Kaag heeft regeringstoestel nodig: “Mijn persoonlijkheid past niet in een gewoon vliegtuig” (satire!)

(Door: Bernard Harrelaar)

De ministers Sigrid Kaag van Financiën en Conny Helder van Langdurige Zorg en Sport hebben ruzie over het gebruik van het regeringsvliegtuig. Helder wil het toestel op 28 november gebruiken voor een vlucht naar het WK in Qatar. “Daar komt niets van in”, zegt minister Kaag, die het vliegtuig op die datum nodig heeft voor een bezoek aan de Balkan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Kaag heeft regeringstoestel nodig: “Mijn persoonlijkheid past niet in een gewoon vliegtuig” (satire!)

 1. Joost Visser zegt:

  Wat een geldverspilling.

  Like

 2. Alfred Mol zegt:

  Die dames zijn ZO belangrijk, die kun niet je bij gewone business class passagiers zetten.
  Althans wat denken die vrouwen wel niet. Kaag heeft altijd uit de overheidsruif gegeten. Die dame heeft geen idee hoe anderen leven & werken.

  Geliked door 2 people

  • Oliedom zegt:

   En dat boeit hun ook geen donder, hoe een Nederlander leeft.
   Mag hopen dat een monteur een schroefje vergeten is aan te draaien.

   Geliked door 2 people

  • J zegt:

   Zogenaamd met zun allen mindder doen?

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Hooghartige figuren denken vaak dat zij heel wat zijn maar er is een oud gezegde dat wie zichzelf verhoogd ooit vernederd wordt en wie zich vernederd wordt hierna verhoogd! En Kaag mag anders goed oppassen dat ze niet neerstort met haar vliegtuig al zullen maar weinigen daarom gaan treuren, de akelige en verwaande heks!

   Geliked door 2 people

  • Alice zegt:

   Normaalgesproken vliegt ‘mevrouw’ Al-Qaq toch altijd op haar bezem de wereld rond??

   Hooghartig kreng.

   Geliked door 4 people

   • henryN zegt:

    Ik denk dat de bezem in de revisie is of de 10000 km beurt!!

    Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Dit gemene kreng van een Kaag loopt dadelijk ooit eens het risico dat ze door een brandende lucht zal vliegen maar dan wel met bokkenhorens op haar stomme kop, duivelsvleugels op haar rug, een lange haakstaart uit haar kont bokkenhoeven als voeten en vreselijk stinkend naar vuur en zwavel!

    Like

 3. Boike zegt:

  Misschien wil Roodbaard dan ook wel naar Kuttar. Die heeft natuurlijk absolute voorrang.
  Conny Helder mag dan wellicht achterin meevliegen.
  En als het wijf van Anis al-Qaq niet al te moeilijk doet is Roodbaard misschien wel bereid om ook nog een tussenlanding op de Balkan te maken.
  Maar dat feest kan uiteraard niet doorgaan, als die twee wijven elkaar op de vlucht in de haren vliegen.
  Stel je voor, dat Roodbaard die twee hellevegen uit elkaar moet trekken.

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Over het paard gedonderde geldverslindende moslimsnol.

  Geliked door 5 people

 5. Julia zegt:

  Gewoon op een goedkope chartervlucht is eigenlijk nog te goed. De elitaire WEF bende doet waar ze zin in hebben wat gaat Kaag überhaup in de Balkan doen een zak geld weggeven ga daar maar vanuit heeft dat D66 mens niets anders te doen blijkbaar niet want Nederland heeft ze toch al naar de gallemiezen geholpen en burgers in de kou gezet en onze samenleving ontwricht. Die ongekozen lamstralen ook in de EU zorgen goed voor zichzelf die volgevreten Frans die ons allemaal vegan door de strot duwt weet er alles van. Dat elitaire tuig heeft nooit genoeg en geld mag rollen. Frans Timmermans kan rekenen op € 1800,- per maand bovenop zijn riante salaris. De maandelijkse Europese Parlement verhuizing, wat beslist niet duurzaam is, kost €200 miljoen. Er komen ook nog jaarlijks talrijke ambtenaren bij en er worden inhoudelijk nietszeggende functies gecreëerd. Dit logge inefficiënte, geldverslindende, ver van de werkelijkheid staande apparaat, is een doorn in het oog van de gemiddelde Nederlander. Laten we hopen dat de gemiddelde Nederlander nu eens flink verzet gaat tonen tegen de toren hoge prijzen want we hebben weer een reden om de gasprijzen nog verder op te drijven https://www.telegraaf.nl/financieel/1644915074/gas-flink-duurder-door-voorspelling-van-kouder-weer. Nee waar hebben de nietsnutten het in Den Haag druk mee met bekvechten over wie dat kostenverslindende en vervuilende regeringstoestel mag gebruik. Het is g.v.d. daar in dat ondemocratisch hol continu met modder gooien en bekvechten maar iets nuttigs in de belangen van ons land en burgers komt helemaal niets van. Oplazeren met dat zooitje overbetaalde ondemocratische nietsnutten is een must willen we onszelf nog redden.

