Via immigratie wordt islamitisch antisemitisme geïmporteerd in Europa

(Door: “Balkanske priče”

Er is in Europa een ‘nieuwe’ vorm van Jodenhaat. Meegebracht door islamitische migranten, die door linkse regeringen in Europa werden geïmporteerd. Ze vormen nu een bedreiging voor de Europese Joodse gemeenschappen. Vernielingen aan een Joods restaurant in Amsterdam, het Duitse advies om in grote steden geen keppel meer te dragen, Franse prominenten die in een pamflet waarschuwen voor antisemitisme door moslimextremisten: het lijkt wel of Jodenhaat in West-Europa toeneemt. Statistieken tonen aan dat er in Europa jaarlijks duizenden antisemitische incidenten plaatsvinden, variërend van lijfelijk geweld tegen Joden tot het vernielen van Joodse begraafplaatsen en gebedshuizen. In Zweden, Frankrijk, Duitsland en Nederland heeft de massale immigratie een toename van anti-Joodse aanslagen en intimidatie teweeggebracht. De elf recente moorden op Joden in Frankrijk werden allemaal gepleegd door geradicaliseerde moslims, en er was ook de aanslag op het Joods Museum in Brussel, waarbij vier mensen werden gedood, omdat de dader er vanuit ging dat ze joods waren. Een studie van de Universiteit van Bielefeld (Duitsland) laat zien dat maar liefst 81% van de slachtoffers van antisemitisch geweld zegt dat de dader vermoedelijk een moslimachtergrond heeft…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Via immigratie wordt islamitisch antisemitisme geïmporteerd in Europa

 1. De AANJAGERS van de hedendaagse Jodenhaat zitten in Brussel, Den Haag, Parijs, Berlijn!!! Deze criminelen hebben nog veel meer misdaden op hun kerfstok. Zoals de totale verwoesting en leegroof van hun “eigen” land, Kos Omak!!

  Geliked door 4 people

 2. R. zegt:

  Dit is natuurlijk HET probleem van antisemitisme….maar lees je de media, dan krijgt extreem-rechts de schuld!

  Geliked door 3 people

 3. bobzelf zegt:

  BERTUS
  EN ALLE MEDEREAGEERDERS .
  HARTELIJK DANK VOOR ALLE LEUKE REACTIES GISTEREN

  WE DID IT !! NOT PUTIN DEZE KEER WHAHAHA

  MAAR MIJN MOOIE MEISSIE EN OOM BOB . BEETJE WARM 22 GR

  ALLEEN BIJ DE START BEETJE FRIS

  FINISH 4 UUR 36 . DUS GEWELDIG . NOG NOOIT ZO SNEL GEFINSHED DAAR

  DUS NOGMAALS GEWELDIGE DAG VOOR OUWE LUL WHAHAAHAH

  HUGGIE MAKKERS

  Geliked door 5 people

 4. Jean zegt:

  Islam is niet alleen voor de Joodse gemeenschap maar voor heel Europa. Het is reeds 15 over 12 dus heeeeeel snel een totaal verbod op die gewelddadige waanzin.

  Geliked door 5 people

  • Jean zegt:

   Moet zijn: islam is niet alleen voor de Joodse gemeenschap een bedreiging maar voor heeeeeeel Europa.
   Het komt steeds in beeld bij geweld en dan wordt nog niet alles in beeld gebracht…

   Geliked door 4 people

 5. R Thomasson zegt:

  Hartelijk dank “Balkanske priče” voor uw artikel. Dit artikel is, net als de rest van uw stukken in de ‘Balkan Chronicles’, geen misplaatste waarschuwing: niet enkel voor Joden, maar vooral voor de Europeanen zelf. De Joden hebben geen waarschuwing nodig. Zij weten dat moslims zijn NATURAL BORN KILLERS. Hun bloeddorstige god is een religieus monster; evenbeeld van Tomás de Torquemada, Adolf Hitler, Stalin, Mao of Pol Pot. Hij is een vampier die op bloed van onschuldige mensen leeft. Mensen die niet in hem willen geloven. Ook de islamitische catechese, de Koran, druipt bloed. De ratten die bij deze club horen, worden opgedragen – via religieuze wetten in dit boek – zo veel mogelijk mensen te vermoorden of in slavernij te nemen. Raymond Ibrahim van de Amerikaanse Gatestone Institute heeft tientallen artikelen geschreven over de hel waarin christenen in alle Arabische, en moslimlanden leven https://cvandaag.nl/74031-het-christendom-wordt-vernietigd-en-het-westen-kijkt-toe-en-zwijgt, https://fullerstudio.fuller.edu/minority-report-christian-persecution-muslim-majority-countries/ https://www.gatestoneinstitute.org/author/Raymond+Ibrahim In een artikel uit 14 augustus 2022, vraagt Raymond Ibrahim : ‘Where Is the Media?’: Persecution of Christians, June 2022. In een artikel van 8 november 2022, geschreven door Guy Millière, wordt overduidelijk gemaakt dat Frankrijk glijdt in barbarij en chaos. https://www.gatestoneinstitute.org/19080/france-barbarity-chaos In normale tijden zouden bewoners van ieder Europees land vragen: wat gebeurt hier? Waarom worden al de gevaarlijke ratten uit islamitische landen (en Afrika) ons land binnengelaten? Waar zijn onze politieke leiders, en onze veiligheidsdiensten die ons moeten beschermen? Al deze geïmporteerde Derde Wereld-ratten zijn levensgevaarlijk, en hun onderhoud kost ons kapitalen! Het droevige antwoord is: Wij worden door onze politieke leiders verraden. Zij volgen wetten, bevelen en verordeningen die worden vervaardigd door ONZE VIJANDEN: globalistische instanties zoals de EU, VN, enz. In hun optiek zijn de rechten van de mens, de rechten van de gekleurde geïmporteerde soldaten van het Jihad-leger. Niet onze rechten! Wij hebben het recht deze invasieratten te onderhouden. Voor onze politieke leiders hebben wij geen rechten, mits wij voor onze rechten opkomen.

