Ik verkoop mezelf . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Ik verkoop mezelf . . .

 1. Harry zegt:

  En dat komt dan bij een “ rechtse “ omroep vandaan ?
  Al die voormalige WNL zuignappen eindigen in het linkse kamp .
  Moet de bezem niet eens door dat WNL ?
  Irritante negerinnen en linkse mutsen , is er nou niks beters te vinden ?

  Geliked door 4 people

 2. de barbaar zegt:

  Het nazisme spat ervan af,heeft menig wef pik gezogen en gekloven,wat een simpel doosje,die neukten wij in Seedorf op het biljart in het korporaals casino,met zijn vijven.

  Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  ik hoorde vandaag MEDVEDED , ZO’N RUSSISCHE LUL

  WAT GEINIGS ROEPEN …….

  Dit is het einde van het begin en het begin van het einde.

  Laat me nog een keer citeren.

  Dit keer niet van de briljante econoom Michael Hudson,

  maar van de voormalige president van de Russische Federatie, Dmitry Medvedev, die vandaag deze woorden van waarheid schreef:

  Tegen ons is vandaag een deel van een stervende wereld.

  DUIDELIJK VRIENDEN .. U BENT DUS DE LUL !!

  EFFE OPLETTEN HE RISSING !!

  Dit is een bende gekke nazi-drugsverslaafden,

  mensen die door hen zombies en geïntimideerd zijn

  en een grote roedel blaffende honden uit de westerse kennels

  IK ZOU ZEGGEN . HULDE AANDE WATERLEIDING !!

  IS TIE DUIDELIJK ?? DIE KENNIS VAN DIE OUWE KGB AGENT

  WHAHAHAHA

  OOM U BENT DE LUL EN NIET EEN BEETJE OOK

  GROTE MUIL , GEEN GAZZZ . GEEN OLIE … GEEN KUNSTMEST … GEEN GELD

  WEL OPEN GRENZN WHAHAHAHA

  Geliked door 2 people

 4. bobzelf zegt:

  NOU GA EFFE ZITTEN 2 BAKKIES KOKEND HETE PLEUR
  EN
  MISSCHIEN WORDEN WE NOG OP TIJD GERED ….

  DE DEADDDDT OF THE GLADIOLEN ….

  WAKKER WORDEN IS WEL NODIG HOOR . DAT DAN WEER WEL

  DUS 2 BAKKIES PLEUR .. PAKKIE KANOOS . EN LEES EFFE MEE !!

  Oekraïne HET EINDE van het BEGIN EN HET BEGIN van HET EINDE

  Velen vragen zich af hoe lang de Amerikaanse oorlog tegen Rusland, Wit-Rusland en Oekraïne nog zal duren? Sommigen zeggen nog maar twee of drie maanden, anderen veel langer, zelfs vijf jaar en meer. Om mijn eigen redenen zeg ik nog anderhalf jaar, tot 5 mei 2024.

  Wat je ook denkt, het hangt allemaal af van hoeveel de Amerikaanse neocon-/neoliberale elite via hun NAVO-bondgenoten, vooral het VK, de Zelensky-sekte en hun huurmoordenaars (zogenaamde huurlingen – want er zijn nu nog maar weinig Kiev-nationalisten over om te vechten) hun oorlog laten escaleren.

  En dat doen ze, daarom eindigde het afgelopen maart niet allemaal toen het had kunnen eindigen. Met andere woorden, hoeveel wil de Amerikaanse elite dat hun onderdanen, in Noord-Amerika, West-Europa en de Oekraïne, lijden?

  Het lijkt erop dat de Amerikaanse elite wil dat ze lijden totdat ze allemaal dood zijn. Maar dat zal niet gebeuren, want de worm zal lang, lang daarvoor draaien. Inderdaad, in het huidige energie- en waterbeperkte Oekraïne zijn sommige wormen al aan het draaien.

  En zelfs sommige koude en hongerige mensen in West-Europa en Noord-Amerika keren zich ook om. Wat de elite wil, en wat de mensen, vooral in Oekraïne, zullen verdragen, zijn twee verschillende dingen.

