Het is bijna zover . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het is bijna zover . . .

 1. Olie bol zegt:

  zou hij hier ook van schrikken.

  Geliked door 3 people

 2. droevige mof zegt:

  Waarom zou hij tribunalen haten…. zolang hij ze zelf houdt?

  Geliked door 2 people

 3. bobzelf zegt:

  MENSENRECHTEN ??? WAAR ??? HOEZO ??

  DONBASSDODEN . WEET NIKS VAN ??

  ·
  Europa niet in staat de mensenrechten in Oekraïne objectief te beoordelen .

  De Russische ombudsvrouw Tatyana Moskalkova benadrukte dat het Europese netwerk van NHRI heeft geweigerd de Oekraïense oorlogsmethoden in overweging te nemen, terwijl de verzoeken van de ombudsman alleen al hebben geleid tot de opening van 30 strafzaken in Rusland over de marteling van Russische krijgsgevangenen.

  Het Europees netwerk van nationale mensenrechteninstellingen (ENNHRI) heeft laten zien dat het niet bereid is de mensenrechtensituatie in Oekraïne onpartijdig te beoordelen, aldus de Russische mensenrechtencommissaris Tatyana Moskalkova na het bijwonen van de algemene vergadering van de wereldwijde alliantie van nationale mensenrechteninstellingen (GANHRI) in Brussel.

  “We hebben gezien hoe de democratische beginselen van vrijheid van mening en meningsuiting, humanisme en filantropie, die zo vaak door de GANHRI van de EU worden beleden, niet meer dan mooie verklaringen bleken te zijn.

  Het Europese netwerk van NHRI’s probeerde niet eens te doen alsof ze klaar waren voor een objectieve beoordeling van de mensenrechtencomponent van de situatie in Oekraïne.”
  Het ENNHRI heeft de ogen gesloten voor “de 14.500 inwoners van Donbass die door Oekraïne zijn gedood gedurende 8 jaar van systematische pogingen om de regio fysiek te vernietigen, de 10.000 burgers van Donetsk en Lugansk die de afgelopen 8 maanden door Oekraïne zijn gedood, de schaamteloze discriminatie van de Russisch sprekende bevolking van Oekraïne, de oude mensen die zijn achtergelaten om te verhongeren, de ruïnes van woonwijken, ziekenhuizen, kinderopvangcentra en scholen, en de water- en stroomblokkade van de Krim.”

  “De deelnemers aan het evenement negeerden grove mensenrechtenschendingen door Oekraïne – marteling en mishandeling van Russische soldaten. Geen enkel woord werd gehoord over de recente executie van 11 krijgsgevangenen in Makeyevka,” zei Moskalkova.

  Ze voegde eraan toe dat het Europese netwerk van NHRI’s heeft geweigerd om de Oekraïense oorlogsmethoden in overweging te nemen, terwijl de verzoeken van de ombudsman alleen al hebben geleid tot de opening van 30 strafzaken in Rusland over de marteling van Russische krijgsgevangenen.

  “We roepen de wereldgemeenschap op om alle gevallen van mensenrechtenschendingen in Oekraïne objectief te bekijken,” zei Moskalkova.

  EN NU ALLLLLL TOGETHER NOWWWWWWWWWWWWWWW ??

  PUTIN DID IT. PUTIN DID IT

  OOM SAMSON DE HERSENDODEN OVER U

  Geliked door 2 people

 4. bobzelf zegt:

  VOLGENS THE U.K. ZIT MIJN OOM ZONDER RAKETTEN ???????

  Golf van enorme luchtaanvallen gemeld in Oekraïne

  Volgens de nationale operator Ukrenergo zijn er in alle regio’s van het land noodstroomuitval geweest

  Rusland heeft woensdag een grootschalige raketaanval uitgevoerd op de energie-infrastructuur van Oekraïne, waarbij meerdere doelen werden getroffen in de hoofdstad Kiev en elders in het land.

  Noodstroomuitval heeft zich in alle regio’s voorgedaan als gevolg van de aanval, meldt de nationale elektriciteitsnetbeheerder van Oekraïne, Ukrenergo.

  De burgemeester van Kiev, Vitaly Klitschko, zei dat er explosies waren in verschillende delen van de stad en dat de watervoorziening was afgesloten. Hij noemde ook stroomtekorten.

  Volgens de militaire administratie van Kiev raakte een projectiel een woongebouw, waarbij minstens drie mensen om het leven kwamen en zes anderen gewond raakten. Het is echter nog niet duidelijk of het een Russische raket was of een raket die werd afgevuurd door de Oekraïense luchtverdediging.

  De hele regio Odessa zit door de aanval zonder elektriciteit, aldus de lokale autoriteiten. In Kharkov, de op een na grootste stad van Oekraïne, is het metrosysteem lamgelegd door een stroomstoring, waarbij mensen naar de oppervlakte worden geëvacueerd, zei de burgemeester.