  Like

 6. Olie bol zegt:

  Hopelijk vliegen ze nooit boven Oekraïne die halen graag toestellen uit de lucht, daar kan bobzelf wel een stukje over schrijven.

  Like

  • Olie bol zegt:

   ’Strijd’ om regeringsvliegtuig beslecht: Kaag past schema aan

   DEN HAAG – De ’strijd’ om het regeringsvliegtuig tussen ministers Kaag (Financiën) en Helder (Sport) is beslecht. Helder kan met de ’PH-GOV’ op en neer naar Qatar om het WK voetbal te bezoeken, Kaag ’past haar schema’ aan.

   Like

 7. Sobieski zegt:

  Wat een kouwe kakkers zitten er toch in dit flut-kabinet.
  Ga toch met het gewone vliegtuig.
  -Kaag Al-Qaq (wat een toepasselijke naam toch): Naar Midden-, Oost- en Zuidoost-Europa gaan er vanuit NL dagelijks legio treinen en bussen. Zelf zit ik ook op mijn oude dag nog maandelijks op zo’n bus voor familiebezoek. Ook maar eens proberen, zou ik zeggen. Daar leer je ervaren hoe mensen in Europe het werkelijk hebben.
  -Helder (maar niet in haar bovenkamer): Als het kabinet waar jij deel van uitmaakt het goed vindt om Rusland, Belarus, Iran en Cuba te boycotten, maar jij WEL de veel ergere slaven-houdende schurkenstaat Qatar wilt bezoeken, laat je zien welke hypocriet je bent.

  Geliked door 1 persoon

 8. Niek zegt:

  Let ff op allemaal, dit is nieuws-paal een echt leuke om aan je favorieten toe te voegen die draaien alles om, echt leuk om eens te kijken, moet je doen!

  Like

 9. Harry zegt:

  Je kunt je afvragen waarom de KaagKech zo nodig naar de Balkan landen moet !
  Zij is minister van financiën , al snap ik niet waarom , want van geld heeft ze geen verstand .
  WAT moet ze daar ?
  Cancel die volstrekt onnodige vluchten en verbied haar naar de Palestijnse gebieden te vliegen met ONS regeringsvliegtuig , om ONS belastinggeld aan die kutpalestijnse terroristen te verbrassen !
  Ze neemt maar de fiets .
  En haar eigen zakgeld !

  Opdonderen met die d66 bende !
  Gelukkig sluit het net rond haar steeds verder .
  WÉG MET DIE KAAGKECH !
  EN DAT VIERKANTE LESBISCHE HARSES DIE ZE TOT KAMERVOORZITTER GEBOMBARDEERD HEBBEN .

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Harry op 14-11-2022 om 17.31 u.
   U gebruikt wel “harde taal”, Harry; 🤣🤣🤣 !!!
   Maar eigenlijk vind ik u nog wel aardig netjes in uw taalgebruik !
   Het zootje dat u benoemt in uw reactie, zou gekielhaald moeten worden.
   Daarna laten drogen in de gloeiende zon, waarna ze worden “opgepoetst” door een 10-tal zeer zwaar geschapen “vluchtelingen”.
   Dát zal ze leren, die scheefzeikers !!

   Like

 10. Julia zegt:

  Kaag past überhaupt in geen enkel vliegtuig een derde rangs treinritje in een stoomtrein op een houten bankje op eigen kosten uiteraard is meer dan goed genoeg. D66 de klimaatdrammers Kaag vecht om gebruik te kunnen maken van het regeringstoestel met een minister Helder (die het blijkbaar niet meer zo helder ziet) die zo nodig een voetbalwedstrijd wil bijwonen in Qatar een land dat alle mensenrechten aan de laars lapt en dat ook nog op kosten van de belastingbetalers. Ik zou zeggen vlieg a.u.b. morgen nog op maar dan wel voor goed. Kortom dat gezeik en gedram over klimaat kunnen we überhaupt wel aan onze laars lappen de privé jets doen dagelijks goed zaken en het regeringsvliegtuig vliegt te pas en te onpas de hele wereld rond.

