Verkracht en vermoord door “onze” cultuur-verrijkers…

Door:
“Balkanske priče”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Verkracht en vermoord door “onze” cultuur-verrijkers…

 1. Henk der Niederländer zegt:

  En deze acht is dan nog het minime topje van een reusachtige ijsberg

  Geliked door 6 people

 2. Angélica zegt:

  Het is niet voor niets dat DEBIEL en BELEID uit dezelfde letters bestaan…

  GroenLinks duidt misdaden zoals moord en verkrachting door migranten vanuit de antropologie: ‘Het zijn ongeleide krijgers in de kracht van hun leven; ze moeten een leeuw doden’.

  PARIJS – Een Franse vrouw zegt verkracht te zijn op de spoedeisende hulp (SEH) van een ziekenhuis in Parijs. Ze kwam daar terecht nadat ze onwel was geworden tijdens een avondje stappen. De man die haar met zijn vingers zou hebben binnengedrongen, bleek haar eerder die avond al op het oog te hebben, melden Franse media. De vrouw heeft een klacht ingediend tegen het ziekenhuis.
  De 34-jarige vrouw was eind oktober op stap in een café in Parijs toen ze zich plotseling slecht voelde. Ze liep naar buiten, waar ze onwel werd en op haar hoofd viel. Ze werd meegenomen door een ambulance voor medische hulp. Ze kwam terecht op de SEH van het Cochin-ziekenhuis.
  Ze lag daar naar eigen zeggen volledig voor pampus, toen ze wakker werd van de pijn. Tot haar schrik zag ze hoe de verdachte haar penetreerde met zijn vingers. Ze schreeuwden het uit, waarna de man er snel – met de pinpas van de vrouw – vandoor ging. Ziekenhuismedewerkers schakelden de politie in. Die kon de man snel arresteren nadat hij in een supermarkt aankopen deed met de pinpas van zijn slachtoffer.
  De verdachte bleek de vrouw al op het oog te hebben toen zij bewusteloos raakte, bleek na onderzoek. Hij zou haar indringend hebben aangekeken toen zij op de grond lag. Even later lukte het de man om met behulp van toneelspel de hulpdiensten te overtuigen dat hij ook dringend medische hulp nodig had. Even later werd hij in dezelfde gang opgenomen als zijn slachtoffer, waardoor hij kon toeslaan.
  De verdachte is een 22-jarige Jordaniër en een bekende van de politie. Hij ontkent alles. De vrouw heeft een aanklacht ingediend tegen het ziekenhuis ‘voor het in gevaar brengen van anderen’.

  VELDZICHT – De patiënt uit de kliniek Veldzicht in Balkbrug die op 5 november een sociaal-therapeute doodstak en twee vrouwelijke collega’s met een mes verwondde, was een Nigeriaan die in zijn eigen land werd verdacht van in ieder geval één moord. De man was al dagenlang labiel en wist op de fatale dag in een kantoor een mes te bemachtigen.
  Dat blijkt uit gesprekken met meerdere medewerkers uit de kliniek, bronnen rond het onderzoek naar het steekdrama en andere betrokkenen. De man was vanuit Nigeria, via Italië naar Nederland gekomen. Omdat hij in Italië asiel had aangevraagd, zou de man conform de Dublinverordening terug worden gestuurd naar dat land. Maar door de coronapandemie, zo melden de bronnen, waren reisbewegingen beperkt en bleef hij hier, waarna automatisch de asielprocedure werd opgestart wegens het overschrijden van een termijn.
  Personeel en patiënten probeerden slachtoffers te beschermen met stoelen en bezems
  Uit antecedentenonderzoek bleek dat de man in Nigeria verdacht werd van zeker een levensdelict. Hij belandde in het Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht omdat er sterke aanwijzingen waren voor de noodzaak van psychische hulp.
  De Dienst Justitiële Inrichtingen ’bevestigt noch ontkent’ na vragen de herkomst van de man en de verdenking, maar wil en kan verder niets zeggen vanwege lopende onderzoeken naar het steekdrama.