  Geliked door 2 people

 6. Léon van Duren zegt:

  Het antichristelijke antisemitische terroristische COVID-19 pharma maffia WEF-Bilderberger schorem zit te Washington en Brussel en niet te vergeten het geldverslindende “klimaatfascistische “onzinnige Straatsburg!!

  Het terroristische antisemitische klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia fascisme is springlevend in Europa!!

  De geweldige fantastische held David Icke had in ieder geval wel een goede waarschuwing tegen deze van overheidswege georganiseerde gewetenloze terroristische COVID-19 pharma maffia WEF-Bilderberger fascistische psychopaten!!

  De islam is voor mij persoonlijk een minder ernstige bedreiging dan de van overheidswege georganiseerde terroristische klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia psychopaten!!
  De meeste moslims geloven te goeder trouw in de leugens van Mohammed en z’n trawanten net zoals de meeste Nederlanders te goeder trouw vertrouwen op de van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia veelplegers!!!De van overheidswege georganiseerde pharma maffia vaccinazi’s vind ik een nog ernstiger bedreiging ,dan de islam,hoewel ook de antisemitische islam ook van overheidswege gefaciliteerd wordt!!

  STOP HET VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE TERRORISTISCHE DESTABILISEREN VAN NEDERLAND!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

  • Hendrik M. zegt:

   “De meeste moslims geloven te goeder trouw in de leugens van Mohammed en z’n trawanten”; Daardoor zijn ze juist extra gevaarlijk, blind geloof en zelf niet na kunnen denken…

   Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Leon van Duren. Ik ben het met je helemaal eens. Onze meest gevaarlijke vijanden zijn de COVID-19 pharma maffia, en WEF-Bilderberg psychopaten. De “klimaatfacisten” zijn onderdeel van dit gevaarlijk schorem. De EU en VN zijn de onderdanige vazallen van de WEF-BILDERBERG geldvampiers . Onze Rutte’tje, en andere politieke stinkers van de natiestaten zijn loopjongens die bevelen uitvoeren. ‘Der Fuhrer, Klaus Schwab/Bill Gates- of George Soros hat bevohlen, Wir folgen!’ Moslims zijn primitieve Natural Born Killers uit de Derde Wereld-landen, en hun religie is met bloed doorweekt. Maar zolang zij in hun eigen landen elkaar in de pan hakken, is het hun eigen besognes. Het zijn juist onze politieke leiders en Quisling-achtige NGO’s die het islamitische ongedierte naar binnen halen. Zij doen het op beveel van hun globalistische bazen. Zij weten donders goed alles over de globalistische agenda om 35% van de aardebevolking uit te roeien. Zij zijn er ook op de hoogte van de globalistische Kalergi-Plan m.b.t. een selectieve genocide op Europese volkeren. Zij laten tsunami golven van soldaten voor de geïmporteerde Jihad-leger Europa binnen. Voor een vuist vol dollars en (lege?) beloftes voor een lucratieve vervolg carrière zijn ze te koop.

   Like

 7. Léon van Duren zegt:

  https://davidicke.com/2022/11/11/climate-crisis-and-migrant-crisis-two-dots-on-the-same-agenda-david-icke-videocast/

  EUROPA IS EEN FAILED FASCISTOÏDE WEF-BILDERBERGER CONTINENT!!

  DE GEWETENLOZE SATANISCHE TERRORISTISCHE KLIMAATFASCISTISCHE COVID-19 PHARMA MAFFIA VEELPLEGERS ZIJN DE VEROORZAKERS VAN DE WERELDWIJDE CRISISSITUATIES !!

  WE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 8. Chan zegt:

  Deze massale immigratie word betaalt en onderhouden van onze belasting geld. Terwijl er in de wet staat dat het verboden is een terroristische organisatie te steunen/financieren.

  Geliked door 3 people

 9. Alex Delarge zegt:

  Ook muᛋᛋliminteelt word geïmporteerd.

  Like

 10. J.v.d.Heijden zegt:

  Het is niet alleen islamitisch antisemitisme dat door die
  verdomde allahschreeuwers wordt geïmporteerd.
  DIT ook…!!!!
  http://www.militantislammonitor.org/article/id/2671
  Eén van de onderdelen van dat veroveringssysteem:
  inflaming violence, naast de koran hoofdoorzaak
  van terrorisme en criminaliteit door allahschreeuwers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s