VOLKSVIJANDEN!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Symphony“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VOLKSVIJANDEN!

 1. Julia zegt:

  Het goedgelovige onderdanige volkje denken dat zij worden gecompenseerd de ratten naaien de boel dubbel en dwars en zorgen er voor dat er meer geld binnenkomt aan verhoging van de BTW dan wat er is uitgegeven aan compensatie. Hoe wil men dit nog geloven zogenoemd een energie plafond en compensatie kortom wat deze smerige corrupte staat pakt daar worden we zoals gewoonlijk dubbel mee genaaid. Daarvan kunnen ze weer flink de binnengehaalde duizenden profiteurs mee bekostigen die wel gratis genieten van energie, etc. Hoelang laat een volk zich nog in de maling nemen door dat zooitje criminelen en verraders in Den Haag. Rutte moet met recht morgen nog uit zijn zetel worden getrapt ook onze nieuwe politicus de president van de Nederlandsche Bank doet er nog een schepje bovenop https://www.ad.nl/politiek/dnb-compenseer-alleen-energierekening-van-mensen-die-het-echt-nodig-hebben~a0b73a5c/ Waar bemoeit die vent zich mee. Ik heb slecht nieuws volgend jaar hebben miljoenen Nederlanders ook met midden inkomens de compensatie hard nodig. Ongelooflijk glashard BTW verhogen op energie terwijl dit al voor velen onbetaalbaar is het is een keiharde middenvinger naar de Nederlandse samenleving die van alle kanten worden uitgebuit en in de armoede worden gedreven. .

  Geliked door 2 people

 2. R Thomasson zegt:

  Ik heb aan mijn buurman de Haagse krant “Het Vaderland” uit februari 1943 cadeau gegeven. Wij zagen op de voorpagina een foto van Syess Inquart. Wij lachten, en grapten dat deze vent was eerlijker dan de leugenaar Rutte anno nu. Hij had geen probleem de bevolking van Nederland te vertellen hoe de vork in de stijl zit. Daarna lazen wij voor de lol stukken uit de krant. Het was werkelijk vreemd te realiseren in hoeverre de gebeurtenissen van toen hadden dezelfde strekking als de gebeurtenissen nu in 2021 – 2022. Seyss Inquart zat te fitten over negatieve elementen in de maatschappij (de ondergrondse), die de rechtstaat ondermijnen. Hij sprak over de noodzaak tegen hen te vechten. De beschrijving van de negatieve elementen in de maatschappij klopte bijna helemaal met die van de ONGEVACCINEERDEN, en de schade dat ze brengen. Er was daar ook een oproep voor “vrijwilligers” om te werken in Duitsland. Hetzelfde kan binnenkort gebeuren zodra de moderne vrouwelijke EU Seyss Inquart van Arishce bloed, Ursula von der Leijer zal “vrijwilligers” oproepen voor het EU leger. Hun taak zal zijn: in te hakken op oproerkraaiers in EU-landen. Verder waren er ook stukken over de schaarste aan elektriciteit en gasvoorzieningen met vermelding over uren waarin gas en licht zouden niet voorradig zijn. Men kon de toekomst bestuderen via een krant die bijna 80 jaar oud is.

  Geliked door 2 people

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Tjah.
  In Den Haag moest natuurlijk geld gevonden worden om 200.000 opvreters aan hun halalvreten te kunnen houden en dat vindt je niet door de BTW op energie te verlagen naar 9% dus hop terug omheeg naar 21%
  Ondertussen wordt er een echt professioneel koor opgericht die bij binnenkomst van de opvreters welkom in mijn land gaan zingen want de amateurs klonken niet zo helder Hahahahahah
  Volgende stap zal dan wel zijn dat ze dat muzikale hoogstandje in het Arabisch gaan zingen.
  Het kan ook zijn dat het muzikale hoogstandje daarbij ook nog ten gehore kan worden gebracht in het Oekrains

  Geliked door 3 people

 4. LUCIA zegt:

  Dit is gewoon misdadig en geeft duidelijk aan hoe deze gasten het volk verachten, ik ben al bezig te kijken, hoe snel ik hier weg kan, want ik ben niet van plan de Nederlandse overheid rijker te maken, ze hebben al genoeg aan mij verdiend en ik vind dat ik dat geboefte niet verdien.

  Ik zie in Nederland geen opstand komen ..zoals ik het altijd zeg de energie waarmee we vochten in de 60ér en 70ér jaren is weg . We hebben swipe kindertjes op de wereld gezet die we verwend hebben tot op het bot, die niets willen, zeer weinig kunnen en niets interesseert ze, dankzij het superslechte linkse debielen voortbrengende onderwijs, weten ze op de middelbare school niet eens dat wij CO2 uitademen, dat heb ik laatst aan wat( weet niet meer of het Gymnasium of Atheneum) jongeren waren… van het clubje van 10 wist maar 1 dat…. tsja en dat moet de wereld van ons gaan overnemen.

  We zitten in de downhillslope van decadentie daar waar de parabool naar beneden keldert… van evolutie naar devolutie. Het wordt return to the planet of the apes en dikke kans dat die straks nog intelligenter zijn dan wat er van ons over is .

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederländer zegt:

   Lieve schat Denk eens even over het voorstel dat Orban deed betrefd de Europese vluchtelingen en doe er je voordeel mee

   Like

   • LUCIA zegt:

    Ik heb het zeker bekeken maar de taal is totaal anders en niet makkelijk en je wil toch ergens wonen waar je de taal van spreekt dus dan wordt het al gauw Spanje of Portugal, heb ooit een jaartje spaans geleerd en heb ooit een jaar of 2 een Italiaanse vriend gehad dus dat soort talen leer ik snel , dat verleer je namelijk nooit… een beetje oefenen en het is zo terug . Ik ging het liefst ergens anders naar toe maar mijn land van keuze heeft hele strenge vaccinatievoorschriften helaas..Trouwens Honarije ook hé ik las dat van Orban, werkgevers mensen moeten dwingen tot vaccinatie..kijk dan heb ik zo mijn bedenkingen. Sommige mensen zijn op bepaalde gebieden verlicht en op andere flink duister .

    Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Bij aantreffen van deze persoon niet benaderen vanwege zeer gevaarlijk gedrag. Bel alleen 112 .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s