Klaus Schwab: China is “een voorbeeld voor veel landen”

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Het autocratisch agerende regime in China, dat de burgers met “sociaal krediet punten” volgzaam houdt, is volgens de baas van het WEF, Klaus Schwab (foto), “een voorbeeld voor veel landen”. Daarmee bedoelt hij waarschijnlijk zijn marionetten en handlangers in de verschillende regeringen van deze wereld. Voor de gewone burger kan dit geen gewenste toekomst zijn.

Datgene dat we op dit moment in China kunnen observeren, is een land zonder echte persoonlijke vrijheid met een lage sociale mobiliteit, sociaal krediet punten voor welgevallig gedrag, op elk moment dreigende bewegingsbeperkingen en omvattende controlemaatregelen. Een systeem dus, dat elk vrijheidslievend mens ten zeerste zou moeten afschrikken. Maar de oprichter van het World Economic Forum (WEF), Klaus Schwab, die zijn fantasieën van de “Great Reset” openlijk propageert en zich daarvoor verzekert van de ondersteuning van de globalistische elites, schept hier genoegen in.

In een interview met de Chinese staatszender CGTN zijdelings van de APEC_CEO-top in Bangkok prees de 84-jarige globalist de “enorme prestaties” van China bij de modernisering van zijn economie. En dat niet alleen: Schwab uitte ook zijn sympathieën voor het Chinese model met al zijn maatschappelijke beperkingen en gesar.

“Ik denk dat het een voorbeeld is voor veel landen”, zei Schwab, voordat hij inbond dat volgens hem elk land zelf zou moeten beslissen welk systeem het zou willen aannemen. “Ik denk dat we voorzichtig zouden moeten zijn wanneer we systemen opdringen. Maar het Chinese model is zeker een zeer aantrekkelijk model voor een hele serie landen”, aldus Schwab verder.

Waarbij men zich moet afvragen: aantrekkelijk voor die “landen” (dus de regeringen en de elites die de dystopische plannen van Schwab volgen) of voor de gewone mensen? Als je een blik werpt op China zelf, waar alleen al in het jaar 2019 (dus voor de globale reisbeperkingen als gevolg van de corona-lockdowns) netto 11 miljoen mensen emigreerden, mag je waarschijnlijk vermoeden dat het niet de gewone mensen zijn die zo willen leven. Een leven, waarin alleen maar de permanente volgzaamheid gehonoreerd wordt en elke oppositie de gang naar het werkkamp ter “heropvoeding” kan veroorzaken.

Daarmee wordt echter opnieuw weer eens duidelijk: wie op politici en partijen stemt die door het WEF en Klaus Schwab beïnvloed worden, stemt zichzelf in een toekomst van autocratie en volledige maatschappelijke betutteling. Daarvan zou elke mondige kiezer zich bewust moeten zijn.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Klaus Schwab: China is “een voorbeeld voor veel landen”

 1. BosscheBol zegt:

  En daar is Nederland ook naar op weg.
  Het volk heeft niets meer in te brengen
  Er is een grote censuur
  een enorme propaganda
  we krijgen zzer snel een éenpartijenstelsel.

  De techniek voor een totale controle ligt er al, moet allen nog even aangesloten worden. Dan nog digitaal geld en we leven net als de Chinezen in een totalitaire staat.

  Geliked door 3 people

 2. Boike zegt:

  China is inderdaad een voorbeeld om vooral “NIET TE VOLGEN”.
  Wat China doet met de mensen, is een ramp voor de mensheid.

  En KlauSS SSchwab is een “WOLF IN SCHAAPSKLEREN”.
  KlauSS SSchwab is door de duivel bezeten.
  Na het tribunaal zal KlauSS SSchwab branden in de hel.

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Demente idioot !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Moet zijn Gevaarlijke demente idioot !!

