De digitale val

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Alles wat digitaal is, is afhankelijk van algoritmen. Algoritmen die door computerprogrammeurs worden geschreven en ingegevoerd. Algoritmen die worden geschreven en ingegevoerd op basis van wat de betalende (en daarmee BEPALENDE!) partij wenst/eist… Algoritmen bepalen derhalve ELKE ‘gewenste’ uitkomst en dat ziet u bijvoorbeeld terug bij het stemmen, waarbij de kluit wereldwijd over-evident belazerd wordt.

Nu vertrouw ik de stemprocedures, van welke overheid dan ook, sowieso al jarenlang niet meer, maar de software voor de stemcomputers – voor 15, 16 en 17 maart 2021 – werd (héél toevallig) geleverd door een D66-lid en ‘de update’ vlak voor die stemronde werd eveneens door hem/zijn bedrijf uitgevoerd. Vorige week echter ving ik in de gang naar het toilet (ik moest buiten hun beeld even op mijn beurt wachten) een fragment van een ‘fluister’ gesprek op van iemand die, voor zover ik begreep, voor D66 werkte en (net als in de Verenigde Staten) de opgestuurde schriftelijke Corona-stemformulieren moest ‘verzorgen’. Ze ging er klaarblijkelijk van uit dat niemand haar kon verstaan, want ze vond het zo te horen (bijna schaterend) nogal grappig om minimaal (!) de helft van de FvD- en PVV-stemmen, via het invoeren in een excel sheet, te laten verdwijnen naar D66. U wordt derhalve zowel via algoritmen als stemfraude door corrupte ‘medewerkers’ besodemieterd. Vóórdat u mag stemmen, is namelijk al door de fascistische NWO/EU/WEF bepaald wie het land namens/voor de NWO/EU/WEF ‘mag’ gaan besturen… Anderzijds: (!) Als u NIET gaat stemmen, gaat uw stem óók naar de grootste partij(en?), dus NIET stemmen is eveneens een stem op Rutte en daarmee op de NWO/EU/WEF… Bij Ongehoord Nederland werd tijdens een interview op straat aan de mensen gevraagd wat zij ervan vonden dat in een ‘democratie’ bepaalde partijen verboden moeten kunnen worden. Een domme blonde D66-‘dame’ vond het geweldig (!), want, zo vertelde zij er met twee duimpjes omhoog bij, zij was lid van D66. Een veelzeggende zowel morele als IQ-test voor wat betreft de D66-achterban als u het mij vraagt. Ik bedoel: wie van D66 (en GroenLinks met haar aantoonbare banden met gewelddadige organisaties en financieringen van/via George Soros) kunt u in vredesnaam nog wél vertrouwen?

De door ‘onze’ globaliste Máxima (NIET MIJN koningin!) bejubelde en gepromote digitale ‘munt’ (CBDC) in handen van de fascisten/globalisten is echter exact zo’n bruikbaar gereedschap. Máxima is blond en derhalve twijfel ik bij haar altijd tussen gehersenspoelde domheid of het reptielenbrein. Mijns inziens is zij door het blauwe fascisme (veel Nazi’s, waaronder Adolf Hitler zelf, werden tenslotte door de VS geholpen naar Zuid-Amerika te vluchten) doelbewust gekoppeld aan dikke (beetje?) domme Willem. Het is mijns inziens derhalve een NWO/WEF-gearrangeerd huwelijk en zeker géén sprookjeshuwelijk zoals velen nog geloven. Dikke domme Willem zit, zo gearrangeerd, net als u en ik, gevangen in het verstikkende NWO/EU/WEF-web. Moet u dan medelijden hebben met dikke domme Willem? Nee! Een échte koning zou namelijk ruggengraat tonen en voor zijn volk opkomen. Een échte koning zou ‘zijn’ land niet aan private instellingen en buitenlandse mogendheden (laten) verkopen. Een échte koning zou een échte man zijn die zijn vrouw had teruggefloten en zou GÉÉN volstrekt betekenisloze, hersenloze ondertekenaar van door private instellingen opgelegde, ondemocratische (!) ‘wetten’ zijn en daarmee verworden tot de gewillige trekpop van de Nieuwe Wereld Orde en het WEF.  Of krijgt Willem mogelijk pikstraf van Máxima als hij niet doet wat ze zegt?