  Het kan morgen allemaal worden beëindigd, als de elite dat zou willen. Veel waarschijnlijker is dat dit geruime tijd gaat duren, want de oorlog is niet tussen Oekraïne en Rusland, maar tussen de VS en Rusland. De Oekraïne is slechts het slagveld. Nee, ik herhaal, wacht geduldig tot mei 2024.

  Duizend jaar hel

  Wat tussen 1857 en 1945 nooit is gebeurd, is gebeurd: oorlog tussen het Russische rijk en Groot-Brittannië. (Het gebeurde in Sebastopol in 1856; en Rusland heeft het Britse establishment daar nog steeds geen bloedneus voor gegeven).

  Wat tussen 1945 en 1991 nooit is gebeurd, is gebeurd: oorlog tussen de USSR en de VS. Het is waar dat het Russische rijk/de USSR voorlopig de Russische Federatie heet en Groot-Brittannië/de VS voorlopig ‘NAVO’ (in feite voornamelijk bendes van internationale huurlingen) en het slagveld is het zuidwestelijke grensgebied van de oude Russische Rijk/Sovjet-Unie, voorlopig Oekraïne genoemd.

  En het motief is niet het geschil tussen Angelsaksisch kapitalisme en monarchie/communisme, maar dat tussen de wereldwijde tirannie van oligarchen en de vrijheid en soevereiniteit van de volkeren van de wereld. Het is het geschil tussen de weinigen en de velen.

  De westerse wereld, en vandaag betekent dat gewoon de VS, die zich verschuilt achter het woord ‘Globalisering’, terwijl het echt Amerikanisering betekent, en woorden als ‘Het Westen’, ‘NAVO’, ‘de beschaafde wereld’, ‘de internationale gemeenschap’ , ‘de op regels gebaseerde orde’, kent maar één systeem: het feodalisme. En dat is niets anders dan het piramidespel van criminele afpersers.

  Zoals Michael Hudson zo precies heeft geschreven:

  ‘Het middeleeuws Europa’s analogie met Amerika’s nieuwe koude oorlog tegen China en Rusland was het Grote Schisma in 1054. Leo IX eiste unipolaire controle over het christendom en excommuniceerde de orthodoxe kerk in Constantinopel en de hele christelijke bevolking die daarbij hoorde. Een enkel bisdom, Rome, sloot zich af van de hele christelijke wereld van die tijd, inclusief de oude Patriarchaten van Alexandrië, Antiochië, Constantinopel en Jeruzalem.

  Deze ontsnapping creëerde een politiek probleem voor de Romeinse diplomatie: hoe alle West-Europese koninkrijken onder controle te houden en het recht op financiële subsidie ​​van hen op te eisen. Dat doel vereiste het ondergeschikt maken van seculiere koningen aan pauselijke religieuze autoriteit. In 1074 kondigde Gregorius VII, Hildebrand, 27 pauselijke dictaten aan die de bestuurlijke strategie schetsten voor Rome om zijn macht over Europa vast te leggen.

  Deze pauselijke eisen lopen opvallend parallel met de huidige Amerikaanse diplomatie. In beide gevallen vereisen militaire en wereldse belangen een sublimatie in de vorm van een ideologische kruistochtgeest om het gevoel van solidariteit te versterken dat elk systeem van imperiale overheersing vereist. De logica is tijdloos en universeel’.

  Vandaag is paus Joe aan de macht, of liever gezegd het eigenbelang van degenen die achter zijn troon staan, is aan de macht.

  Maar die macht wordt militair vernietigd (de NAVO zal bij het huidige uitputtingstempo armloos worden), financieel (wie wil de waardeloze dollars van een failliete en verdeelde staat?) en politiek (wie wil er deel uitmaken van een klein en moreel in diskrediet geraakt minderheid?).