  Geliked door 2 people

 11. albertpiano zegt:

  Wat een stelletje….🤮..

  En dat Zijn lui in de regering..

  Kennen die geen schaamte?

  Ik walg van ze. Vooral bezemsteelvrouw

  Fijne avond

  Geliked door 3 people

 12. karton zegt:

  Kom op meisjes, sla d’r op , desnoods met je handtasje ! Groter gajes als “politici” bestaat er niet !

  Geliked door 2 people

 13. koosv8 zegt:

  Mijn persoonlijkheid past niet in een gewoon vliegtuig, haha ha, o zekerwel in de verzamel bak onder het toilet, madam Een en al kak! Van Drol 66.

  Geliked door 3 people

 14. de barbaar zegt:

  Ik doe mijn naam wederom eer aan….ben er ook trots op gezien mijn ervaringen in dit mooie en vruchtzame leven…en nog steeds…
  Maar goed, gaat dus niet goed met een groot deel van onze nederlandese bevolking
  Let op…
  Hoe weer terug te gaan naar de oude vrije en veilige samenleving?
  Tja, grenzen dicht, niet economisch inzetbare fluchtlinge….opzouten en opvliegen die zooi..
  Let op.. politiek is een verworven poel van stront…m.a.w, iets om op te ruimen en uit te sproeien over het agrarische land alszijnde mest.
  Let op..niet inde gemeenteraad verkozene ..terwijl ze de grootste partij gekozen zijnde…., deze gemeenteraad(vaak onder politiek gekozene burgemeester)meteen afzetten als burgers(front) …want wat burgers kiezen moet altijd gehoord en gezien worden in hun visie van democratie.
  Al is en blijft dat momenteel een FARCE
  Dus boeren/burgers/bouw en buitenlui….GEZAMENLIJK gaat dat lukken, zonder die klojo,s van agriactie/lto, dat zijn staatsslaafjes, betaald door de staat/wef/who, luister/kijk en zie….

  Geliked door 3 people

 15. Léon van Duren zegt:

  De schaamteloze nietsontziende WEF-BILDERBERGER terroristische COVID-19 pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K.had allang preventief in de gevangenis moeten worden opgesloten,in afwachting van haar berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!Het is werkelijk onbegrijpelijk dat deze satanische transhumanistische fascistische D’66 pharma maffia psychopate hier in Nederland via het ministerie van financiën de lakens mag uitdelen!!Deze mevrouw lijkt enigszins op de Izebel uit het oude testament,het is slecht met de ooit machtige Izebel afgelopen ,haar lichaam werd uiteindelijk door de zwerfhonden opgegeten !!(1 koningen 21:23 , 2koningen 9:36) Nog altijd kan mevrouw Sigrid K .zich bekeren van haar brute misdaden!! HOOGMOED KOMT VOOR DE VAL!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 16. Hans M zegt:

  Regeringstoestel nodig? Wat zij nodig heeft is een raket om mee afgeschoten te worden.

  Geliked door 1 persoon

 17. memaxq zegt:

  Laten we hopen dat beide piloten de prik hebben genomen en dat er tijdens de vlucht iets te noemen valt van karma is a bitch…….

  Geliked door 1 persoon

 18. Rensk. zegt:

  Zie nog gebeuren dat als het volk ze niet wegstemt die feeksen elkaar t.z.t. lijfelijk aan gaan vallen en elkaar de ogen uitkrabben. Overigens lees ik steeds dat mensen over WE praten als die gasten daar in Den Haag weer met hun domme uithalen en beslissingen komen. We doen het niet goed vanuit het volk en vanuit die gasten: we worden met zn allen armer. Hoezo We? Zij doen het niet goed en daardoor worden wij allemaal armer. Nu nog even 1400 miljard afpakken en de misere is compleet.Nog een achterlijke opmerking van een minister: We moeten wennen aan hoge prijzen. Wij dus en degene die dat zegt hoeft er niet aan te wennen. Merkt namelijk niks van die hoge prijzen, want meer dan genoeg om het op te vangen.

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Haar bezem past niet in het handbagage vak !!

  Geliked door 1 persoon

 20. ronjaspers zegt:

  Die kaag is een terroriste en een bilderberg puppet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s