Islamo-nazisme

De beroemde Iraanse voetballer Ali Daei werd in Iran ter dood veroordeeld (samen met ongeveer 15.000 andere mensen) voor het steunen van de protesten na de dood van Mahsa Amini. Daei was een van degenen die de autoriteiten opriep om meer rechten toe te staan ​​aan Iraanse vrouwen en veroordeelde politiegeweld. We weten allemaal dat het islamo-nazisme al jaren in Iran regeert.

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Islamo-nazisme

 1. Julia zegt:

  Heel triest. Maar ja onze club Nederland kwam aan in dure kostuums, worden gehuisvest in dure hotels het kan niet op, spelen voor buhne een partijtje voetbal met arbeidsmigranten in plaats dan maar eens flink een miljoen te storten aan de arbeidsmigranten en nabestaanden. Dan nog hoe erg een oranje fan die verbouwereerd is dat het zakgeld is ingetrokken door Qatar https://www.telegraaf.nl/nieuws/1677956510/pr-oranjefan-tietenman-in-qatar-ook-mijn-dagvergoeding-ingetrokken Hoe diep kun je als mens zijn gezonken? Moet ik daar nog respect voor hebben. Mag één ding hopen dat Nederland afgaat als een gieter op het WK. Het enige wat ze ruiken is geld en misdaad tegen de mensenrechten blijken geen enkele rol te spelen. Dat hele WK mag van mij een grote mislukking worden zodat de deze idioten eens goed van de koude kermis thuis komen. Hoe kun je je laten omkopen voor een ticket en een dagvergoeding als je maar een positief bericht zendt over het land van de misdadigers tegen de menselijkheid. Maar ja 1 op de 3 Nederlanders waren ook fout tijdens WO II. Niets verbaast mij meer in ieder geval zal ik geen blik werpen op het WK kwestie principe. Neem nog een bitterbal en een biertje terwijl ons land geheel naar de gallemiezen gaat. Proost hopen dat straks Kaag ook met een dagvergoeding komt om enigszins nog wat voedsel te kopen https://www.telegraaf.nl/nieuws/1172819543/kaag-mikt-op-hogere-belastingen-en-langer-doorwerken-nodig-om-staatskas-op-orde-te-krijgen

  Geliked door 2 people

 2. Léon van Duren zegt:

  Ook in Afghanistan is de democratie door de demoraliserende machtsmisbruikende terroristische COVID -19 pharma maffia psychopaten van de VS van Amerika en de NAVO wederom “hersteld “!! Het terroristische COVID-19 pharma maffia regime van de criminele president Joe B. heeft de Taliban toch maar goed op weg geholpen!!Ook de corrupte Oekraïne wordt dankzij de aan alzheimer lijdende criminele COVID-19 pharma maffia president Joe B. van de VS van Amerika goed op weg geholpen naar hun totale ondergang!!

  HET VAN STAATSWEGE GEÏNSTITUTIONALISEERDE INTERNATIONALE TERRORISME VIERT MOMENTEEL HOOGTIJ!!

  https://gellerreport.com/2022/11/bidens-afghanistan-orders-full-implementation-of-islamic-law-stonings-beheadings-hangings-mutilations-public-executions-etc.html/

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 3. mooinique zegt:

  Dat was een man met ballen. Zo zouden er meer moeten zijn! Waar zijn ze toch allemaal gebleven?!😰

  Like

  • Boike zegt:

   @ mooinique 20 november 2022 om 01:17

   Al die andere mannen opteren voor een momentje van plezier en lol in het hier en nu en lopen met hun neus in de wolken. Maar aan het “duurzame geluk” in het aardse leven hebben ze geen boodschap. Daar vechten ze niet voor. En voor wat er om hen heen gebeurt, steken ze hun kop in het zand.

   Geliked door 2 people

 4. saddy zegt:

  Islamo-nazisme is een door joden bedachte term.

  Trap daar niet in!

  Wij spreken van een mooie, warme rechtspraak vanuit een inclusieve godsdienst op basis van een vrije keuze.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s