Als konijnen in de koplampen

(Door: “Malpaso”)

Mediamanipulatie; virus-controlemaatschappij en avondklok; internetcensuur; economische & proxy oorlog; massa-immigratie; woningnood; klimaatbelastingen; brandstofprijsexplosie & energie-armoede; onbetaalbaar voedsel; inflatie; invoering van de digitale euro; verdwijnen boeren & kleine bedrijven; geldproblemen voor steeds meer mensen; permanente energiecrisis & de-industrialisering; verdampen middenklasse; verarming bevolking; afschaffen contant geld; verbieden eigen vervoer (brandstofauto’s) & uitfaseren voorzieningen platteland; centraliseren mensen in steden voor een ‘groenere’ platteland; micro-woningen van 30 m² vanwege de woningnood; verkiezingen alléén nog via internet; digitaal persoonsbewijs met bundeling van álle persoonsgegevens en vollédige digitale activiteiten, koppeling daarvan aan social-benefits nodig voor álles in het dagelijks leven, ‘overtreders’ worden automatisch beboet, afgeschreven van het digitale bankaccount. Dat is wat ons nog allemaal te wachten staat binnen de komende 10 jaar.

Allemaal voor “klimaat, gezondheid, diversiteit, sociale samenhang, veiligheid”; totale overheidscontrole met behulp van Big-Tech, die daar véle, véle miljárden aan gaat verdienen, betaald met de nieuwe ‘digitaliserings-belasting’, voor uw eigen efficiency.

De meeste Nederlanders vinden dat niet erg, zeggen ze: “Ik heb toch niets te verbergen”….

Door:
“Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Als konijnen in de koplampen

 1. Andre zegt:

  Kan ook al niet meer zonder eHerkenning. Dat domme wijf Alexandra van Huffelen (die uit het klasje van M. Rutte) heeft weer goed haar best gedaan. Wat hier staat is de agenda van Klaus Schwab en het is samen te voegen tot 1 woord en dat is FAIL.

  Geliked door 2 people

 2. bobzelf zegt:

  geniaal stuk geweldig dank u wel

  oom ,,,,,,,,we hebben het toch nog goed

  WHAHAHAHAHAHAHAHA JEZUS WAT ZIJN JULLIE DOM

  Geliked door 3 people

 3. Fred zegt:

  10 jaar? Zeg maar gerust: binnen een paar jaar. 90% van het lijstje is nu al gerealiseerd.

  Geliked door 6 people

 4. Mieghummel zegt:

  “Ik heb toch niets te verbergen”.
  Deze dombo’s snappen niet dat de overheid straks gaat bepalen of je iets te verbergen hebt.

  Geliked door 5 people

 5. Boike zegt:

  “Dat is wat ons nog allemaal te wachten staat binnen de komende 10 jaar.”
  En u dacht dat dit alles was ???

  Maak uw borst maar vast nat. Er komt nog veel meer. En dat is deels al bezig en/of in voorbereiding.

  Oversterfte, digitalisering en robottisering en digitaal aangestuurd vanuit een centrale computer, slavernij met lange werkdagen en 7 daagse werkweek, geen vakanties voor overlevenden van de genocide, eten in centrale kantines, kinderen worden uithuisgeplaatst in centrale opvoeding, verplichte sterilisatie na eerste kind, geen individuele woning meer maar slaapkazernes, geen vlees,suiker zout snoep alcohol tabak of durgs meer, geen recreatie en uitgaan meer, verplichte boekverbranding, geen religie meer, geen algemene ontwikkeling meer, geen artistieke uitingen meer, geen mode meer maar verplichte uniformkleding, asbsolute degradatie van het individu, verplichte euthanasie voor senioren zwakbegaafden zieken en foutdenkers/wappies, en ze bedenken nog veel meer.

  Dit allemaal voor het bestwil van de gelijke varkens. Maar dat geldt uiteraard niet voor de gelijkere/elitaire zwijnen. Die moet u juist verplicht en onderdanig gaan adoreren en toejuichen.

  U weet het inmiddels toch wel, dat Henk en Ingrid NIETS MEER zullen HEBBEN en daar GELUKKIG MEE zullen MOETEN ZIJN. Heil SATAN !!!

  Accepteren we dit duivelse gedoe, of gaan we eindelijk opkomen voor onze rechten, verworvenheden, vrijheid en eigenheid ??? De keuze is aan u !!!

  Geliked door 6 people

 6. Paul zegt:

  “Ik heb niets te verbergen”.
  De kernvraag is : VOOR WIE heb je niets te verbergen. WIE BEPAALT dat je niets te verbergen hebt. Bepaal jij dat zelf of de overheid en aanverwanten?
  Stel jezelf die vraag eens!! En denk daar eens over na.

  Geliked door 4 people

 7. jungleelephant zegt:

  Dan leef je niet maar wordt geleefd!

  Geliked door 1 persoon

 8. de barbaar zegt:

  Indien waar…krijgen we in de tweede week van december te maken met extreem slecht koud weer, vaak met hevige sneeuwval.
  Zo extreem wat wij al jaren niet meer kennen.
  Mocht dat waar zijn….en ik ga ervanuit dat het waar is gezien de 14 daagse weervoorspelling…dan is de eerste chaos een gegeven.
  Wie is daar op voorbereid?de schaapjes blijven in de wei staan en blaten voort hetgeen onze nazi-weffers hun influisteren…en de oudjes zitten bevroren aan hun theekopje vast.
  En deze nazi-overheid zit er warmpjes bij met opanaziclown schwab op schoot.

  Geliked door 1 persoon

 9. ronjaspers zegt:

  Ik heb ook niets te verbergen,maar ieder mens heeft recht op privacy.Geen enkel mens met een paar werkende hersencellen wil bespioneerd of afgeluisterd worden.Ook wil niemand gecommandeerd worden,of verteld worden wat hij/zij wel of niet mag.

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  En nog heb je van de gekken die lid van de EU willen blijven !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s