  Na de overwinning

  Wanneer Rusland na verloop van tijd heeft gewonnen wat in feite nog maar de laatste fase is van onze duizendjarige strijd, dan zal alles veranderen. Dan zal de hele wereld zich stap voor stap uit het Amerikaanse dwangbuis bevrijden en eindelijk de tralies doorzagen, de lakens naar beneden laten vallen en het gekkenhuis van Washington verlaten.

  Allereerst zijn er Ruslands eigen vijfde en zesde colonne. We schatten ze op 5% van de bevolking – dat was het cijfer van degenen die de CIA-verrader Navalny steunden. (Het feit dat de CIA vervolgens probeerde Navalny te vergiftigen en het op Rusland a la MI5 spelde, is bijna het bewijs dat de dader de CIA was. Moorden is wat de CIA altijd doet met zijn agenten voor wie het niets meer heeft, van ontelbare Latijns-Amerikaanse en Aziatische tinpot-dictators tot Saddam Hoessein en Osama Bin Laden).

  Ofwel de vijfde en zesde colonne kunnen Rusland verlaten (sommigen zijn al vertrokken, naar Finland, Georgië en vooral Israël), en zo Rusland van hun aanwezigheid zuiveren, of ze kunnen berouw tonen voor hun verraad.

  De Grote Reiniging van Rusland is nog maar net begonnen, de hele oligarch-klasse, inclusief die ‘de creatieve klasse’ en de perverse mensen en door geld geobsedeerde carrièremakers in de kerkelijke hiërarchie, zullen allemaal moeten vertrekken.

  Dan kan Latijns-Amerika zich bevrijden van vervelende door de CIA opgelegde dictators, drugssmokkelaars en afhankelijkheid van Noord-Amerikaanse drugsmarkten.

  Zuid-Amerika, Midden-Amerika, het Caribisch gebied en Mexico kunnen beginnen met het herstellen van hun geavanceerde beschavingen die zijn vernietigd door Spaanse en Portugese uitbuiters, ‘conquistadores’, die de overlevenden stuurden om hun paleizen, tempels en dorpen te verlaten en op afgelegen plaatsen te gaan wonen die oerwouden werden.

  Dan zijn er de Aziatische randvazallen van de VS (de VS zijn er nooit in geslaagd om het binnenland van Eurazië binnen te dringen, werden zelfs uit het Zuidoost-Aziatische schiereiland gegooid, evenals Iran, Irak, Afghanistan en spoedig Europa, waar het pas binnendrong als tot aan de Oekraïne): Japan kan na meer dan drie generaties van zijn bezetters worden bevrijd en op weg gaan om zijn ware identiteit te herontdekken; het Koreaanse schiereiland kan worden herenigd; Taiwan kan eindelijk weer bij het moederland; in West-Azië wordt Israël gedwongen vrede te sluiten met de inheemse volkeren wiens land het heeft gestolen en omgedoopt tot Palestina.
  Lees ook: Waarom Poetin geen Hitler is

  Dan kunnen de vazallen van de VS in Noordwest-Eurazië de koude en lege grijze oceaan de rug toekeren, met zijn wolken, wind en regen, en kijken waar de hoofdsteden, Reykjavik, Dublin, Londen al – oostwaarts – richting de zonsopgang, huiswaarts kijken , naar hun oorsprong in Eurazië, het hart van soevereine naties.

  De tirannieke en parasitaire constructies van de EU en het VK, opgelegd door gehate en buitenaardse establishment-elites, kunnen onnodig en onbemind in het verleden wegzakken. Net als de Oekraïne zullen ook de Baltische staten ontbinden na hun bevrijding van hun fascistische regimes.

  Afro-Eurazië is zeven achtste van de mensheid, industrieel en economisch geleid door China en India, ideologisch en militair door Rusland, samen met het enorme potentieel aan mensen en middelen van Afrika, zodra de infrastructuur is aangelegd.

  Oceanië, misschien omgedoopt tot Polynesië, de Vele Eilanden, met zijn centrale eiland nog steeds genoemd door de vreemde Latijnse naam ‘Australië’, maar misschien omgedoopt te worden tot ‘Het Grote Eiland’, kan zijn oorspronkelijke Oost-Aziatische identiteit herontdekken.

