Ieren protesteren tegen toestroom van mannelijke migranten

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De aanhoudende toestroom van meest jonge, mannelijke migranten stuit bij steeds meer mensen in Ierland op afwijzing. In de afgelopen dagen protesteerden honderden Ieren in Dublin tegen de onderbrenging van deze asielzoekers in hun buurt.

Door de Ierse autoriteiten werden ongeveer 150 mannelijke asielzoekers in een gebouw in Dublin gestopt, wat veel mensen in de buurt zorgen baart. Zonder überhaupt gevraagd te zijn, zouden de autoriteiten dit hebben doorgedrukt. Volgens de Ierse krant “The Journal” zei een van de vertegenwoordigers van de buurt, Nigel Murphy, dat men de mensen ter plaatse hiermee overrompeld zou hebben. De East Wall zou een multiculturele buurt zijn, wat men ook zo zou willen houden, maar de manier waarop de politiek gehandeld zou hebben, zou niet terecht zijn.


“Het probleem dat we hiermee hebben, is dat ze 150 mannen zonder overleg in het gebouw gestopt hebben. Er is geen politicus naar ons toegekomen, niemand heeft met ons gepraat en ze hebben ze in het holst van de nacht naar binnen gesmokkeld”, zei Murphy, en beweerde dat geen van de asielzoekers in het oude ESB-gebouw uit de Oekraïne afkomstig is. “IK ben niet kwaad op deze mannen, zij zijn slechts pionnen in een spel.”

Ondertussen waren er ook spreekkoren met “Gooi ze er uit!” en “Dat is ons land!” te horen. Blijkbaar kunnen niet alle mensen in de buurt daar vrienden worden met de “multiculturele buurt”. Ze vragen zich ook af waarom Ieren op straat moeten slapen, terwijl de immigranten alles gratis zouden krijgen.

Bovendien vreest men een toename van de criminaliteit, want zo´n grote groep jonge mannelijke immigranten met veel tijd en weinig werk kan natuurgetrouw voor desbetreffende problemen zorgen.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ieren protesteren tegen toestroom van mannelijke migranten

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Fuck wie had dat nou gedacht dat niemand om hun menig gevraagd was.
  Het lijkt Europa wel die een en ander door de strot van de burger duwt.
  Ow wacht Ik ben een rechts extremist nou Ik er goed over na denk

  Geliked door 9 people

 2. Nieuwsuur van vanavond niet gezien, toch maar even terugkijken!!!!!!!!!!

  Dat wordt VERREKKEN als oudere belastingbetaler!! Uren in een vieze luier, lege maag, ongewassen je oude dag slijten! Je hebt decennia voor “vluchtelingen” betaald, zelf ben je zonder familie, netwerk de LUL!! Er staan nu al 30.000 mensen op de wachtlijst voor een tehuis. Ze kunnen NIKS voor je doen! Wat een KUTLAND!!

  Geliked door 6 people

 3. Helena zegt:

  De Ieren beginnen nu ook door te krijgen dat er een invasieleger in stelling wordt gebracht ‘allemaal mannen’ die nu nog in de watten worden gelegd, maar daar staat wel wat tegenover: de oorspronkelijke bewoners moeten ausradiert worden. De weerstand in ons postzegel landje wordt ook groter, al gaat het nog veel te langzaam en zijn er nog steeds teveel schapen die ‘begrijpen’dat die ‘mensen’ ook onderdak nodig hebben, terwijl hun eigen kinderen never nooit meer aan onderdak kunnen komen

  Geliked door 10 people

  • karton zegt:

   @ Helena. Hoorde zojuist dat Segers (CU) óók begint tr klagen over de zg asielzoekers; zouden er verkiezingen in aantocht zijn ? Laat je niet besodemieteren door een nietsnut als Segers.

   Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Helena Helemaal mee eens. Onbegrijpelijk dat mensen zo lamgeslagen en geïndoctrineerd zijn en niet meer door hebben wat er om zich heen gebeurt. Ons land is compleet naar de gallemiezen nu al en de afgrond wordt steeds dieper. Wat zal de achterbakse Hoekstra weer in Marokko hebben bekokstoofd https://www.telegraaf.nl/nieuws/1913203337/hoekstra-ergert-tweede-kamer-door-geheime-marokko-deal Van alles wordt achter de rug van de burgers om bekokstoofd maar het is nimmer goeds en kost de belastingbetalers bakken met geld. Elke deal wordt door dit geld smijtende kabinet flink beloond met miljoenen. Kortom de Nederlander kan verrekken en op straat slapen. De invasie heeft alle privileges flinke uitkeringen, voorrang op woningen, gratis gezondheidszorg en ga zo maar door de betaalslaven worden meer en meer kaal geplukt om dat hele onverantwoorde wanbeleid te bekostigen. Dan vraag je je toch wat voor een categorie Nederlanders het zijn die mede achter het binnen halen van al de kansparels blijven staan en zelfs nog vinden dat er nog plek genoeg is. Dat zullen wel hoofdzakelijk elite zijn die in hun welgestelde villa wijken geen overlast hebben en een appartementje o.i.d. voor eigen kinderen hebben gekocht. Het kunnen ook heel veel domme Nederlanders zijn die heilig blijven geloven in dit door en door rotte kabinet en zich dermate hebben laten indoctrineren door o.a. propaganda zanders en de links msm. Een vaag licht aan het einde van de tunnel is dat er meer en meer Nederlanders weerstand bieden tegen de komst van al die kansparels in hun gemeenten.

   Geliked door 4 people

 4. jungleelephant zegt:

  Terecht:ze protesteren met reden!

  Geliked door 2 people

 5. dutchess43 zegt:

  Dat doen wij al zo lang Rutte hier ruled @ jungleelephant. Heeft het ook maar ene mallemoer geholpen?

  Geliked door 1 persoon

  • jungleelephant zegt:

   Nop!Maar zolang Nederlanders niet massaal naar het Binnenhof trekken is er weinig anders dat je kunt doen!Ik kan ze er niet in mijn eentje uit knuppelen,al zou ik dat graag willen.

   Geliked door 1 persoon

 6. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Beste medeburgers, verdieo je eens ij het WHO verdeag dat op het punt staat om
  getekend te woeden . Zeer verontrustend.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Barbara; ben het met je eens maar ze hebben al eerder bakzeil moeten halen omdat niet alle landen het er mee eens zijn, ik neem aan dat je het gevangeniscertificaat bedoelt . Die hele Bricsclub doet niet mee en die is veel groter geworden

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s