Opnieuw tienduizenden mensen in Praag de straat op: Aftreden van de regering en levering van Russisch gas geëist

(Door: Elmar Forster – Vertaling: E.J. Bron)

Europees links is de voorvechter van de speculanten, van de wereldregering en uiteindelijk de wereldmigratie, de doodgraver van de naties, van de familie en de christelijke levensvorm geworden.” (Viktor Orbán)

In de Tsjechische hoofdstad Praag demonstreerden opnieuw duizenden mensen, die het aftreden van de regering van het land en onderhandelingen met Rusland over gasleveringen eisten, berichtte het dagblad “Prague Morning”.

De demonstratie, die op 28 oktober, de Tsjechische nationale feestdag, op het Wenceslausplein in de hoofdstad Praag plaatsvond, zou volgens berichten door rechts-extreme politieke bewegingen, radicale groepen en de Communistische Partij georganiseerd zijn. Volgens informatie van de politie zouden tienduizenden mensen aan de demonstratie hebben deelgenomen.

Men eiste het aftreden van de midden-rechtse regering om vervroegde verkiezingen mogelijk te maken, evenals het opnemen van gesprekken met Rusland over gasleveringen voor de winter – zoals de krant schreef. Er werd met Tsjechische nationale vlaggen gezwaaid en er werd “Afreden! Afreden!” gescandeerd. Andere spandoeken eisten de uittreding uit de NAVO en de EU.

Ook in Brno zou er een kleinere demonstratie hebben plaatsgevonden.

De de-industrialisatie van Europa”

Door de verscherpte westelijke sancties tegen Rusland zou het tot een verdere stijging van de prijzen voor stroom, brandstof en levensmiddelen in Europa en Amerika komen. Daarvoor had de Russische president Poetin verklaard dat goedkope en betrouwbare Russische energiebronnen een concurrentievoordeel voor Europa zouden zijn en dat de sancties al negatieve effecten op de economie en de bevolking zouden hebben. De desbetreffende aanmoedigingen van de VS en de EU om Russische energie en andere bronnen geheel op te geven, zouden echter alleen maar tot de de-industrialisatie van Europa leiden, zei Poetin.

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Elmar Forster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Opnieuw tienduizenden mensen in Praag de straat op: Aftreden van de regering en levering van Russisch gas geëist

 1. Julia zegt:

  Goed voorbeeld doet volgen tijd voor duizenden Nederlanders richting Den Haag.

  Geliked door 3 people

 2. Niek zegt:

  Scherp gezien en Orban heeft gelijk hierin samen met Vladimir maar de oorlog gaat niet om de mensen… maar om geld en macht dat is de drijvende kracht, zeg maar een beetje pikkemeten in oeloeboeloe taal.

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Prima dat dit gebeurt, Amerika wordt slapend rijk door onze stomme beslissingen… die overigens wel tot doel hebben, het hele MKB kapot te maken zodat de middenklasse verdwijnt en je alleen maar een grote, zwaar manipuleerbare klasse armoedigen overhoudt en een handjevol rijken…. leve de nieuwe WEF-Slavernij.

  “De demonstratie zou door rechts-extreme politieke bewegingen, radicale groepen en de Communistische Partij georganiseerd zijn” Waar haalt men trouwens de gore moed vandaan om dit te stellen, zijn al die mensen die niets te eten hebben, ineens rechts geworden en hoe verhoudt zich dat medisch tot een lege maag ???

  Geliked door 2 people

 4. Wim Vreeswijk zegt:

  Niet alleen Hongarije wordt anti-EU maar kennelijk ook Tsjechië. Kortom de EU/Brussel staat steeds meer op instorten !

  Geliked door 2 people

  • R. zegt:

   Dat die hele bende bij de EU wordt vervolgd!!! Terug naar een EEG!!!

   Geliked door 1 persoon

   • Ary zegt:

    Niks EEG, daar is alle gesodemieter mee begonnen. Onafhankelijke, souvereine Europese landen, met gesloten grenzen!!! Onderling handel is prima maar niet meer dan dat.

    Like

   • Harry zegt:

    Inderdaad R !
    Toen we nog EEG waren , hadden we ieder jaar zo’n 2 a 3 % groei , gemiddeld .
    Nu kachelen we dankzij die corrupte boevenbende in Brussel en Den Haag tussen de tien en twintig procent per jaar achteruit .
    Ons werd steeds , járen lang voorgehouden dat we zoveel rijker zouden worden van die EU .

    IK HEB ER NIKS VAN GEMERKT , HET IS AAN MIJ TENMINSTE ONGEMERKT VOORBIJ GEGAAN !

    Dat geld is dan vast en zeker ergens anders terechtgekomen !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s