Stiekem: Duitse bondsdag schrapt Covid-19 uit lijst met bijzonder besmettelijke ziektes

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Handig verstopt in een andere wet hebben de Duitse Bondsdag en de Bondsraad de corona-ziekte stiekem uit de lijst met bijzonder besmettelijke ziektes verwijderd. Een nieuwe nederlaag voor de Lauterbachs van de Duitse republiek, die hun laatste hoop nu op een “helhond-variant” vestigen.

Terwijl Karl Lauterbach (vert.: minister van Gezondheid van Duitsland) nog ijverig voor de “absolute killer-variant” (“helhond”) waarschuwt en miljoenen belastinggeld niet alleen verspilt aan het bestellen van vaccinatiedoses, maar ook in een leugenachtige vaccinatiecampagne steekt, heeft de Bondsdag paragraaf 34 van de infectiebeschermingswet gewijzigd en heeft de Bondsraad hiermee ingestemd.

Op de lijst met 22 uiterst besmettelijke, gevaarlijke infectieziektes, die een spanwijdte van cholera en difterie tot aan mazelen en hepatitis A en B omvat, ontbreekt sinds kort Covid-19.

Nog een nederlaag voor de corona-sekte

De wetswijziging, waarover de gelijkgeschakelde media grotendeels zwijgen, heeft Lauterbach goed verstopt. De minister van Gezondheid verpakte de wijziging in een wet “over de werkwijze die voldoet aan het criminaliteitsterrein van de Europese Unie”. Zulke gecombineerde acties dienen ertoe om wetsprocedures af te korten. Ze helpen er echter ook bij om veel wijzigingen aan de publieke aandacht te onttrekken.

De aanleiding voor de wijziging was volgens het artsenblad de activiteit in kinderdagverblijven en op scholen. Wanneer de oude regeling verder gegolden zou hebben, dan zouden leerlingen en kleine kinderen al bij de verdenking van een corona-infectie thuis hebben moeten blijven. En ze zouden een negatieve test hebben moeten laten zien om na de verdenking of een daadwerkelijke ziekte in het kinderdagverblijf of op school te kunnen terugkeren. Kinder- en jeugdartsen zouden er tegen geprotesteerd hebben dat deze regeling kinderen in vergelijking met volwassenen zou benadelen, zoals het artsenblad bericht. (bron)

Volgens waarnemers is de wijziging een nieuwe nederlaag voor Lauterbach, die de voorgaande versie onlangs nog had laten aanscherpen. Deze was echter maar een week in werking.

Ze is er echter een aanwijzing voor dat de verwerking van de corona-crisis wel eens bitter zou kunnen worden voor de verantwoordelijken: met het oog op een in zijn totaliteit onschuldige “verkoudheid” heeft men ook in Duitsland zware schade aan de mensen toegevoegd, op de grondrechten gespuugd, de samenleving gespleten, haat en uitsluiting gezaaid, velen met angst zaaien in een mRNA-therapie gedreven, waarvan de fatale bijwerkingen steeds duidelijker worden!

Waarom is Lauterbach nog minister van Gezondheid?

Steeds vaker duikt nu de vraag op waarom Lauterbach – ondanks een tot nu toe vernietigende balans van zijn werk als minister van Gezondheid – nog steeds in functie is en men hem daar nog steeds zware schade laat aanrichten.

Ik vermoed dat dit opzettelijk is. Men laat hem verder schaamteloos zijn werk doen om bij de komende grote verwerking van corona en de afrekening met de corona-misdadigers en hun medeplichtigen een eerste pionoffer te hebben. Dit in de hoop om de bevolking met de openbare “terechtstelling” van Lauterbach in zoverre tevreden te stellen dat een echte verwerking uitblijft en veel van de andere Lauterbachs er zonder kleerscheuren afkomen.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Stiekem: Duitse bondsdag schrapt Covid-19 uit lijst met bijzonder besmettelijke ziektes

 1. Ravian zegt:

  “Ik vermoed dat dit opzettelijk is. Men laat hem verder schaamteloos zijn werk doen om bij de komende grote verwerking van corona en de afrekening met de corona-misdadigers en hun medeplichtigen een eerste pionoffer te hebben. Dit in de hoop om de bevolking met de openbare “terechtstelling” van Lauterbach in zoverre tevreden te stellen dat een echte verwerking uitblijft en veel van de andere Lauterbachs er zonder kleerscheuren afkomen.”

  Daar hebben ze dus in Nederland die idioot van een Kuipers voor geïnstalleerd.

  Maar als de tijd daar is dan gaan we Hugo & Co wel weten te vinden…

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Ravian ; Er is een soort wederkerigheidsbeginsel in het “kennen van de postcode van je tegenstanders”, overigens er speelt in het bovenstaande verhaal nog iets anders mee nog iets anders mee, the darkside is druk bezig op allerlei andere gebieden M-rna te introduceren…. alle vaccinaties ook bij dieren worden Mrna -based ook de huidige griepinjectie, voor ouderen, zit het dacht ik al in, dan kun je je dus afvragen als je alle vaccins/ injecties vermeden hebt …..ga je vlees eten van een Mrna gevaccineerd dier, in hoeverre is dat geen paard van Troje constructie.
   Kinderen worden in zeer nabije toekomst en misschien nu al gevaccineerd met op Mrna gebaseerde vaccins. Je kunt als mens allerlei ontwijkstrategieën hier op los kunnen laten maar op een X- moment zullen wij als mensheid het onderliggende probleem moeten aanpakken

   Like

   • Ravian zegt:

    “Je kunt als mens allerlei ontwijkstrategieën hier op los kunnen laten maar op een X- moment zullen wij als mensheid het onderliggende probleem moeten aanpakken”

    Dat is helemaal correct.
    En hoe eerder dat gebeurt hoe beter.
    Maar een groot deel van de mensheid moet nog tot de conclusie komen dat ze niet met hun bek in de pindakaas maar in de stront gevallen zijn.
    Dat gaat (helaas) nog even duren…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s