“Islamisten” vieren Amerikaanse verkiezingen: 82 moslims hebben “gewonnen”

(Vertaling: E.J. Bron)

De “Council on American-Islamic Relations” (CAIR) geldt als deel van de extremistische Moslimbroederschap. Hij is nu blij met “een vermoedelijk record van 82 islamitische verkiezingsoverwinningen bij de gemeentelijke, de staats- en federale verkiezingen” in de VS. Enkele van de gekozen kandidaten maken zelfs deel uit van radicaalislamitische bewegingen.

De 82 verkiezingsoverwinningen zouden het hoogste aantal zijn sinds CAIR “ermee begonnen is om de verkiezingssuccessen van Amerikaanse moslims te volgen”, schrijft de organisatie in een bericht. Dit zou een “bewijs zijn voor de aanhoudende opkomst van onze gemeenschap in de Amerikaanse politiek”. De nieuw gekozen ambtsdragers zouden voortbouwen op het succes “van de decennia lange investeringen van onze gemeenschap in burgermaatschappelijke betrokkenheid.”

Al voor de Amerikaanse verkiezingen publiceerde CAIR een lijst met 189 islamitische functionarissen en ambtenaren. In een voor de Moslimbroeders karakteristieke vormgeving worden daarin de moslims als slachtoffers van “islamofobie” neergezet. “Ondanks de constant toenemende bedreiging door nationale en internationale islamofobie nemen Amerikaanse moslims hun eigen geschiedenis in de hand door zich in groten getale voor de verkiezing te laten registreren en voor een ambt kandideren”, wordt daarin gezegd.

Meerdere functionarissen met verbindingen tot de Moslimbroederschap

Het document werd in samenwerking met het “Jetpac Resource Center” geschreven, een islamitisch politiek actiecomité dat door een voormalig bestuurslid van CAIR mede werd opgericht.

De 189 gekozen Amerikaanse functionarissen op de lijst, die zich te kennen geven als moslims, bekleden staatsfuncties of gemeentelijk functies in 30 staten. Daaronder bevinden zich Congresleden, deelstaatafgevaardigden, burgemeesters, wethouders, onderwijsinspecteurs, leden van justitie en de strafvervolgingsautoriteiten. Volgens het “Global Influence Operations Report” (GIOR) zijn meerdere van de opgevoerde personen “met organisaties verbonden die tot de Globale Moslimbroederschap (GMB) behoren”. Bovendien behoren ze allemaal tot de Democratische Partij.

Antisemitisme en ondersteuning voor Hamas

Dat geldt bijvoorbeeld voor Zohran Mamdani, lid van d eNew York State Assembly, die een pro-Palestijnse activistische groep van studenten heeft opgericht, die volgens een antisemitismedeskundige een “agressieve antisemitische sfeer op de campus” bevordert.

Een andere persoon is Iman Jodeh, de eerste islamitische en Arabische vrouw die in november 2020 in de wetgevende vergadering van de staat Colorado werd gekozen. Ze nam deel aan een belangrijke conferentie van de “Americans for Palestine”, een Palestijnse lobbygroepering met nauwe contacten met zowel de Amerikaanse Moslimbroederschap als met de infrastructuur ter ondersteuning van de terreurorganisatie Hamas in de VS.

Er taan nog meer namen op de lijst van GIOR.

Moslimbroeders aan het hoofd van CAIR

CAIR noemt zichzelf een “burgerrechtengroepering en groepering voor belangenvertegenwoordiging aan de basis” en “Amerika´s grootste islamitische burgerrechtenorganisatie”. Ze werd in 1994 door drie functionarissen van de Islamitische Vereniging van Palestina opgericht, die destijds deel uitmaakte van de Amerikaanse Hamas-infrastructuur. Volgens documenten behoren de oprichters en de huidige leiders van CAIR tot het Palestina-comité van de Moslimbroederschap. CAIR zelf is derhalve ook deel van de Amerikaanse Moslimbroederschap.

Bron:
exxpress.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op “Islamisten” vieren Amerikaanse verkiezingen: 82 moslims hebben “gewonnen”

 1. Sinyo zegt:

  Dat verbaast mij al jaren niet meer.
  Dat “proces van insluipen” is ver in de vorige eeuw reeds begonnen in Europa dan wel te verstaan. Dat insluipen en hun eigen cultuur opdringen wordt gedoogd door die niet linkshandig zijn, maar door die Linksen. Als je als “rechts-extremist” dat hen laat weten krijg je te horen.
  Dat is ONZIN hoe kan jij zoiets beDENKen . . .
  pssst pssst . . . het slaat voor mij op “omvolken”

  Er zijn al Burger-vaders benoemd met de sharia in hun bureaula.
  درج المكتب (fonetisch: darasjoelmaktabé)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s