Tweet van Pepijn van Houwelingen (FvD)

Hoogleraar Bovend’Eert pleit nu in een hoorzitting met droge ogen voor het afschaffen van het vetorecht van de Tweede Kamer bij het opleggen door het kabinet van nieuwe coronamaatregelen, want democratie is maar “omslachtig” en staat “daadkracht” in de weg……

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Pepijn van Houwelingen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tweet van Pepijn van Houwelingen (FvD)

 1. karton zegt:

  Hoogste tijd dat die zg. hoogleraar Bovend’Eert verdwijnt Ónder’Eert !
  Was dat voor ’n smerige vent ?!
  Of….zou dit een ideetje zijn van Kim-Jung-Rutte ?

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Misscien dat diezelfde hoogleraar zich eens zou moeten informeren om er achter te komen dat covid in de hedendaagse tijd endemisch is volgens de wetenschap en niet erger is dan een eenvoudige griep.

  Like

 3. BosscheBol zegt:

  Knap hoor, van hoogleraar Bovend’Eert, om tóch nog een heel klein kruimeltje democratie op te sporen. Zeker van de tafel gevallen en vergeten op te ruimen. Daar moet je echt wel hoogleraar voor zijn.

  Weet je wat ook daadkrachtig bestuur is? PVV en FvD verbieden. Dan wordt de tweede kamer nog veel meer een applausmachine waar de lachende jakhals en de vliegende heks alleen nog maar verschijnen om zich toe te laten juichen.
  Wil de SP ook niet altijd juichen? Verbieden die hap!

  PS
  Bovend’Eert is professor of CONSTITUTIONAL LAW (je gelooft het niet)
  Lid van de Montesquieu-club, die de scheiding der machten uitvond. Zo zie je maar dat al die dure namen niets dan lege versierselen zijn. Het oogt antiek e het staat gekleed.
  Want deze bovenaardse hoogleraar heeft net als zijn geklede vrienden van de regering schijt aan de grondwet en de scheiding der machten zal hem aan zijn reet roesten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wim Vreeswijk zegt:

  Die ‘hoog’leraar pleit dus voor afschaffing van de democratie in Europa hetgeen betekent dat hij het wil overlaten aan een eng groepje politieke ambtenaren in Brussel. Die hebben sinds de EU echter al meer dan genoeg schade aangericht met hun chantage van gratis geld uit hun drukpers.

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  De van overheidswege georganiseerde terroristische klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia maatregelen hadden en hebben niets met onze volksgezondheid van doen!! De huidige corrupte Nederlandse overheid is aantoonbaar een failed state zonder enige empathische gevoelens voor het welzijn van de gemiddelde Nederlander!!Niet welgevallige meningen en mensen worden vakkundig geëlimineerd!! Het is ongehoord hoe wij als Nederlanders bijna twee jaar zijn geïntimideerd en getiranniseerd door deze terroristische COVID-19 pharma maffia overheid !!

  https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccin-veiligheid-in-nederland/

  Zeer veel geïnstitutionaliseerde criminele COVID-19 pharma maffia ambtenaren bedrogen de Nederlandse bevolking de afgelopen drie jaren!!

  Ook de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamer minkukels hebben deze van overheidswege georganiseerde criminele COVID-19 pharma maffia handelingen gefaciliteerd !!

  Like

 6. Frits zegt:

  De EU wil exact het zelfde. Want Orbán! Toevallig??

  Like

 7. Joop zegt:

  Pas maar op. Straks neemt (een deel van) de bevolking maatregelen. En dat zal niet mals zijn voor die wannabe dictatortjes en hun meelopertjes.

  Like

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Als ie zo doorgaat die Bovend ‘Eert, wordt ie Onderd’Eert.

  Like

 9. Alphons Mantel zegt:

  immumoloog Prof. P. Capel bewees dat alle maatregelen de gezondheid hebben geschaad

  Like

 10. Boike zegt:

  De geWEFte duivelaanbiddende dictator, Rutte, heeft een gruwelijke hekel aan democratische principes.
  Al vanaf zijn zijn eerste aantreden eist hij kadaverdiscipline en heeft hij schaterlachend de democratische regels met voeten getreden. Maar daar zal hij wel geen actieve herinnering meer aan hebben.
  Het wordt hoogtijd dat hij gaat oppleuren. We hebben meer dan genoeg van zijn schurkenstreken en de puinhoop, die hij heeft gecreëerd.
  Tweede Kamer laat je tanden zien en “liquideer” dat schorem.