  Ten slotte zullen Canada en de VS zich opsplitsen in een reeks First Nations, waarin hun oorspronkelijke inheemse volkeren een nieuwe en belangrijke rol kunnen spelen, de oude centralisatie die is verdwenen.

  Het zal lang duren voordat ze weer kunnen bloeien, omdat ze zwaar gebukt gaan onder de schulden van het militaristische imperialisme, maar het potentieel voor enig bescheiden herstel in de toekomst is aanwezig.

  Wat betreft de ‘internationale’ instellingen, die nooit internationaal zijn geweest, zouden de door de VS geleide financiële instellingen van het IMF en de Wereldbank waarschijnlijk gewoon kunnen worden gesloten.

  Ze zijn net als zijn Europese politieke en economische vleugel, de EU genaamd, die momenteel failliet gaat door zijn zelfmoordleiders, en zijn Europese militaire vleugel genaamd de NAVO, die momenteel wordt weggevaagd in de Oekraïne.

  De Amerikaanse vazal, de zogenaamde VN, zal worden hernoemd en verplaatst naar het centrum van de wereld, weg van zijn primitieve rand in Noord-Amerika. Misschien zou een naam als ‘The Alliance of the Peoples’ (AP) geschikt zijn?

  Misschien tot net buiten Ekaterinburg, op de grens van het hart van Europa en Azië? Of misschien naar dat centrum van de oude beschaving, Teheran, dichter bij het centrum van Afro-Eurazië?

  Conclusie: de lange, lange mars naar vrijheid

  We beleven het einde van die oude Westocentrische wereld en zien de geboorte van de nieuwe multicentrische wereld. Dit is de wereld die altijd al zou hebben bestaan, ware het niet dat de geschiedenis van het millennium in het Westen wordt onderbroken.

  Het Westen gaat de geschiedenis weer oppakken waar het was gebleven, of beter gezegd, van waar het al die eeuwen geleden noodgedwongen moest afwijken. Zoals Michael Hudson hierboven schreef: ‘Het middeleeuwse Europa’s analogie met Amerika’s nieuwe koude oorlog tegen China en Rusland was het grote schisma in 1054’.

  Naarmate we verder gaan richting 2054, zal het Westen gedwongen worden zichzelf te bevrijden van de duizendjarige last van zijn verleden.

  Anderen zullen ook leren begrijpen dat de SMO van Rusland een operatie was om een ​​land te bevrijden van de bezetting door de neofeodale, door de VS gevormde elite. Deze laatste heeft de democratisch gekozen Oekraïense regering in 2014 illegaal omvergeworpen, de datum waarop deze Derde Wereldoorlog, die een decennium zou duren, begon.

  Maar hetzelfde geldt voor heel West-Europa, ook dat is bezet. Alleen is het bezet door haar eigen feodale elite sinds tenminste 1054, toen die nieuwe elite een nieuwe mentaliteit oplegde en vervolgens de volkeren manipuleerde, hen hun rechten ontzegd tot lijfeigenen, plebs en horigen.

  De bevrijding van Oekraïne zal westerse volkeren buiten de VS doen denken: ‘Zijn wij niet ook vazallen van de elites, door hen gemanipuleerd? Laten we vrij zijn en zijn wie we zouden moeten zijn, wie we werkelijk zijn, voordat de elites ons gevangen namen. Laten we de ketenen van lijfeigenschap afwerpen aan de elites. Laten we vrij zijn, zoals lang geleden’.

  Dit is het einde van het begin en het begin van het einde.

  Laat me nog een keer citeren. Dit keer niet van de briljante econoom Michael Hudson, maar van de voormalige president van de Russische Federatie, Dmitry Medvedev, die vandaag deze woorden van waarheid schreef:

  Tegen ons is vandaag een deel van een stervende wereld. Dit is een bende gekke nazi-drugsverslaafden, mensen die door hen zombies en geïntimideerd zijn en een grote roedel blaffende honden uit de westerse kennels

  Met hen is een bonte kudde grommende zwijnen en bekrompen bourgeois van het ineengestorte westerse rijk, het speeksel dat van de degeneratie langs hun kin stroomt.

