Reactie van de interviewer na de ophef over het gesprek met Gideon van Meijeren (FvD)

Mijn reactie op de Twitter-storm na het compleetdenkers-gesprek met Gideon van Meijeren. Zowel media als politiek toonden hun ware gelaat door kritische stemmen te cancelen op basis van leugens. Gelukkig doorprikken steeds meer mensen het bedrog. Geduld is de metgezel van wijsheid. Bekijk HIER mijn reactie.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Steven Arrazola de Oñate)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Reactie van de interviewer na de ophef over het gesprek met Gideon van Meijeren (FvD)

 1. Q-en-Q zegt:

  Toch wel een provocatie van Gideon, of niet?

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Hij heeft gelijk, maar ik vraag me geregeld af wat Gideon hiermee wil bereiken. Dit zijn mensen, die een meters dikke plaat voor de kop hebben. De mensen weten het al wel, maar je krijgt deze gekken enkel weg idd door de Tweede Kamer te bezetten als de mensen zelf idd niks meer te verliezen hebben. Nu hebben ze nog teveel te verliezen. En daar zijn de mensen nog lang niet aan toe blijkbaar. Dat doen ze pas als grootste gedeelte van hun bezittingen afgenomen zijn. Het levert enkel op dat er zelfs mensen zijn (die Gideon gelijk geven, maar die zich gaan ergeren. Zo zijn mensen nou eenmaal en veranderen kun je ze niet. Genoeg gezien van al dit gedrag in mijn leven.

  Like

 3. de barbaar zegt:

  Het forum is het enigste media-item wat het nederlandse klootjesvolk en wegkijkers kan informeren met een realiteit.
  Als jij het opgegeven hebt ben je m.i. een laffaard, waarom weglopen/wegkijken en vooral niet tegeningaan van de onzin materie waarmee de samenleving wordt overspoeld.
  Kom in verzet, zet borden langs de weg, raam, uit je ,geef het door, maar passief wekkijken omdat het …….niet aanslaat…tja.

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Als Ik dan hoor wat deze man te vertellen heeft valt me maar een ding op.
  Politie en veiligheidsdiensten weten namelijk altijd wel de dader van een bepaald soort filmpjes te vinden maar zoals het er nu voor staat zal hier geen dader van gevonden worden.
  Hetzelfde geldt voor Wilders die legio bedreigingen aan zijn adres gekregen heeft waar verder niemand enig onderzoek naar doet of wil doen.
  Dus als Ik zeg dat er zeker een lijn zit in het doen van wel of geen onderzoek kun je toch echt wel stellen dat Ik daarin wel eens een aan zekerheid grenzend gelijk zou kunnen hebben.
  Of zie Ik dat verkeerd??

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  De Nederlandse gecorrumpeerde totaal verdorven overheid denkt ongestraft door te kunnen gaan met het bedrog van de tirannieke onwettige terroristische COVID-19 pharma maffia maatregelen!!De zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten bij de overheid misbruiken de eveneens gecorrumpeerde mainstreammedia om mensen met een rechte rug zoals Gideon van Meijeren te demoniseren met valse voorstellingen van zaken!!De zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige terroristische COVID-19 pharma maffia veelplegers moeten volgens mij wegens het ontbreken van een onafhankelijke betrouwbare rechtsstaat zich verantwoorden voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!Het huidige van overheidswege georganiseerde ons kent ons banencarrousel houden elkaar angstvallig een hand boven het hoofd !

  Momenteel is Nederland een corrupte WEF-BILDERBERGER FAILED STATE!!

  Objectiviteit is ver te zoeken bij de zeer vele geïnstitutionaliseerde TERRORISTISCHE COVID 19 PHARMA MAFFIA STAPPENPLAN WEF-BILDERBERGER VEELPLEGERS!!OVERHEIDSDIENSTEN WORDEN MISBRUIKT OM HET VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE TERRORISTISCHE TIRANNIEKE COVID-19 STAPPENPLAN (NARRATIEF)TE KUNNEN BLIJVEN VERHULLEN!!DE COLLABORERENDE CORRUPTE NEDERLANDSE OVERHEID IS VERWORDEN TOT EEN CRIMINELE ORGANISATIE!!

  MAAR AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL DE WAARHEID ACHTERHAALT HAAR WEL!!

  DE MEGALOMANE PROFITEUR WILLEM ALEXANDER IS SAMEN MET ZIJN VROUW MÁXIMA EEN TOONBEELD GEWORDEN VAN WEF-BILDERBERGER ONBETROUWBAARHEID!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie, De raad van State, De Hoge Raad der Nederlanden, defensie, justitie,politie,De IND, en andere eventueel moedige overheidsinstanties!!

  Deze grootschalige van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia praktijken moeten gestopt worden!!

  WIE VAN U EN DE UWEN HEBBEN DE MOED EN RUGGENGRAAT OM DEZE ZEER VERDORVEN TERRORISTISCHE COVID-19 PHARMA MAFFIA PRAKTIJKEN TE STOPPEN??

  Kom uit uw ivoren torens van angst!!Stop het van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!

  Pas op dat niemand u misleidt:

  FEITEN EN NOG EENS FEITEN!!

  https://jezuskomtspoedig.nl/QA/Is-de-COVID-19-vaccinatie-veilig/

  NATUURLIJK IS DEZE VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE TERRORISTISCHE COVID-19 PHARMA MAFFIA GIFSPUIT NIET VEILIG!

  HET VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE AANBIEDEN VAN DEZE ONGECONTROLEERDE EXPERIMENTELE mRNA INENTINGEN MOET GEZIEN WORDEN ALS EEN ZEER ERNSTIGE MISDADIGE MEDISCHE HANDELING!!

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen de zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige pharma maffia veelplegers nog berechten!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 7. Léon van Duren zegt:

  VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE GEÏNSTITUTIONALISEERDE TERRORISTISCHE COVID-19 PHARMA MAFFIA PSYCHOPATEN BEDRIEGEN EN BEDREIGEN DE WERELDWIJDE BEVOLKINGEN!!

  https://vm.tiktok.com/ZMFaLGQ2J/

  Like

 8. Léon van Duren zegt:

  Satan en z’n zeer vele van overheidswege georganiseerde medeplichtige geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten zullen uiteindelijk ten val komen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s