  De kerncentrale van Zuid-Oekraïne in de zuidelijke stad Nikolaev heeft volgens berichten in de media alle reactoren moeten stilleggen. De centrale werd de grootste in Oekraïne nadat de regio Zaporozhye, waar de kerncentrale van Zaporozhye staat, zich vorige maand bij de Russische staat voegde als gevolg van een referendum.

  De lokale autoriteiten hebben ook bevestigd dat de reactoren van de kerncentrale Khmelnytskyi in het westen van Oekraïne zijn stilgelegd.

  Stakingen en stroomuitval zijn ook gemeld door ambtenaren in Lviv, Nikolaev, Khmelnytsky, Sumy en andere locaties.

  Ook de naburige voormalige Sovjetrepubliek Moldavië kampt met stroomtekorten als gevolg van de Russische aanvallen op Oekraïne. Het energiesysteem van het land is verbonden met dat van Oekraïne. Er zijn stroomuitval geweest in de hoofdstad Chisinau en andere delen van het land, waarbij ook de afgescheiden regio Transnistrië werd getroffen.

  Rusland voert de druk op Oekraïne op sinds 10 oktober, toen het Kiev beschuldigde van het gebruik van “terroristische tactieken” en het aanvallen van Russische infrastructuur, waaronder de strategische Krimbrug. Sindsdien hebben raketaanvallen op Oekraïense energiefaciliteiten, waaronder elektriciteitscentrales, geleid tot voortdurende black-outs in het hele land. De autoriteiten van Kiev zeiden dat tot nu toe ten minste 40% van de energie-infrastructuur van Oekraïne is uitgeschakeld door de Russische aanvallen.

  Tijdens zijn interview met de BBC in het weekend zei Maksim Timchenko, het hoofd van het grootste particuliere energiebedrijf DTEK Holding, dat Oekraïners zouden moeten overwegen om in de winter naar het buitenland te gaan. “Als ze een alternatieve verblijfplaats voor nog eens drie of vier maanden kunnen vinden, zal dat erg nuttig zijn voor het systeem”, aldus Timchenko.

  Eerder deze week zei de perssecretaris van het Kremlin, Dmitry Peskov, dat Rusland niet op zoek was naar een regimewisseling in Kiev als onderdeel van zijn militaire operatie. Hij herhaalde dat Moskou vredesonderhandelingen met Oekraïne niet uitsluit, en zei dat zijn doelen in het land “op verschillende manieren en in verschillende formaten” kunnen worden bereikt. En ze zullen uiteindelijk worden bereikt, verzekerde Peskov verslaggevers.

  HE HE HE HE HE HE HE .WHAHAHAHAHA

  NIET BIJ DE NAVO ROEPEN , WAS TE MOEILIJ ??

  WHAHAHAHAHAHA

  OOM WIE ZIJN GAT VERBRANDT MOET OP DE BLAREN ZITTEN ..

  Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  ALS U BOVENSTAAND WILT OPENEN OF FACEBOOK

  KRIJGT U EERST DIT TEZIEN …

  Russia state-controlled media
  This link is from a publisher that Facebook believes may be partially or wholly under the editorial control of the Russian government: https://www.rt.com/russia/567044-massive-strikes-

  EN DAARNA WHAHAHAHAHAHA

  Hmm. We’re having trouble finding that site.

  We can’t connect to the server at http://www.rt.com.

  If you entered the right address, you can:

  Try again later
  Check your network connection
  Check that Firefox has permission to access the web (you might be connected but behind a firewall)

  NOU DAN REGELT OOM BOB HET ZELF WEL . WHAHAHAHA
  DAG EN NACHT WORDT U IN DE GATEN GEHOUDEN

  OOM SCHIJT AAN DE BUREN . IK KIJK GEWOON NOG EEN KEER WHAHAHAHA

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Vreselijke D66 ophitser. Ik zal maar geen namen geven waar tegen mijn haat steeds groter wordt dat zijn er wel een aantal binnen de ondemocratische club waar hij deel van uit maakt. Kan niet wachten dat dit soort haatzaaiers en ophitsers daadwerkelijk voor een tribunaal worden gedaagd en tot levenslang worden veroordeeld. Dat is dan eindelijk een reden dat om de rood/wit/blauw in de top te hangen vanwege het feit dat Nederland dan is bevrijd van dit soort gif dat onze samenleving geheel ontwricht en verder naar de afgrond werkt.

  Like

 7. Harry zegt:

  Volgens die achterlijke Zelensky is “het doven van de verlichting” in Oekraïne , staatsterreur van Rusland .
  “Omdat de Russen aan de verliezende hand zijn “.
  Ja hoor !
  Een lege stad binnenwandelen en dan vertellen dat je de Russen verslagen hebt .

  Tja , je kunt je ook concentreren op het afschieten van dat nazi-leger en andere militairen , dat is dan weer niet zielig zeker .
  Maar dan moet ie binnenkort wél vluchten .
  Maar hij loopt nu zo lekker binnen , dus nog effe rekken !
  En hij volgt de Amerikaanse doctrine wellicht : “we vechten dóór tot de laatste Oekraïner “. Ook goed .
  Maar óp is óp !
  En dat is wat mij betreft ook wel prima .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s