  Ze hebben geen geloof en geen idealen, behalve de obscene gewoonten die door hen zijn uitgevonden en de normen van dubbeldenken die door hen zijn geïmplanteerd, waarbij ze de moraliteit ontkennen die aan normale mensen wordt verleend. Daarom hebben we, door tegen hen in opstand te komen, een heilige macht verworven…

  Waarom waren we zo lang stil? We waren zwak, verwoest door de slechte tijden. En nu hebben we die lijmachtige slaap en de sombere waas van de laatste decennia, waarin de dood van het voormalige Vaderland ons stortte, van ons afgeschud.

  Andere landen wachtten op ons ontwaken, geschonden door de heren van de duisternis, slavenhouders en onderdrukkers, die dromen van hun monsterlijke koloniale verleden en verlangen om hun macht over de wereld te behouden.

  Veel landen geloven hun onzin al lang niet meer, maar zijn er nog steeds bang voor. Straks zijn ze klaarwakker. En wanneer de rotte wereldorde instort, zal het al zijn arrogante hogepriesters, bloeddorstige volgelingen, spottende dienaren en stomme zombies begraven onder een stapel van meerdere tonnen puin.

  Wat zijn onze wapens? Onze wapens zijn gevarieerd. We hebben de mogelijkheid om al onze vijanden naar de vurige Gehenna te sturen, maar dat is niet onze taak. We luisteren naar de woorden van de Schepper in ons hart en gehoorzamen ze.

  Deze woorden geven ons een heilig doel. Het doel is om de opperste heerser van de hel te stoppen, ongeacht de naam die hij gebruikt … Want zijn doel is de dood. Ons doel is leven. Zijn wapen is een ingewikkelde leugen.

  En onze wapens zijn de Waarheid. Daarom is onze zaak terecht. Daarom zal de overwinning van ons zijn!’

  OOM ER IS DUS NOG HOOP , NIET VEEL , WANT ER RIEP IEMAND ??

  HET IS OOK ONZE OORLOG ..

  Geliked door 4 people

  • Piet friet zegt:

   Nou ome Bob, alle koffie op en alle kanoos ook. Alles geeft stof tot nadenken. KUT ik heb geen koffie en kanoos meer. Maakt niet uit, heb ook geen gas geld of zin meer. En de tijd van nadenken zal ook niet veel meer zijn. We zijn gefucked hier, en zwaar ook. De winter komt, dingen gaan rollen.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Piet friet zegt:
    14 november 2022 om 22:52

    JA VRIEND . EN OMDAT NIETS IS WAT HET LIJKT.
    DIT IS DUS GEEN ONGELUKKIE

    DE USA IS DIT GESTART IN 2004 MET THE ORANGE REVOLUTION IN UKRAINE
    NOU DE REST WEET U . MAIDAN . MINSK 1 .2. 3.

    GEEN ANTWOORD GEVEN 8 JAAR .

    DUS IK HOUD MIJN HART VAST ..

    HET IS DAT PUTIN ZO’N RUST UITSTRAALT
    HOPELIJK ISDAT ONZE REDDING

    IK DACHT DAT IK EN VELEN MET MIJ . NEE HADDEN GESTEMD
    IN 2016 VOOR UKRAINE BIJ DE EU

    DUS MET ALLES HEBBEN ZE HUN REET AFGEVEEGD .

    DUS PUTIN DID IT. NOU 1000 % ZEKER VAN NIET

    HUGGIE OOM SNIPER

    Like

 5. Niek zegt:

  Je kunt het ze ook niet kwalijk nemen, ik dacht vroeger ook dat de wereld eerlijk was en zie nu alleen nog maar shit op tv, als ik hem al aanzet want na 5 minuten ben ik er wel mee klaar, wat een bagger, de staats propaganda het jounaal, dicovery, tell sell, en andere troep maar het is overal om ons heen.