De door Máxima zo bejubelde digitale versie van de Euro is derhalve feitelijk(!) een door de NWO/EU/WEF bestuurde munt is die middels door HÈN bepaalde (!) algoritmen, ÒNS hele leven gaat bepalen en beheersen. Als ZIJ bijvoorbeeld voor u bepalen dat u, zeg maar, vierduizend Euro aan spaargeld mag bezitten, wordt elke euro boven die vierduizend euro op uw spaarrekening via die algoritmen automatisch teruggeboekt naar de bank. Wilt u dan een auto of iets anders van hogere waarde aanschaffen, dan ‘mag/kunt’ u daarvoor een ‘lening’ (schuld) aanschaffen bij diezelfde bank… En dan nóg zullen ZIJ bepalen dat dat uitsluitend een elektrische auto zal moeten zijn, want aan andere zaken kan en MÀG ‘uw’ geld namelijk niet langer uitgegeven worden. Hetzelfde zal gelden voor uw voedseluitgaven en/of bijvoorbeeld lidmaatschappen… Valt een bepaalde keuze van voedsel of een lidmaatschap van een bepaalde vereniging of genootschap niet binnen HÙN ‘gewenste’ algoritmen, dan wordt uw schermpje/betaalstatus rood en vervalt voor u elke mogelijkheid om iets anders te doen dan ZIJ u opdragen. Ook uw digitale paspoort en ‘vaccinatie’status zullen direct aan de digitale Euro gekoppeld worden en daarmee beheren ZIJ (!) al uw geld, al uw uitgaven en uw hele verdere leven en zogenaamde ‘gezondheid’. De eerste keer zult u mogelijk nog een waarschuwing krijgen maar de tweede ‘overtreding’ zal worden bestraft met financiële mindering (boetes) qua maandelijks inkomen of mogelijk een reisverbod. Exact dit is wat Adolf Hitler ooit voor ogen had, maar had daar toentertijd de middelen gewoonweg nog niet voor. De digitale techniek echter is heden ten dage zó doorontwikkeld, dat op dat gebied werkelijk álles mogelijk is om u altijd en overal te controleren en te beheersen. Ú bént onofficieel al BEZIT (!) geworden van het blauwe fascisme en daar zitten winkels, banken en voedselketens (als RABO-bank en bijvoorbeeld Albert Heijn etc.) óók bij in! Ook ZIJ bepalen – gebaseerd op keiharde klimaatleugens, valse perceptie en psychopathische ideologieën – steeds vaker voor u wat u wel en niet mag kopen en/of eten.

Hackbare dieren

Elon Musk werkt aan een reeds succesvolle chip die ingebracht en verbonden kan worden in/met uw hersenen. De chip is al getest op varkens en apen en zelf wil Musk die chip graag geïmplementeerd hebben om tot een IQ van meer dan 300 te komen. Dan bent u geheel onnatuurlijk wel heel erg slim middels een chip in uw hersenen, maar ook vierentwintig uur per dag contactloos (vandaar 5G) verbonden met alle computers, datacenters en algoritmen en weet men werkelijk alles van u. Zelfs uw gedachten en dromen kunnen dan uitgelezen, gestuurd of bestraft worden! Een stap verder echter gaat WEF-‘adviseur’/‘vrijdenker’/gevaarlijke psychopaat (!) Harari, die letterlijk zegt dat u dan “een hackbaar dier” bent geworden… Ofwel: op welke mensenrechten wilt u zich ooit beroepen als u volgens de ingeplante chip en hun algoritmen een ‘dier’ of ‘half robot’ bent geworden? En waarom zouden zij die chip in uw hoofd niet kunnen laten exploderen of door kunnen laten branden? Waarom zouden zij u niet aan kunnen sturen tot zelfmoord (als lemmingen) alsof u een Tesla bent die door ‘een zogenaamde storing’ allemaal exact op hetzelfde punt van een hoge brug afrijden.

Alles overlaten aan computers en algoritmen is sowieso levensgevaarlijk. Volledig vertrouwen op elektrische auto’s, communicatie tussen die auto’s en met andere verkeerselementen lijkt mij persoonlijk niet heel erg verkeersveilig. Tóch bent u in Frankrijk bijvoorbeeld al verplicht uw rijhulp-assistent aan te hebben staan, terwijl er diverse terugroepacties van diverse automerken zijn, omdat diezelfde rijhulp-assistenten werkelijk LEVENSGEVAARLIJKE verkeerssituaties creëren… En ook banken en pensioeninstellingen ‘vertrouwen’ steeds mee op computer algoritmen. Ik kan u echter uit mijn naaste omgeving melden dat juist hier heel veel fout gaat, omdat algoritmen nu eenmaal niet BUITEN die algoritmen kunnen denken en zien, waardoor veel pensioengerechtigden benadeeld worden omdat de mens als werknemer steeds meer buitenspel gezet wordt door machines en computers. Nu staan computerprogrammeurs sowieso al niet bekend als zijnde empathisch of briljant qua meedenken, maar ik zie en hoor zeer schrijnende gevallen om mij heen die JUIST komen door het ‘blinde vertrouwen’ in **door mensen (halfslachtig!) bedachte en ingevoerde algoritmen **zonder ook maar enige kennis van zaken te hebben aangaande alle ins, outs en bijzondere bepalingen. Ik houd mijn hart vast bij de nog meer en nóg verder geplande digitalisering!