  Geliked door 1 persoon

 11. saddy zegt:

  Stemmen is ook maar omslachtig en staat de daadkracht in de weg.

  Loon uitkeren is ook maar omslachtig. Met enkel digitale voedselbonnen verkrijgen we veel meer daadkracht.

  Ziekenhuisopname is ook maar omslachtig. Dood ga je toch.

  Allejezus nog aan toe.

  Geliked door 2 people

 12. Ravian zegt:

  Yeah, Stalin, Hitler, Mao, allemaal dictators die aan de macht zijn gekomen dankzij elitair links kutvolk zoals deze “Hoogleraar Bovend’Eert”.
  Dit soort asociaal vuilnis meent dat enkel mensen die het met hen eens zijn recht van meningsuiting, stemrecht, en recht van demonstratie behoren te hebben.
  Vervolgens hebben ze ook nog het gore lef de sticker “democratie” op deze dictatoriale troep te plakken, en mensen die voor echte democratie staan voor nazi en fascist uit te maken.
  En daar komen ze mee weg omdat ze de massa media in handen hebben, en daar al decennialang 24/7 de bevolking mee indoctrineren.

  Inmiddels is het land dus allang niet meer via de stembus te redden, daar is de propaganda druk te hoog, en het stemmen tellen gewoon te onbetrouwbaar voor.
  De democratie heeft het pand dus feitelijk al via de achterdeur verlaten.
  Nederland wordt momenteel geregeerd door een nieuwe “aristocratie”, alleen noemen die zich “socialisten”, en regeren ze niet uit naam van god maar uit naam van Marx.
  Voor de rest is er weinig verschil; ook deze aristocraten dulden geen tegenspraak omdat zij het heilige gelijk aan hun zijde hebben, ook deze aristocraten beschouwen het volk als hun eigendom, parasiteren er op, en onderdrukken het.
  Het enig verschil is dat ze hun kastelen ingeruild hebben voor kapitale villa’s en grachtenpanden.

  Aan de methode om van hen af te geraken is echter ook weinig verandert.
  Revolutie, en daarna onder de guillotine met het hele linkse zooitje.

  Geliked door 1 persoon

 13. ronjaspers zegt:

  Verschrikkelijk,ik dacht dat ze na WW2 wel alle landverraders in nederland hadden opgeruimd.Dat blijkt dus niet zo te zijn,de landverraders die het overleeft hebben konden zich gewoon voortplanten.Het resultaat,landverradend nageboorte het lijkt wel een rattenplaag van landverraders in nederland.

  Geliked door 1 persoon

 14. Julia zegt:

  Tja daadkracht ik erger mij blauw, groen en geel dat er zulke rotte appels onder onze bevolking zitten die zich hebben laten omkopen voor een gratis ticket naar het WK in Qatar als ze maar positieve berichten schrijven op social medium over een land dat mensenrechten schendt en duizenden arbeiders als slaven hebben gebruikt omdat stadion te bouwen en zelfs nog op straat hebben geschopt om de zogenoemde voetbal fans te huisvesten. Dat is een slag waar je voor moet oppassen als morgen de staat zegt als jij je buurman verraadt die zich niet aan de WEF dictatuur houdt krijg je een bonus. Wat een stel lafbekken het zijn puur NSB-ers en daar stuurt Rutte en Co nog afgevaardigde naar toe. Ja mensenrechten hoe durft dit soort het nog in hun mond te namen alsmede Rutte en de rest van de ondemocratische rotte linkse appels binnen onze politiek. Het is tegenwoordig flink oppassen geblazen want vele mensen zijn mede als de politiek niet meer te vertrouwen.

  Like

 15. Rensk. zegt:

  Zag het idd. Een dikke vent met een rode drankkop, die géén antwoord gaf aan de vraag van een best wel scherpe vraag van eentje van GL. Ja soms kan een GLinkser ook nog een beetje scherp zijn. Zij gaf nog even aan dat de Tweede Kamer juist wel scherp is geweest en een onderzoek wilde, waaruit bleek dat de coronapas niets toevoegde. (TU Delft) De dikzak gaf daar geen antwoord op, maar vertelde dat het Parlement te omslachtig zou zijn. Op naar de dictatuur zegt die vetzak in feite. Denk dat ie in zn studie meer de fles en de vette hap bestudeerd heeft dan dingen, waar die vetzak wijzer van zou kunnen worden als ik m zo hoor.

  Like

 16. kruisridder zegt:

  De Nazi’s in de bovenlaag der bevolking treden steeds meer op de voorgrond. Binnen afzienbare tijd lopen ze weer op straat in zwarte uniformen met runentekens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s