  Volgens GroenLinks is dit niks waar we ons zorgen over moeten maken…

  Gelukkig maar…

  Dus: wegkijken en doorlopen s.v.p.!

  https://images0.persgroep.net/rcs/o6D5Ul3qazCjE9ODl4uO09lHdmo/diocontent/128129222/_fill/778/900/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

  ‘Hele fake mams’ (anagram)

  Geliked door 8 people

 3. Julia zegt:

  Het blijft een verrijking volgens de rampzalige idioten in Den Haag. Weer zo een stuk ellende https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/geert-wilders-witheet-nigeriaanse-steker-veldzicht-had-niet-eens-in-nederland-mogen-zijn-rutte-bedankt
  Ook Halsema krijgt nu eindelijk een dreun https://www.telegraaf.nl/nieuws/1569523164/amsterdam-grijpt-in-bij-statushouderscomplexen-na-heftige-incidenten Klaar zijn wij dat nu elke gemeente gedwongen wordt dit tuig te huisvesten. Het wordt nog gezellig in het hele land. Wat mij betreft kan het verzet niet keihard genoeg zijn. Genoeg is genoeg en vol is vol.

  Geliked door 6 people

 4. R. zegt:

  Het islamitische ongedierte…ik zou ze hierom wel willen afknallen!

  Geliked door 1 persoon

 5. jungleelephant zegt:

  Triest!

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  1 e ))
  Leonie Walner, 13jaren oud, vermoord door een #@&&^Afghaan in Wenen, verstopte ’t vermoordde kind in een rol tapijt dat hij onder een boom in central Wenen achterliet.
  Vluchtte daarna naar England……
  BRON:
  https://www.thesun.co.uk/news/17077711/afghan-migrant-raping-murdering-girl-vienna/
  / / /
  2e ) Her name is Steffi W. #Wuerzburg
  https://pbs.twimg.com/media/E5ARV9gXEAMhdKc?format=jpg&name=medium
  door een import ISLAM-IDIOOT Somaliër vermoord…..
  BRON:
  https://www.fdesouche.com/2021/09/21/wurzburg-allemagne-attaque-au-couteau-plusieurs-blesses-la-police-demande-deviter-le-secteur/
  / / / /
  7 e ))
  Wilma Andersson, 17 jaren oud,Zweden..
  Vermoord door Tishko Ahmed [ typische nieuwe Zweedse naam ]
  BRON:
  https://rmx.news/article/asylum-seeker-avoids-deportation-despite-brutal-murder-of-17-year-old-swedish-girl-wilma-andersson/
  / / / /
  8e )) Lola, meisje van 12 jaren oud, vermoord door Algerijnen
  [ France TV TF1:
  https://www.tf1info.fr/justice-faits-divers/meurtre-lola-collegienne-de-12-ans-paris-faits-ce-que-l-on-sait-de-l-enquete-2235746.html

  Geliked door 3 people

 7. Ravian zegt:

  En dit is slechts het tipje van de ijsberg.
  Georganiseerd door de EU.
  Ondersteund door het partijkartel.
  En mogelijk gemaakt door de deugmensen.

  Geliked door 2 people

 8. Eppo zegt:

  Dat gore zooitje LIEGT over alles .
  Die tyfuszooi die PvdA/VVD/D66/GL hier allemaal heen heeft binnen en naar toe gehaald.
  Moordenaars verdedegen Ze. goede eerlijke mensen laten Ze met de kkzooi zitten .

  Geliked door 3 people

 9. Willem zegt:

  Waar is Charles Bronson, die weet er wel raad mee.

  Geliked door 1 persoon

  • R. zegt:

   Zoals het behoort…meteen afknallen het ongedierte uit de samenleving! Ik heb altijd van deze films genoten! Waargebeurd en de criminaliteit in New York nam ineens af…tot grote raadsel van politie en burgemeester!

   Geliked door 2 people

 10. bobzelf zegt:

  Willem zegt:
  25 november 2022 om 01:46

  uitstekende opmerking makker ..

  en dan patrouilles houden met een klein groepie

  en al het vuil zo oplossen

  oom bobzelluf

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s