Gates heeft het overigens over penalty’s voor ernstige en langdurige zieken. Geldt dat dan ook voor oude fossielen zoals Gates zelf en voor Soros, Schwab, Biden, Lagarde etc. etc. die overduidelijk zeer ernstig, en voor ieder mens levensgevaarlijk (!), geestesziek geboren zijn?

Blackface?

Blackfacing betekende: een blanke man middels een gebrande kurk zwart geschminkt, als typetje neerzetten tijdens toneelstukken in en over Amerika. Dat heeft – tenzij uw doel is: op basis van uw vermeende slachtofferrol en de zogenaamde ‘pijn’ die u na ruim acht generaties nog lijfelijk zegt te voelen (jankvarken!), de samenleving te ontwrichten – op geen enkele manier ook maar iets met Zwarte Piet te maken. Vraagje: zijn de reclames van dat overdreven blije zwarte ‘typetje’ op een deelscooter in de NS-reclame, of dat andere zwarte ‘typetje’ in de BEN-telefonie-reclame dan eigenlijk óók geen vorm van blackfacing? Ook de ANWB zet gekleurde mensen weg als dombo’s die klaarblijkelijk niet begrijpen dat een puppy groeit ‘en dan de ANWB zouden gaan bellen voor een ‘oplossing’… Over de reclames met transgedrochten als bijvoorbeeld een lelijk, mager ding (met lang haar en een baard) in een roze bikini nog maar te zwijgen… Nu begrijpt u ook hoe en waarom Conchita Wurst (Wurst…?) en ‘de Oekraïne’ zogenaamd het Eurovisie songfestival MOESTEN ‘winnen’… KOTS!

Maar wat wilt u ook als hele volksstammen – elke avond weer – aan de buis gekluisterd zitten en vol spanning en geheel gebiologeerd naar de NOS, NPO, RTL, SBS en/of ‘de avonturen’ van fake-familie Meiland zit te kijken… IQ-gehalte 25 tot 60 lijkt mij hier niet geheel onwaarschijnlijk.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op De digitale val

 1. BosscheBol zegt:

  En hoogstwaarschijnlijk wordt vanmiddag in de tweede namaakkamer de wet voor het digitale geld er doorheen gejast.

  Daarmee slaat de val dicht en zijn wij allemaal lijfeigenen geworden van een totalitaire fascistische dictatuur.

  Geliked door 5 people

 2. ronjaspers zegt:

  Lezen de fans van elon musk ook mee,hij is ook een rat van de satanische globalistische elite.

  Like

 3. Sinyo zegt:

  Zo is het toevallig ook nog ’s een keer was de titel van een satirisch Nederlands televisieprogramma, dat van 1963 tot 1966 werd uitgezonden door de VARA .

  Nou HIER is het Potjandosie niet toevallig ook nog ’s een keer.
  Wat u schrijft edele heer “THAT IS DAMN TRUE”!!

  Geliked door 1 persoon

 4. BosscheBol zegt:

  HAHAHAHAHAHA! De Kakmadam met de bezemsteel zal zich inzetten voor het digitale geld. Maar ZIJ (!!!!!) zal zich ook inzetten voor onze privacy.
  Als het niet zo dieptragisch was (ik bedoel: het IS tragisch als een heel volk in een toneelstukje van een paar uur tot lijeigenen wordt gemaakt) als het niet zo tragisch was, zou je er om kunnen lachen.

  Geliked door 1 persoon

 5. jungleelephant zegt:

  Eigen schuld van dit vaatdoekenvolk,waar ik me te pletter voor schaam!Waarom niet met een paar miljoen het Binnenhof een grote schoonmaakbeurt geven?Maar,hoe hard je ook roept,wat je ook probeert:meer dan een man of 20 krijg je niet op de been!En dat weet die Haagse roversbende maar al te goed!