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   @ Niek op 14-11-2022 om 19.35 u.
   De door u opgesomde zenders bekijk ik zeer zelden.
   Maar ik bekeek onlangs een zender die alleen natuurfilms uitzendt, ik dacht : “Ben ik mooi van alle ellende af”. Wát een vergissing !
   Tonen ze een kudde bavianen die hevige ruzie hebben met een stelletje chimpansee’s en elkaar de strot doorbijten. Hierna zag ik een kudde nijlpaarden die een krokodil vermorzelden én nog een cheeta die een pasgeboren springbokje ving, doodde en op vrat.
   Dus dat soort natuurfilms bekijk ik óók maar niet meer.
   Ik zit te denken over het afschaffen van m’n tv.

   Like

   • bobzelf zegt:

    karton zegt:
    15 november 2022 om

    EN EEN BEETJE GOEIE HARDE PORNO VINDT JE VROUW NIET GOED DENK IK …

    WILT U SOFT PORNO OF HARD PORNO ?????

    HARD PORNO GRAAG ,, WANT IK BEN EEN BEETJE DOOF

    OOM SOUVLAKI TIME ….. LATERRRRRRRRRRR

    Like

   • karton zegt:

    @ bobzelf op 15-11-2022 om 17.17 u Oom Souvlaki Time. U zit er niet ver naast ! “Goeie harde porno” komt hier niet in huis, niet op beeld én niet in de praktijk. Maar we blijven oefenen hoewel, een betere benaming zou zijn : een soortement van “afbouwen”. Ik word er zó moe van “oom Souvlaki”, en dat heb ik er niet (meer) voor over. Geef mij maar twee “bakkies hete pleur + kano”. Trouwens, heppu enig idee waar mevr. Woef is gebleven ? Ik zie haar al enige tijd niet meer, zéér tot mijn spijt.

    Like

   • LUCIA zegt:

    @Karton & ome Bob ;
    Ach, zelf kijk ik naar die humor dierenfilmpjes en filmpjes waarin dieren mensen of totaal andere dieren redden… kan ik warm aanbevelen en soms als ik in een hele melige bui ben, dan kijk ik zeer bewust naar het nieuws… nou zo’n dag had ik maandagavond en heb bijna over de grond gerold van het lachen, terwijl ik hier mijn eigen commentaar gaf, echt met tranen in mijn ogen van het lachen …

    Iedereen hier weet, dat zodra het over de Oekraine gaat… er of een helden verhaal volgt… of dat de kleinste viool ter wereld uit de kast getrokken wordt..Nou maandagavond gebeurde dat laatste ..want wat had dat slechte Rusland nou gedaan, ze hadden ergens gebombardeert en de electriciteit was uitgevallen en terwijl ik de viool in gedachten hoorde , werd er aan toegevoegd dat het maar een half uur geduurd had en daarna was er weer electra …..dus ik met mijn tv in discussie… was toevallig een nieuwsvrouw..Mens..schreeuwde ik die mensen moeten jullie hier naar toe halen… als hier de electra uitvalt duurt het uren en wij hebben niet eens een oorlog als excuus… deze techno tovenaars kunnen misschien ook wat bedenken dat onze treinen probleemloos gaan rijden..ooit eens.
    Maar het vioolconcert was nog niet afgelopen want het werd nog gekker ergens waren de russen binnengevallen en hadden heilige botten van het dorp meegenomen..en dat was zoooo erggg want dat zou de Oekrainers( bijgelovig als ze waren) weleens de overwinning kunnen kosten..en ik zag het zo voor me die mensen hadden honger, hadden net gevochten, hadden misschien niet al te veel proviand… zagen de botten en dachten, goh beetje soep om lekker warm te worden ..en het hele dorp…. en het journaal…. in rep en roer en ergens at iemand misschien heel tevreden een bordje heilige bottensoep op en daar moest ik ook weer om lachen…

    Geliked door 1 persoon

 6. Peter Rissing zegt:

  En mijn collega is Merel Ek.

