Verenigde Staten hebben nu officieel “pandemie van de gevaccineerden”

Autoriteiten in de VS moeten schoorvoetend toegeven dat de rollen zijn omgedraaid: het land heeft nu officieel te maken met een “pandemie van de gevaccineerden”.

In augustus stierven in de VS voor de eerste keer meer gevaccineerden aan het coronavirus dan niet-gevaccineerde mensen, meldt The Washington Post woensdag. In augustus waren 58% van de coronadoden mensen die gevaccineerd of geboost waren, volgens een analyse die werd uitgevoerd door de Kaiser Family Foundation, een non-profit organisatie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Verenigde Staten hebben nu officieel “pandemie van de gevaccineerden”

 1. Cathja zegt:

  Ein-de-lijk! Het heeft lang geduurd, maar ze zijn de schaamte nu kennelijk voorbij, want de waarheid kan niet meer verborgen blijven.

  Komt onze overheid nu ook met het ‘verlossende’ woord dat de niet-gevaccineerden gelijk krijgen? Dat die injecties veel gevaarlijker blijken te zijn dat ze wilden toegeven, en stoppen ze nu onmiddellijk als GGD met het de wijken intrekken om alsnog mensen over te halen vergif in te nemen?
  Of blijft ‘men’ stoïcijns de andere kant op kijken?

  Waar blijft Ernst Kuipers met een eerlijke verklaring?

  Geliked door 2 people

 2. Snappie zegt:

  Grazy reset, eu betaald 70 miljard voor 4.5 miljard Pfizer spuitjes dat is pakweg 9 spuiten voor alle eu burgers van 0 tot 100 jaar.
  Terwijl het een experimenteel spuitje is met veel gruwelijke bijwerkingen en dood tot gevolg. Dit heeft niks meer met gezond verstand te maken.
  Zij willen de massa uitdunnen en verzwakken. De narcistische leugenaars zullen nooit toegeven.
  Zodra ze binnenvallen bij Pfizer,moderna,jansen, en de kopstukken zoals fauci, Gates, von der lijken arresteren. Dat zou mijn eerste zucht van verlichting zijn. En een eerste teken van gezond verstand.
  Oh en het wef consortium met zijn debiele aanhang ,vandaag nog op de internationale opsporingslijst van misdadigers plaatsen.
  Wanted dead or alive…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s