  Geliked door 2 people

 6. Ravian zegt:

  D66ers zijn linkse mensen, en linkse mensen vinden nu eenmaal dat zij het recht hebben te bepalen wat andere mensen mogen denken, zeggen, en doen.
  Een chip onder je hersenpan kan IN PRINCIPE zo zijn voordelen hebben, ware het niet dat linkse mensen, daar heb je ze weer, het niet zullen kunnen laten om die technologie voor hun nefaste linkse doeleinden te misbruiken.
  Dat betekend dus dat zo’n chip onder je hersenpan automatisch gaat leiden tot samenlevingen zoals die in allerhande minder prettige toekomstvisies, zoals “The Matrix” bijvoorbeeld, getoond worden.
  En hetzelfde geld voor allerhande andere technologische ontwikkelingen; we kunnen er niet van profiteren omdat er linkse mensen bestaan, waardoor misbruik van die technologieën gegarandeerd is.

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  Miljoenen mensen moeten nu werkelijk in opstand komen. We zijn volledig bezit geworden van de smerige WEF tirannen. Vandaar dat ook de KLM al begint met het door onze strot duwen van het digitale paspoort. Dus het oude paspoort kunnen we wel voor goed de prullenbak in gooien, de rood/wit/blauwe kan voor goed worden op geborgen. We zijn geheel overgeleverd waardoor omdat miljoenen mensen het vertikken in keihard verzet te komen. Laten we ons nu werkelijk nog langer knechten en tiranniseren door een minderheid van WEF tuig. Vergeet niet samen staan we sterk om een einde te maken aan de tirannie van het WEF. Tijd om ook dat koningshuis op te doeken mevrouw Maxima met haar digitaal betalen heeft het vuurtje gestookt. https://www.ad.nl/show/koningin-maxima-haalt-eigen-oude-spijkerbroek-door-versnipperaar~a2b81e36/ Als het aan het WEF ligt valt er voor velen geen broek door de versnipperaar kunnen halen omdat zij praktisch geen broek meer hebben om aan te trekken waardoor omdat wij als klootjesvolk totaal worden kaal geplukt, honger mogen lijden en in de kou zitten.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Julia, u heeft volkomen gelijk. Het volk zou wel in opstand willen komen maar het mist de organisatie die daarvoor nodig is, alsmede de logistieke uitvoerbaarheid. De staat houdt via haar kanalen nauwlettend in de gaten wie er enigszins van plan is om een protestorganisatie tegen de staat en het regiem op te zetten. Wordt zo iemand gelokaliseerd dan worden alle middelen, zowel de wettige- als de onwettige middelen ingezet om zo iets of iemand uit te schakelen. Let eens op de uitlatimngen van de nationaal terroristenbestrijder. Die beweert stelselmatgig dat er terroristische dreiging is van rechtse personen en organisaties. Al dit soort kul komt uit de mond van een voormalig korpschef van de nationale politie, die, aldus geinstrueerd en gesoufleerd door de linkse politiek, zijn boodschap via de staatsmedio, den volke kont doet. Het aldus geschapen klimaat is duidelijk Het gros van de mensen gelooft die onzin.

   Geliked door 2 people

 8. Meine zegt:

  Digitaal stemmen ??

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  @Bossche

  Precies.👍🏻

  Ze beweren dat de digitale euro nog veiliger is.
  Nou dacht het niet.

  Het huidige digitale betalingsverkeer is nog niet eens veilig en je privacy is helemaal weg met de digitale euro, want alles is nog beter dan nu te controleren waar een waaraan wij ons geld aan besteden.
  Tevens maakt het banken nog makkelijker om jou rekening te blokkeren.
  Het worden op deze manier Chinese toestanden in Nederland.

  Geliked door 3 people

 10. Albert zegt:

  Geheel eens met dit artikel.
  In de automatisering wordt vaak gewerkt met een model (initiële productbeschrijving), dat door iemand is ontworpen, vaak samen met de opdrachtgever.
  De software wordt vervolgens ontwikkeld op dat model zonder dat het model in de praktijk is gevalideerd.

  Voorbeeld van al meer dan 50 jaar terug, de giro-rekening. Als je een bedrag moest overmaken dat uit een berekening kwam, kon je met een afronding achter de komma te maken hebben. Stel je moest 10,1233333 gulden betalen. Dan kreeg je een rekening toegestuurd van 10,12 gulden. Wanneer je dat overmaakte bleef er een schuld van 0,333333 cent in het systeem over.
  Dan kon het gebeuren dat je een aanmaning kreeg voor 0,00 gulden. Als je die niet betaalde kon een volgende aanmaning van 10 gulden boete volgen. Je kwam er pas uit als je 1 gulden (of 1 cent in die tijd?) extra overmaakte.

