Schijnheiligheid viert hoogtij in de kwestie Qatar

(Door: Robert Raupach)

Westen heeft kilo´s boter op z´n hoofd

Er is de afgelopen maanden veel kritiek geuit op het feit dat Qatar het wereldkampioenschap voetbal organiseert, vooral vanwege de mensenrechtensituatie daar, de behandeling van buitenlandse arbeiders en de houding tegenover de LHBTIQ+ gemeenschap. Na jaren van stilte buitelen voetballers, bonden en opiniemakers opeens over elkaar heen in een wedstrijd wie het meest deugt. Het Westen heeft weer eens kilo’s boter op z’n hypocriete hoofd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Schijnheiligheid viert hoogtij in de kwestie Qatar

 1. Olie bol zegt:

  Dat we nog kijken naar dat klote voetbal

  Geliked door 2 people

 2. Olie bol zegt:

  Nou Oranje word zeker geen wereldkampioen

  Geliked door 1 persoon

 3. Oliedom zegt:

  Tja, corrupt tot op het bot die sportorganisaties, makelaars, spelers, het gaat alleen om de poen anders niets en ach? wat verwacht men nou van politici en willenpie pils niets toch? Schijnheilige klootzakken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mike zegt:

  Gelukkig gaat onze conny helder daar met haar vuist op de tafel slaan, en zeggen wat wij er van vinden.
  Dat zal ze leren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Iemand zegt:

  Opium voor het volk.
  “Foempbal” is voor foempers….zet dat maar in de Dikke Van Daele!
  Het corona spuitje zal er wel voor zorgen dat er binnen 5j geen sprake meer is van een elftal maar slechts een tweetal. Zijn we van dat soort opium ook vanaf!

  Like

 6. Marijke zegt:

  Dat was al lang duidelijk; wel excuses maken voor iets van 150 jaar geleden waar deze generatie part noch deel aan hebben, maar wel vrolijk naar Qatar gaan, waarbij 6.500 mensen zijn overleden bij de bouw van het stadion.

  Geliked door 1 persoon

 7. Gienekehado St. zegt:

  Die HELE voetbalwereld is 1 Vieze Gore CORRUPTE stinkende stronthoop!! En ook in Qatar neuken de mannen elkaar in de kont en dat heeft NIKS met homoseks te maken hoor!!!!!!!! En net als in al andere moslimlanden zijn ze ook niet vies van een jongetje!! Een smerige ZOOI is het!!

  ******** WEGBLIJVEN!! *********

  Israeliers worden in Qatar publiekelijk uitgescholden!

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  Het gaat puur om geld en macht. Wat een gezeik rondom dat voetbal waar gaan we nu voor voor de sport voetbal of om te provoceren puur om statement te maken. Blijf thuis en zeur niet. Er ligt verdorie een hele schaduw over de WK waardoor omdat dat hypocriete westen weer hun zin moeten doordrammen en alles normaal vinden tot aan de meeste onzin aan toe uiteindelijk dragen https://www.modekoninginmaxima.nl/waarom-droeg-maxima-een-hoofddoek-in-oman/ evenals Kaag https://www.telegraaf.nl/nieuws/1706157/kaag-hoofddoek-was-zakelijke-afweging Waarom puur om de normen en de waarden van het land dat zij bezochten. Kortom als men zich niet wil aanpassen aan de normen en waarden zoals deze gelden in Qatar wat doe je er dan. Laten we wel voorop stellen dat het heel normaal is om de normen en waarden van het land dat men bezoekt respecteren. Het is toch niet meer normaal dat men wel een WK houdt en nu de sport voetbal wordt overschaduwd door drammerige westerlingen zodat nu ook de ploeg van Oranje hiervan de dupe is omdat de aandacht voor het WK bij velen is vervaagd. Dat o.a. veel Nederlanders lak hebben aan eigen cultuur, normen en waarden is een gegeven hier gaat men onder door LBHT woke door, Zwarte Piet afschaffen en onze cultuur en geschiedenis de prullenbak in te gooien zo werkt het in veel landen namelijk niet. Toen de FIFA besloot het WK in Qatar te houden dan had men toen op de rem moeten gaan staan en nu niet achteraf de boel lopen te provoceren. Ik keur het schenden van de mensenrechten in Qatar ten zeerste af en zeker de doden die het heeft gekost om het stadion te bouwen dat is dan ook een reden voor mij dit land nimmer te bezoeken maar niet de hypocriete jan of marie weet van niets uit te hangen. Dit soort mensen die in het stadion zitten hebben geen principe en waaien met elke pet mee.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s