Opvallend . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; CS)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Opvallend . . .

 1. pepo Copyright zegt:

  Klopt, hier ( Thailand 🇹🇭) 24/7 zie je 🚑 overal.
  Nieuwe corona uitbraak zeggen ze dan met minimaal 2 mondkapjes op 😷🤧

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Ik heb nog nooit zo veel ambulances met sirene langs zien komen als de laatste maanden!Valt inderdaad wel op!

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   junleelephant Inderdaad het is mij ook opgevallen. Maar volgens die klimaat hysterische idioten is ook het klimaat hier schuldig aan. Hoe moet je het anders nog verkopen om toe te geven dat de experimentele vaccinaties de oorzaak zijn en er op grote schaal genocide gaande is. Ondertussen hebben die zogenoemde wappies tot op heden alle gelijk gehad maar helaas dat is een minderheid de wappies zijn namelijk de intelligente en weldenkende mensen die zich niet laten indoctrineren. Niet voor niets wordt nu al door de KLM volgens de digitale pas ingevoerd waarvan het voorspel was om zogenoemd de chaos op schiphol die bewust is gecreëerd, niet voor niets wordt de digitale euro door onze strot geduwd dat is puur om algehele staatscontrole te hebben over hetgeen wat wij uitgeven en of we niet te teveel vlees inkopen, teveel CO2 uitstoten, etc. Sorry ik val onder de categorie wappies maar ben er wel trots op. https://www.frontnieuws.com/zelfs-de-mainstream-media-moet-nu-toegeven-de-overgrote-meerderheid-van-de-covid-sterfgevallen-vindt-plaats-bij-de-volledig-gevaccineerden/
   Eén ding Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

   Geliked door 3 people

 3. forummer1005ff0284480 zegt:

  Wappies hebben in alles gelijk gehad. Is moeilijk toe te geven door Wappieroepers. Wat ben ik er trots een WAPPIE te zijn.

  Geliked door 2 people

 4. LUCIA zegt:

  Hier ook overtuigd wappie al vanaf mijn 35e, daarvoor serieuze dwarsligger aldus mijn moeder .

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Ik ben al ongeveer 16 jaar een complot onderzoeker,mijn informatie die ik hier plaats klopt 100%.Als ik twijfel aan mijn informatie plaats ik het niet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s