  Het probleem werd pas opgelost nadat veel mensen gingen klagen.
  Oke, dat was toen. Helaas wordt er maar traag geleerd. Sommige fouten blijven steeds terugkomen.
  In vrijwel alle nieuwe software zitten ondoordachte fouten die pas zichtbaar worden als er gedupeerden zijn. Best eng, want waar kun je dan terecht als je door deze zaken schade hebt geleden of digitaal bent buitengesloten?

  Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  Hersenspoeling.

  Like

 12. Snappie zegt:

  Bedankt voor het duidelijke betoog.
  Dat iedereen zich realiseert dat het doomsday is.
  Iedereen staat alleen maar samen zijn we iedereen.
  Noem de hele riedel maar op alle Nederlandse burgers
  Boeren,tuinders,horeca, Jan en alle man. We zijn de sjaak en worden opgeslokt in de waanzin van de rijke dwazen die de bestuurders
  Als honden voor hun karretje te spannen om onze maatschappij
  Van huisje,boompje ,beestje en babietje opnieuw in te richten
  Zij bepalen ons leven en ons ongeluk.
  Het wordt inderdaad tijd zoals Gideon al voorstelde.
  Om ons vast te plakken op het binnenhof zodat het kabinet
  Geen toegang meer heeft.
  Je moet toch ergens beginnen om dit lariekoek kabinet
  Op downiestreet tegen te houden.
  Succes folks !

  Geliked door 1 persoon

 13. Snappie zegt:

  Voor degene die nog wat afweergeschut nodig heeft, have fun
  The vinden op YouTube

  Exodus lesson in violence
  hallows eve plunging to megadeth
  Ggcradle of filth black metal
  venom aaaarrgghh

  Like

 14. Qvic zegt:

  De meeste weten niet eens dat zij zich al uitgeven en door het leven gaan als eigendom van de coöperatie Staat der Nederlanden. Want zodra iemand met zijn ID/paspoort zich laat identificeren geeft hij/zij te kennen, dat zij de natuurlijke persoon zijn. Deze natuurlijke persoon is gecreëerd bij hun geboorte aangifte op het gemeentehuis door een ambtenaar van de overheid met een opvolgend nummer. Dit nummer wordt nu BSN genoemd. Het zogenaamde Burger Slaven Nummer. Alles wat je op naam laat registreren moet met je ID/paspoort gebruiken, je bankrekening, je rijbewijs, je auto, je huis, je werk of inschrijving bij het KvK, je GSM contract, je internet aansluiting, je energie contracten en je ID kaart of paspoort. Alles staat op naam van die natuurlijke persoon met zijn BSN.

  Dus feitelijk bezit je nu al niets als levende mens (jij bent al dood verklaard door de overheid bij je geboorte aangifte en na je 7e jaar dood en verloren op zee verklaard. Niet voor niets heet de rechtsbijstand DAS wat Dead At Sea betekent), alleen je hebt nog de illusie dat het van jouw is. Daarom moet jij belasting betalen over het gebruik van je eigen aangekochte spullen, want jij maakt gebruik van jouw eigen naam. Maar jouw eigen naam is al bij je geboorte aangifte van je gestolen, door de overheid die jouw naam toegeëigend heeft als eigendom inclusief je geboorte datum.

  Zo zijn alle belastingen zoals gemeente belasting, waterschap belasting, inkomen belasting, wegen belasting, verplichte zorgverzekering, energie bedrijven alle ANBI bedrijven, deze kun je allemaal opvoeren bij je belasting aangifte (deze staan bewust niet bij de aangegeven ANBI bedrijven, anders moet alle vrijwillige belastingen aan de private ANBI bedrijf in Utrecht die de gelden naar Amerika in Washington DC naar het bedrijf State of the Nederlands verstuurd, die op de enige aandeelhouder het Koningshuis staat geregistreerd, alles weer terug betalen. Maar als de natuurlijke persoon eigendom is van de overheid, waarom moet jij dan als levende mens namens de natuurlijke persoon al die belastingen betalen. Want dan moet jij als levende mens identiteitsfraude plegen en dat is in strijd met Art. 140 van het strafrecht. DENK DAAR MAAR EENS OVER NA.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s