  Like

 5. Pingback: Trudeau vindt protesten ter verandering van de Canadese politiek “zorgwekkend” | E.J. Bron

 6. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Wat er met de gebroeders de Witt is gebeurd is een voorbeeld van wat er wereldwijd met elke WEF-adept dient te gebeuren

  Geliked door 3 people

 7. aquarius4422 zegt:

  De natte droom van de globalisten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Is het niet de hoogste tijd om Schwab c.q. Hitler 2.0 eens verplicht een eenmalige injectie toe te dienen zodat de wereld is verlost van dit soort doorgeslagen ziekelijke machtswellustelingen. Omkijken hou ik niet van maar heb wel terdege de kennis en feiten tot mij genomen wat o.a. Hitler heeft veroorzaakt namelijk dood en verderf. Is het toeval dat Klaus Schwab van het WEF de zoon is van een prominente nazi? Bernhard ss-er was? Rutte de kleinzoon van een een nsber? Maxima toevallig uit een land komt waar alle oorlogsmisdadigers naartoe vluchtten?

  Geliked door 1 persoon

 9. J Bras zegt:

  Wat een eikel.

  Like

 10. R Thomasson zegt:

  Klaus Schwab is de huidige vertegenwoordiger van het moderne nazisme in de 21ste eeuw. Hij is geboren in nazi Duitsland, zijn ouders waren lid van de NSDAP, en hij zelf werd opgevoed (tot zijn 7de jaar) in hun onderwijssysteem. Hij probeert de wereld door de Vierde Rijk,te knechten; maar nu in veel groter formaat dan de Derde Rijk ooit was. In het begin zouden gigantische concentratiekampen worden opgebouwd, die miljoenen van mensen zouden herbergen. Naderhand, op het moment dat iedereen zal een chip in zijn kop dragen, zou men met een druk op de muis miljoenen mensen worden vermoord. Niet in een concentratiekamp maar gewoon thuis, bij een kopje koffie voor de televisie. Het is heel normaal dat Klaus Schwab vindt China van Xi Jinping geweldig. Zij staat als model voor de toekomst die hij en zijn monstervrienden voor ons ontwerpen. Wanneer zal deze mijnheer ons het liedje zingen: ‘Sag beim Abschied leise Servus’ en eindelijk oprotten voor de eeuwigheid https://www.youtube.com/watch?v=fDIfYGLNKX8

  Geliked door 1 persoon

 11. Ravian zegt:

  Schwab is gewoon een communist.
  Dat hij communistisch China wel ziet zitten is dus weinig verbazingwekkend.
  Hetzelfde geld voor GroenLinks en D66(6) overigens…

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Ravian. Schwab is veel erger dan een gewone communist. Er waren communisten net als de Maquis in Frankrijk, de Duitse KPD, de Italiaanse communisten of de Nederlandse CPN. Daar was niets ergs aan. Schwab behoort tot de psychopatische communisten zoals Pol Pot, Jozef Stalin, Mao Tse Tung enz. Als men Schwab ideologie moet vergelijken, hoort hij bij een ideologie die combineert Stalinistische communisme met het nazisme.

   Like

   • Ravian zegt:

    De Nederlandse CPN, tegenwoordig is dat GroenLinks, hing van de Mao likkers en Stalin pijpers aan elkaar.
    Een zekere Rosenmöller, je ongetwijfeld wel bekend, geilt op Pol Pot, en heeft zelfs in een van zijn terroristen opleidingskampjes vertoefd.
    Duyvendak, nog zo’n GroenLinks coryfee, heeft het zelfs niet bij het opleidingskamp gelaten, die heeft gewoon in Nederland terroristische aanslagen gepleegd (RaRa).
    Het enige verschil tussen die “gewone communisten” van je en communistische massamoordenaars als Mao, Stalin, en Pol Pot is dat ze er nooit in geslaagd zijn de macht te grijpen.

    Like

 12. ronjaspers zegt:

  Het nazi/rotschild zwijn,genocidale gek,en bilderberger,klauSS schwab bedoeld het communisme.Het communisme is hel op aarde,geen mensenrechten of vrijheden,slavernij en mensen die in de miljoenen ongestraft vermoord worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s