  Like

 7. bobzelf zegt:

  Peter Rissing zegt:
  14 november 2022 om 19:36

  HOE IS HET TROUWENS MET JOUW LIBIDO MAFKEES

  HIJ DOE HET NIET MEER HE . ??

  JE PUDDINGBUKS .. IS DAT VAN ALLE FRUSTATIES IN JE LEVEN ??

  IK VRAAG DIT EVEN VOOR EEN VRIEND

  WHAHAHAHAHA

  OOM

  Like

 8. Ravian zegt:

  Heeft ze ook een prijslijst?

  Geliked door 1 persoon

 9. de barbaar zegt:

  Bobbie, wat lul jij nou?
  Mijm gabber aldaar zal de gehele westerse wereld een enorme poep?scheet laten ruiken, en niet zoals jij zegt, 6 maanden ofzo…heb je teveel ouzo geslurpt vanmiddag ?
  Dat is nog voor een periode van 4 maanden..dan ligt die hel nazi zooi plat en kunnen de polen asiel aanvragen in spanje…begrijp je het?
  Die hele westerse zogenaamde opbouw van troepen is een farce, 5 russische krotetten erop en het is done!
  Je kent ze wel, die mooie zilverkleurigen…
  Laat het gebeuren zonder nuke,s, maar een emp is nooit weg gezien de status van onze volkeren alhier….diep en diep triest.
  Geniet van je ouzo, wij hier van de bieren en kruidenbitters….laat de rus maar een betere wodka meenemen als het bocht wat we hier moeten zuipen!

  Like

  • bobzelf zegt:

   de barbaar zegt:
   14 november 2022 om 22:18

   LATEN WE INDERDAAD MAAR HOPEN DAT HIJ HET GAAT DOEN

   IK SNAP DE RUST NIET . ONGELOFELIJK VAN DIE KANJER

   NA DIK 8 JAAR VRAGEN OMTE STOPPEN .. MINSK1.2.3.

   LEUK STUKKIE MAKKER WHAHAHAHAHAHAH

   IK HOORDE IEMAND TOCH ROEPEN DAT HET OOK ONZE OORLOG WAS ????

   DAAR IS DUS ECHT EEN STEKIE LOS

   HUGGIE MAKKER

   OOM BOBZELLUF

   Like

 10. pepo Copyright zegt:

  Als ik goed ben ingelicht, krijgen ze €65000, – pp.
  Vandaar dat 99% meedoet in deze leugens 🤥

  Geliked door 1 persoon

 11. R. zegt:

  Van WNL naar SBS 6……alleen maar voor het geld en daarna komt het moeilijke gedeelte? Niet meer jezelf kunnen zijn…..Jammer van deze onozele beslissing, Nikki! Of was je bij WNL niet jezelf en hier bij SBS 6 wel…dat kan natuurlijk ook…

  Like

 12. Julia zegt:

  Vindt dit nietszeggende typetjes niet interessant dus ik weet niet wat zij allemaal verkoopt en het interesseert mij eerlijk gezegd helemaal niets. Waarde hechten aan de propagandazenders is pure tijdsverspilling en heeft geen enkele toegevoegde waarde. Het verwondert mij nog dat zulke shit zenders met haar karteljournalistiek nog kijkcijfers hebben. Het verkopen van leugens en de waarheid onder het tapijt vegen is het enige wat zij presteren. Goede en onderzoeksjournalisten zijn niet meer werkzaam bij dit soort omroepen en linkse msm want die hebben geen bestaansrecht en worden de laan uitgestuurd.

  Like

 13. Druif zegt:

  Wie kijkt er nog naar sbs6. Ik ken dat mens totaal niet die hier wordt afgebeeld.

  Geliked door 1 persoon

 14. Boike zegt:

  Tja, dat kun je verwachten van zo’n “dom blondje” ???

  Like

 15. ronjaspers zegt:

  Die zogenaamde journalisten zijn overbetaalde hoeren (M/V) en staatsgevaarlijke landverraders.Ze hebben hun zwarte ziel aan de duivel verkocht.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s