EIKEL!

Heeft u ooit voor Klaus Schwab gestemd? Deze eikel heeft jouw overheid geïnfiltreerd om je democratie te vermoorden. Stop het ongekozen World Economic Forum nu.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Monique)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op EIKEL!

 1. gebochelde zegt:

  nee, maar de Duitsers hadden wel op Adolf H. gestemd!

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Het zijn de lulhannesen in Den Haag die deze hufter toegang hebben verleend en dat is landverraad!

  Geliked door 5 people

  • apollonia652014 zegt:

   Contract met de duivel zijn ze aangegaan waar ze niet meer onderuit kunnen/durven komen.

   Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Bob Fleumer De lamzakken in Den Haag hebben het even druk met wederom excuses maken en een zak geld weg te brengen 19 december a.s. en stappen er weer een aantal in het vliegtuig. Lang leve het klimaat zullen we maar zeggen. Volgens de NOS melden haar bronnen dat staatssecretaris Eric van der Burg (Asiel) naar Aruba zal gaan en minister Karien van Gennip (Sociale Zaken) naar Bonaire. Verder meldt de NOS dat staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Koninkrijksrelaties) naar Curaçao gaat, staatssecretaris Marnix van Rij (Financiën) naar Sint-Eustatius, staatssecretaris Maarten van Ooijen (Welzijn) naar Saba en minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) naar Sint-Maarten. Wanneer komen deze lamzakken eens met excuses aan het Nederlands volk Van der Burg vanwege zijn dwangbevel richting om meer en meer kansparels op te vangen waardoor woningzoekenden in Nederland worden gediscrimineerd omdat zijn import voorrang heeft, Van Rij Financiën vanwege het kaalplukken van de belastingslaven, Van Ooijen Welzijn nou dat geld voor veel Nederlanders niet meer en als klap op de vuurpijl Kuipers die onze zorg verder om zeep helpt en heel wat op zijn geweten heeft vanwege de experimentele vaccinaties waar heel veel mensen bijwerkingen van hebben of zijn overleden. 21.000 ouderen wachten op plaatsing in een verpleeghuis, en de algehele jeugdzorg op zijn gat ligt. Rutte vanwege het om zeep helpen van heel veel MKB-ers en het onterecht uit huis plaatsen van 1100 kinderen vanwege het schandaal rondom de toeslagenaffaire plus wat hij nog meer op zijn geweten heeft. Kortom reden genoeg om excuses hier te maken en niet over iets wat 150 jaar is geleden. Dan kunnen we dat van de Duitsers ook wel verwachten voor het leed dat zij velen tijdens WOII hebben aangericht en waar een groot aantal mensen naar kampen zijn afgevoerd en zijn vermoord. Wat een stel huichelaars dat Haagse zooitje dat eigen land zo goed als naar de gallemiezen heeft geholpen en waar inmiddels duizenden mensen nu al in de kou zitten en afhankelijk zijn van voedselbanken. Zum kotzen.

   Geliked door 2 people

 3. jungleelephant zegt:

  Helemaal mee eens,maar hoe doen we dat?

  Geliked door 2 people

 4. Ravian zegt:

  Het kon zo door Ian Fleming bedacht zijn…

  Zou Schwab ook een butler met een stalen gebit hebben?

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn. Kom ik deze eikel op mijn pad tegen dan trap ik hem kapot. We kunnen deze eikel ook ophangen in een eikenboom naast alle andere eikels.

  Geliked door 3 people

 6. ronjaspers zegt:

  Om nazi/rotschild,en genocidale psychopaat en bilderberger een eikel noemen is een understatement.Het is een satanist die 90% van de wereldbevolking wil uitmoorden,en de overige 10% tot slaaf degraderen.

  Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ ronjaspers 25 november 2022 om 15:54

   Die gruwelijke psychopatische satanist is wel een eikel, want hij begrijpt niet, dat als hij de duivel aan zijn absolute macht en heerschappij over de aarde en de mensheid heeft geholpen, de duivel hem laat vallen als een baksteen.

   Geliked door 2 people

 7. Svalbard zegt:

  Klaus Schwab is een zeer gevaarlijke psychopaat. Ten eerste heeft hij heel veel macht en invloed naar zich toe kunnen trekken met zijn World Economic Forum.Ten tweede, en dat is nog veel erger, wil hij dat in de nabije toekomst iedereen een chip zal gaan draven. Aanvankelijk kan zo’n chip in de kleding worden gemaakt, maar uiteindelijk moet iedereen die chip geïnplanteerd krijgen. Dat zat hij doodleuk te vertellen op de Franstalige zender RTL uit Luxemburg. Ik heb dit zelf op mijn tv gezien.
  Deze man is griezelig, hij lijkt ook op zo’n uit een James Bondfilm weggelopen churk die de hele wereld wil overheersen. Bovendien komt hij uit een nazinest!
  Ik denk dan ook dat zijn denkwijze met het nazisme is vergiftigd. Dit WEF houdt jaarlijks een vergadering in Davos. Minister Kaag, koningin Maxima en andere bekende politici komen regelmatig bij hem!

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Svalbard.Ik heb het WEF nooit niet goed kunnen plaatsen.Wat ik wel weet is dat de bilderberg groep veel machtiger en invloedrijker is dan het WEF.Die nazi/rotschild en genocidale psychopaat klauSS schwab is trouwens ook een bilderberger.De bilderberg groep is opgericht in 1954 te oosterbeek in nederland.Medeoprichter is de overleden nazi/ss er nepprins bernhard samen met de CIA.Het WEF is opgericht in 1971,het oranje nepkoningshuis zit vuistdiep in de bilderberg groep.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s