die zich toelegt op het onderzoeken van de veiligheid van medische procedures, farmaceutische medicijnen en vaccins. De missie van de groep is om het publiek voor te lichten over hun recht op echte, geïnformeerde toestemming en om de gezondheidsvrijheid in de Verenigde Staten te behouden. (Gerelateerd: hoog risico, GEEN beloning: CDC neemt officieel het COVID-19-vaccin op in het aanbevolen immunisatieschema voor kinderen ondanks bewezen GEVAREN .)

  Aaron Siri, een vertegenwoordiger van ICAN en de hoofdadviseur van het juridische team van de organisatie, zei dat Bigtree heeft toegezegd tot 50 rechtszaken te financieren als alle 50 staten proberen COVID-19-vaccins te eisen voor studenten om naar school te gaan.

  “ICAN heeft ons verteld dat het een uitdaging tegen elke staat financieel zal steunen. Dus als alle 50 staten het verplichten om naar school te gaan, zal ICAN het mandaat in elk van die staten aanvechten”, zei Siri in een interview met de Epoch Times .

  Het proces van ICAN vereist het vinden van bereidwillige ouders of andere mensen of organisaties die bereid zijn naar de rechtbank te stappen om elk mandaat dat zich voordoet, aan te vechten. Maar ICAN zal zorgen voor de juridische vertegenwoordiging en veel geld voor dergelijke rechtszaken, waarbij de groep zegt dat de mensen en het geld al aanwezig zijn.

  Kijk vooral naar het filmpje onderaad het artikel.

  https://outbreak.news/2022-10-27-group-will-sue-states-requiring-vaccines-students.html

  Geliked door 2 people

 7. droevige mof zegt:

  Alleen de voorzitter van de vaccinatiecommissie heeft gezegd dat de pandemie voorbij is en nu endemisch is geworden. Hieruit volgt voorlopig niets. Kinderen en ouderen zullen onverminderd gevaccineerd worden. Bejaarden worden soms vijf keer gevaccineerd. Het oversterftecijfer ligt nu 20% boven de vergelijkende cijfers van de voorgaande jaren en treft bijna uitsluitend degenen die gevaccineerd zijn.
  Maskers moeten worden gedragen in het openbaar vervoer. Wie dat niet doet, wordt hardhandig berispt door zijn medemensen. Dit is Moffrika zoals wij het kennen, established 1933, working since.

  https://www.br.de/nachrichten/deutschland-welt/stiko-chef-corona-ist-mittlerweile-endemisch,TLTQjSW

  Geliked door 5 people

  • saddy zegt:

   De grafiek met oversterfte wijst zelfs flink naar boven. Absurd inderdaad de combinatie enorme oversterfte, masker-berisping en het stemgedrag wat je in eerdere interessante posts hebt genoemd.
   Moffrika heb ik een tijd niet gehoord maar working since idd

   Like

 8. Iemand zegt:

  we vergeten NOOIT wat msm en de Roverheden in Europa én wereldwijd hebben gedaan ! Nooit zal ik vergeten dat men ons als opgejaagd wild zag. Bij HLN hebben ze zelfs reacties van mensen toegelaten die opriepen tot geweld op ongevaccineerden. Ik heb horror verhalen gelezen, zoals iedereen hier waarschijnlijk. Stap 1 was covid, kijken hoe de schaapjes zouden reageren, Stop 2 gaat véél verder, met de invoering van de CBDS’s (digitaal geld), willen ze je ziel deze keer, de lockdowns waren maar spelletjes, they are gonna heat it up:
  https://pro.paradigmnewsletters.org/p/awn_bidenbucks_newlife_0722/PAWNYA13/?h=true

  En voor degenen die het nog niet begrijpen hoe dat nu gaat werken, CBDC’s en je eigen waardeloos geld: digitaal geld (waarvan de overheid perfect weet waaraan je het besteed (als je ejbron leest zal je niet veel mogen spenderen lol) zal je leven leiden: niet gevaccineerd ? Geen gezondheidszorg of simpelweg NO FOOD.
  “Maar ik heb toch nog mijn eigen spaargeld ?” Misschien, als het niet werd geconfisceerd door een “bail in”, cfr Cyprus, remember ? Maar erger dus: AL je spaargeld taken by government bijvb.
  Moet het zo verkeren ? nope, je mag je eigen centjes nog gebruiken als er geen bail in zal plaatsvinden, maar……….en hier komt ie: om alle schaapjes naar de afgrond te duwen (en zich dus overgeven aan CBDC) zullen ze negatieve rente op je spaargeld (de oude euro) gaan aanrekenen.
  Gevolg: ofwel spendeer je, investeer je je geld, ofwel is het simpelweg opgegeten door ….jaja, de ROVERheid ! Want 100.000 euro minus 5% negatieve rente, brengt je spaargeld na 1 jaar op een saldo van ….95.000 euro, dus gaat ie wel lekker zo.
  “Koop ik toch lekker fysiek goud?” Kan je doen, maar tegen dat mensen inzien waar de overheid mee bezig is, ben je way too late en staat goud mss al 10X hoger dan nu, ook gejost dus.
  De gevaccineerde schaapjes zullen hangen, mag ik dan hopen.

  Hier is ie nog eens: Ik mij NIET ingetekend, heb men eigen oplossing(en)…maar het geeft wel mooi weer wat je mag verwachten:
  https://pro.paradigmnewsletters.org/p/awn_bidenbucks_newlife_0722/PAWNYA13/?h=true

  Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ Iemand 28 oktober 2022 om 22:16

   “We vergeten NOOIT wat …”
   Hè, dat klink me bekend in de oren.
   We zouden nooit vergeten dat ….
   Wat was dat ook al weer, wat we nooit zouden vergeten ???
   Nee, daar hebben we geen actieve herinnering meer aan.
   Wat zijn we vergeten, wat we nooit zouden vergeten ???
   Hè, dat weten we niet meer.
   Dan zal het wel niet belangrijk zijn geweest.
   Het leven gaat door. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.
   We kunnen niet stil blijven staan bij het verleden.
   Het motto is nu weer vergeven en vergeten.
   Dat hebben we ook na WO-2 gedaan. Ja toch ???

   Zal de mensheid het ooit leren ???
   De schaapjes zijn woke en lopen vrolijk blatend achter de ruttige herder aan, recht naar het slachthuis.

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s