Mainstream Media Riool

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; petra dreves)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Mainstream Media Riool

 1. droevige mof zegt:

  Wat mij stoort aan de riolrattenmetafoor is dat ratten intelligente dieren zijn die een goed gevoel voor gevaar hebben. Onze “kwaliteitsjournalisten” hebben blijkbaar nog niet gemerkt dat de onzinkbare Titanic aan de grond is gelopen en de reddingsboten zijn gekapt. Een duidelijk teken van emotionele en sociale domheid. Ze zullen gemakkelijk worden vervangen, de sociale media zijn al jaren het betere oefenterrein voor de opvolgers.

  Geliked door 1 persoon

 2. Skarsgärd zegt:

  Juiste cartoon!
  Als je even gaat zitten en je denkt er eens over na, zijn het de media die écht de kérn zijn van het probleem. Politiek is wel vaker in de geschiedenis fout geweest, echter toen werd dat nog in de media aangekaart en het ze verweten. Nu zijn media gewoon het verlengde van de politiek, ze vertellen op zijn best de halve waarheid, zelfs over het weer, maar vaker nog manipuleren ze, stellen zaken totaal anders voor, praten recht wat krom is, discrimineren en sluiten uit wie niet braaf ja en amen knikt, doen aan karaktermoord, liegen en bedriegen. Presentatoren worden er vaak neergezet omdat ze een goede babbel hebben, een mooi koppie of bereid zijn om met een decolletté tot halverwege de buik op scherm te komen.
  Als de media waren zoals pakweg 20 jaar geleden dan was Rutte nooit al die keren herkozen, waren D’66 en GL marginale partijen en had de VVD nooit meer als 12 zetels gehad. Misschien moeten we zo’n figuur als Musk vragen of hij de toko overneemt en dan ook 75% van de medewerkers ervan laten ontslaan.

  Geliked door 2 people

  • hannah zegt:

   Inderdaad, de media. Vanmorgen heeft die kwal van WLN Rick Niehuis mij p*swoest gemaakt door Geert Wilders niet uit te laten praten, gelukkig liet Geert zich niet inpakken door die engerd, dit is het commentaar van een 80-jarige, fijne zondag …

   Like

 3. Belozersky zegt:

  Journalistiek onwaardig wanneer men geen debat of discussie voert over de oorzaak of aanleiding van de oorlog in Oekraine. Ook geen woord of de sancties tegen Rusland doorgeslagen zijn met als gevolg dat men de ganse week aan het keuvelen is op nieuwssites hoe we ons moeten redden(inflatie, aankomende recessie enz) en hoe we aan genoeg gas komen voor de winter 2023/2024.

  Geliked door 1 persoon

 4. scherpschutter1943 zegt:

  De oorzaken van de oorlog in oekraine worden geacht genoegzaam bekend te zijn (Navo die zich niet aan de afspraken met rusland houdt). Europese unie die bij monde van Van Baalen en VBerhofstadft (Hitler 2.0 ), de oekrainers ophitste op het maidanplein, tegen de gekozen regering en president. De staatsgreep, aangevoerd door de gebroeders Klitsko, waarbij de gekozen president werd verdreven waarna de marionet Zelinsky nu de president is van deze corrupte bende. Het minachten van de belangen van de russsische populatie in de oekraine, het verbod op de russische taal in het onderwijs en in de publieke sector. Al deze factoren hebben een rol gespeeld bij de oorzaak van de oorlog zoals we die nu kennen en aan den lijve ondervinden met al die onnodige krankzinnige boycots, die niet alleen rusland treffen maar nog erger de EU die deze boycots heeft ingesteld. Met zulke vrienden als de EU, heb je geen vijanden meer nodig. De EU, de vijand van de burger.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s