Grafiek (11-12 november 2022)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Grafiek (11-12 november 2022)

 1. Henk der Niederländer zegt:

  k denk dat die idioten van D66 wel blij moeten zijn om een groot deel van hun salaris in moeten leveren van hun inkomen

  Like

 2. Ravian zegt:

  Yeah, aanschouw onze democratie in werking.
  Vier van de vijf Nederlanders zijn het niet eens met Rutte & Co.
  In Rusland zijn vier van de vijf Russen het wél eens met Putin & Co.
  Maar Rusland zou zogezegd geen democratie wezen.
  De getallen zeggen heel iets anders.
  Maar ja, linkse mensen en getallen hè…

  Geliked door 9 people

  • mooinique zegt:

   Hahaha ik denk dat dit voor veel meer onderwerpen geldt.
   Stoppen met die fake oorlog. Dus stoppen met het geld wat er niet is uit te geven aan wapentuig voor tuig!
   Stoppen met het indoctrineren van jonge kinderen om zich te laten ombouwen. Stoppen met het koningshuis. Stoppen met gezinshereniging.
   Stoppen met asielzoekers voorrang te geven op eigen bevolking enz enz.

   Geliked door 3 people

  • BosscheBol zegt:

   Getallen en rekenen zijn ultra-extreem-rechts.
   80% van de Nederlanders wil beperking instroom asielzoekers? Juist. Dus “onze” “”democratie”” vertaalt dat naar: nog véél meer instroom asielzoekers.

   Geliked door 5 people

   • Ravian zegt:

    Nederland is gewoon een mooi voorbeeld van hoe gemakkelijk een democratisch systeem onderuitgehaald kan worden door kwaadwillende ondemocratische krachten, in dit geval “socialisten” geheten.
    De tot deze groep behorende lieden hebben gewoon schijt aan de intentie van het democratische systeem, en misbruiken dit systeem dus om de wensen van de minderheid aan de meerderheid op te dringen.

    Zo zijn er legio voorbeelden van socialistische “volksvertegenwoordigers” die gewoon openlijk verklaren dat het politieke programma waarop zij verkozen zijn voor hen geen enkele verplichting inhoud aangaande het door hen te voeren beleid.
    Een recent sprekend voorbeeld was een zekere Annalena Baerbock, die gewoon verklaard dat zij als minister de oorlog in Oekraïne tot het bittere einde zal steunen, om het even wat de Duitse kiezers daar van vinden.

    Dat is dus de algemene linkse instelling ten voeten uit; je vergaart macht door, met de hulp van de linkse media, de kiezers te bedriegen, en daarna ga je gewoon vier jaar de dictator uithangen.
    Je moet socialisten dus absoluut buiten het democratische systeem houden, net zoals je zwemgasten die in het water schijten uit het zwembad moet houden.

    Geliked door 2 people

 3. Boike zegt:

  Meten is weten.
  Maar enquetes, getallen, statistieken en rekenmodellen liegen en bedriegen.

  Geliked door 2 people

 4. albertpiano zegt:

  En zo graaft elk l li and zijn eigen graf door hysterische blindheid. Juist Europa lijkt steeds meer geïsoleerd te worden door al die idiote sancties. Als schaapjes achter de eu en wef aan hobbelen …..

  Geliked door 2 people

 5. R. zegt:

  Ze praten hier telkens over asielzoekers, maar het zijn allemaal gelukszoekers!!! Immers, tel het aantal veilige landen zowel buiten als binnen Europa waar men allemaal door en langs is gereisd….dan ben je geen echte asielzoeker meer, maar inderdaad…een gelukszoeker…Niets mis mee, maar dan GEEN recht op asiel en terug naar vorig veilige land sturen waar men doorheen is gereisd!!! En dat die landen dat ook doen…komen ze weer allemaal uit in de eigen regio’s waar men al veilig was….help hen daar!!!

  Geliked door 2 people

 6. ronjaspers zegt:

  De ene keer zijn het vluchtelingen,dan weer asielzoekers,dan weer migranten.Mensen wordt een rad voor hun ogen gedraaid,het is hoofdzakelijk een islamitische invasie naar europa.

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  En gij geleuft dat. De praktijk is helemaal anders….Een voorbeeld; er is nu een verdrag tussen Frankrijk en Engeland waarbij de Franse politie van Engeland geld krijgt om bootvluchtelingen (lees indringers) tegen te houden. Zo gauw er bootjes met mensen ronddobberen is er eerst een verbod om ze binnen te laten. Vervolgens gaat de linkse politiek zich ermee bemoeien, en het eind van het liedje is dat ALLE indringers welkom worden geheten. Alle Europese landen zitten onder de knoet van het WEF, en hun Young Global Leaders moeten het WEF gehoorzamen. Bij ons Rutte, Kaag en Hoekstra. Drie politieke partijen tegelijk; de VVD. D66 en CDA. De smeerlap Klaus Swab kan trots zijn op dit lugubere resultaat. Hij straalt dit ook uit in een video.

  https://www.stichting-jas.nl/2022/01/klaus-schwab-wij-zijn-er-zeer-trots-op.html

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s